Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 8. Hafta Beşiktaş-Fenerbahçe 02.11.2014 saat: 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya geç abi şimdi ağlama zırlama mavralarını. Kimse ağlamıyor. Dayak yediğin zaman oturup iyi ki dövmüşler beni hak etmişim mi diyorsun?

izah et sen.

Birebir örnek var ortada. Somut.

Söyle, neden diye soruyoruz nedene cevap ver.

Benim yorumlarım altında beşiktaş'a çok yükleniliyor vs falan arama.

Son derece basit soruyorum. Neden?

Konuşmayalım o halde futbol. Mal gibi oturup izleyelim bittikten sonra tartışılmasın.

Pozisyonlar maça etki eder etmez. Sadece neden diyorum ya?
Mesaj tarihi:
abi tolga sarı marı görmedi görmesi gerektiği halde, ona bile sarı gördü volkan görmedi diyorsun abi ona dedim ağlama kısmını :D onun dışında da haklı olduğun kısımları da söyledim. ama abi haftalardır elleriniz görülmüyo ofsaytlarınız görülmüyo keşke o zamanda neden neden diye sorsaydınız be abicim. böyle olmuyor işte. 3 maç hakem hatasıyla kazanırken ilahi adaletti, bi maçta hakem 2 hata yapıcna hemen neden :)
Mesaj tarihi:
bir de soruma cevap ver abi mümkünse, emre olcay kırmızı gördükten sonra elleri belinde boş boş dururken mi küfür etti? ben küfrünü kesinlikle savumuyorum inşallah 5 maç ceza verirler ama gelip veli üzerine oynadı, geldi üzerine biliç sahaya girip emreye sataştı e bunlar normal şeyler mi şimdi?
Mesaj tarihi:
Fiko'nun iyi bir mentöre ihtiyacı var, ters algılar yaratıyor takım ve kamuoyu üzerinde; mağduru efendiyi oynuyor, derbide yaşananlardan sonra atom fiziğine lanet olsun diyip itliğe serseriliğe başlayacağının sinyallerini veriyor. Gerçi bir dayanağı da yok, Aziz acı söyledi arkası yok diye.

Burada yaptığı en büyük yanlış, tek büyük Beşiktaş, biz de büyüğüz, bak bizi göreceniz feci geliyoruz ha diyerek 3. büyük olayından artık sıkılmış taraftarını ve camiayı gaza getirmek oldu. Beşiktaş'ın şampiyon olması için underdog takılması gerekiyor malesef, hakemlerde kimse suç aramasın, Beşiktaş büyük maç demeyelim Arsenal maçlarının hatırına, ama derbi oynayamıyor. Bu arada bence hala ligin en komple takımı olsalar da sağ bekleri olmadığı için 2 senede 2 Olimpiyat stadı derbisi kaybettiler bravo shdfhs
Mesaj tarihi:
Liebe said:

bir de soruma cevap ver abi mümkünse, emre olcay kırmızı gördükten sonra elleri belinde boş boş dururken mi küfür etti? ben küfrünü kesinlikle savumuyorum inşallah 5 maç ceza verirler ama gelip veli üzerine oynadı, geldi üzerine biliç sahaya girip emreye sataştı e bunlar normal şeyler mi şimdi?

Öncelikle tolga kart görmemiş pardon :) Statta tolga'ya verdi sandım.

Ama volkan'ın tertemiz 60 metre deparı vardı itiraz için.

Kart pozisyonu uzaktı göremedim.
Özetlerde göstermiyor detaylı bulamadım henüz.

Tahrik var diye küfür haklı olmaz. Tahrik vardır yoktur. Emre o zaman başlı başına tahrik. Emre sahaya çıktı diye ana avrat küfür yemeyi hak etmiyor. Aynı şekilde kendisi de küfür edemez.

Devre arasında adam istediğimi yaparım demiş. İnanması güç olmaz sanırım? Herkes böyle bir adamdan böyle bir cümle bekliyor doğal olarak.

Gökhan Töre'de görüp kırmızıyı basıyorlarsa da bu pozisyonda da görecek ve eminim gören hakamde olmuştur.

Pektemek maç sonu küfür ediyor. Birine mi küfür etti yenildiği için mi etti belli değil ancak maç sonu,başı farketmiyor. Temiz 3 maç verir zaten federasyon.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

- Girişte polislerin inanılmaz darpları video çeken çocuklardan birini sağlam dövdüler millet araya girince bu sefer çevik kuvvet geldi milleti jopladı. Doğu tribünü K kapısı.

- Kadının kocasını aldılar kadın yerlerde sürünüyor kadını tartaklıyorlar.

Bunlar çok kötü yaa üstelik yapacak hiçbirşey yok. şikayet edemezsin etsen işe yaramaz.
Mesaj tarihi:
ya allah allah,küfür etmesi için gerekli koşullar varda futbolda biz mi bilmiyoruz.

fak off dediysen bitti abi,ister boğazına sarılsınlar ister yanağına öpücük kondursunlar. veli tahrik ettiyse sarıyı yedi,emre ettiği küfürün karşılığında ne yedi?
Mesaj tarihi:
scorch said:

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/228205/volkan-demirel-ya-birak-skerim-okeyini

ahahaha volkan ya

AHHAHA şu çok iyi ama ya, volkan ya abi bu topçuların hepsinin mi ağzı bozuk ya. en son nihat eu 2008 de gol attıktan sonra küfür ede ede seviniyordu
Mesaj tarihi:
bence de saçma

ya bi siktir git diyemeyecek mi lan adam? 22 tane adam dünyanın en gergin işini yapıyor. Bari bi küfür etsinler.

Gökhan dan önce Caner görmüştü mesela.
Ya gündelik hayatta ana avrat her zaman sövmezsin millete ancak ayağın takıldığında bile bi siktir çekersin. Bunun oto kontrolünü sağlamak çok zor. 3 maç ceza da çok fazla.

Garip lan. Herife milyonlarca dolar ödüyorsun.
Adam da maç başına binlerce dolar kazanıyor bi fuck off dedi diye neredeyse sezonun %10'una çıkamıyor.

hayır bi de yazık lan.

Portekizli, ispanyol, fransız, rus, alman, italyan

ana avrat bacı gitse kimse farketmez bu adamları. Türklere ve ingilizce konuşanlara yazık lan.
Mesaj tarihi:
abi işte onun ayrım noktası ne olcak o kısım sakat. siktir git deyince bişi olmucak, senin ananın lalalay deyince mi kırmızı çıkacak falan orda karışıyor işler :D şurda hakemin yakalayıp zart diye kırmızıyı vermesi lazım işte ki artık taraftar da tükürsün şu herifin suratına kaç kere başımızı yaktı yok kere, kazandırdığı kadar derbi kaybettirdi bize yeter artık şu rezillikleri herifin.
  • Yeni Oluştur...