dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ya geç abi şimdi ağlama zırlama mavralarını. Kimse ağlamıyor. Dayak yediğin zaman oturup iyi ki dövmüşler beni hak etmişim mi diyorsun? izah et sen. Birebir örnek var ortada. Somut. Söyle, neden diye soruyoruz nedene cevap ver. Benim yorumlarım altında beşiktaş'a çok yükleniliyor vs falan arama. Son derece basit soruyorum. Neden? Konuşmayalım o halde futbol. Mal gibi oturup izleyelim bittikten sonra tartışılmasın. Pozisyonlar maça etki eder etmez. Sadece neden diyorum ya?
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi tolga sarı marı görmedi görmesi gerektiği halde, ona bile sarı gördü volkan görmedi diyorsun abi ona dedim ağlama kısmını :D onun dışında da haklı olduğun kısımları da söyledim. ama abi haftalardır elleriniz görülmüyo ofsaytlarınız görülmüyo keşke o zamanda neden neden diye sorsaydınız be abicim. böyle olmuyor işte. 3 maç hakem hatasıyla kazanırken ilahi adaletti, bi maçta hakem 2 hata yapıcna hemen neden :)
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bir de soruma cevap ver abi mümkünse, emre olcay kırmızı gördükten sonra elleri belinde boş boş dururken mi küfür etti? ben küfrünü kesinlikle savumuyorum inşallah 5 maç ceza verirler ama gelip veli üzerine oynadı, geldi üzerine biliç sahaya girip emreye sataştı e bunlar normal şeyler mi şimdi?
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi, http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/228139/emrenin-bilice-fuck-off-demesi aha burada
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi ben etmedi mi dedim ya ahaahahahahah nerenizle okuyorsunuz ? durduk yere mi küfür etti diyte soruyrum?
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/228205/volkan-demirel-ya-birak-skerim-okeyini ahahaha volkan ya
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bana burda liebeyi savundurtacaksınız adam ne diyor siz ne diyorsunuz.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 arada bir sahip çık lan 15 senenin hatrı var
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 tolga'nin gordugu sari karti biz niye gormedik lan?
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Fiko'nun iyi bir mentöre ihtiyacı var, ters algılar yaratıyor takım ve kamuoyu üzerinde; mağduru efendiyi oynuyor, derbide yaşananlardan sonra atom fiziğine lanet olsun diyip itliğe serseriliğe başlayacağının sinyallerini veriyor. Gerçi bir dayanağı da yok, Aziz acı söyledi arkası yok diye. Burada yaptığı en büyük yanlış, tek büyük Beşiktaş, biz de büyüğüz, bak bizi göreceniz feci geliyoruz ha diyerek 3. büyük olayından artık sıkılmış taraftarını ve camiayı gaza getirmek oldu. Beşiktaş'ın şampiyon olması için underdog takılması gerekiyor malesef, hakemlerde kimse suç aramasın, Beşiktaş büyük maç demeyelim Arsenal maçlarının hatırına, ama derbi oynayamıyor. Bu arada bence hala ligin en komple takımı olsalar da sağ bekleri olmadığı için 2 senede 2 Olimpiyat stadı derbisi kaybettiler bravo shdfhs
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Liebe said: bir de soruma cevap ver abi mümkünse, emre olcay kırmızı gördükten sonra elleri belinde boş boş dururken mi küfür etti? ben küfrünü kesinlikle savumuyorum inşallah 5 maç ceza verirler ama gelip veli üzerine oynadı, geldi üzerine biliç sahaya girip emreye sataştı e bunlar normal şeyler mi şimdi? Öncelikle tolga kart görmemiş pardon :) Statta tolga'ya verdi sandım. Ama volkan'ın tertemiz 60 metre deparı vardı itiraz için. Kart pozisyonu uzaktı göremedim. Özetlerde göstermiyor detaylı bulamadım henüz. Tahrik var diye küfür haklı olmaz. Tahrik vardır yoktur. Emre o zaman başlı başına tahrik. Emre sahaya çıktı diye ana avrat küfür yemeyi hak etmiyor. Aynı şekilde kendisi de küfür edemez. Devre arasında adam istediğimi yaparım demiş. İnanması güç olmaz sanırım? Herkes böyle bir adamdan böyle bir cümle bekliyor doğal olarak. Gökhan Töre'de görüp kırmızıyı basıyorlarsa da bu pozisyonda da görecek ve eminim gören hakamde olmuştur. Pektemek maç sonu küfür ediyor. Birine mi küfür etti yenildiği için mi etti belli değil ancak maç sonu,başı farketmiyor. Temiz 3 maç verir zaten federasyon.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Volkan tek başına bayağı vakit geçirdi kart görmeden tamamladı, da zaten sarı alsada birşey farketmezdi azizin takıma kırmızı verecek cesaret bu hakemde yok.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 dusuncelihayvan said: - Girişte polislerin inanılmaz darpları video çeken çocuklardan birini sağlam dövdüler millet araya girince bu sefer çevik kuvvet geldi milleti jopladı. Doğu tribünü K kapısı. - Kadının kocasını aldılar kadın yerlerde sürünüyor kadını tartaklıyorlar. Bunlar çok kötü yaa üstelik yapacak hiçbirşey yok. şikayet edemezsin etsen işe yaramaz.
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ya allah allah,küfür etmesi için gerekli koşullar varda futbolda biz mi bilmiyoruz. fak off dediysen bitti abi,ister boğazına sarılsınlar ister yanağına öpücük kondursunlar. veli tahrik ettiyse sarıyı yedi,emre ettiği küfürün karşılığında ne yedi?
escape Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Fbli oyuncular çoo ciddi soğuttu maçı. Gerçi türkiyede maçı yatarak değil kendi kalitesiyle koruyacak takım yok
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Abi fuck off'a kart verilmesi saçma geliyor bana da, Gökhan Töre'ye verince ister istemez şu an olay çığrından çıkmış durumda. Bizim Harry Kewell paso fak fuk çekerdi lan ahah
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 scorch said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/228205/volkan-demirel-ya-birak-skerim-okeyini ahahaha volkan ya AHHAHA şu çok iyi ama ya, volkan ya abi bu topçuların hepsinin mi ağzı bozuk ya. en son nihat eu 2008 de gol attıktan sonra küfür ede ede seviniyordu
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bence de saçma ya bi siktir git diyemeyecek mi lan adam? 22 tane adam dünyanın en gergin işini yapıyor. Bari bi küfür etsinler. Gökhan dan önce Caner görmüştü mesela. Ya gündelik hayatta ana avrat her zaman sövmezsin millete ancak ayağın takıldığında bile bi siktir çekersin. Bunun oto kontrolünü sağlamak çok zor. 3 maç ceza da çok fazla. Garip lan. Herife milyonlarca dolar ödüyorsun. Adam da maç başına binlerce dolar kazanıyor bi fuck off dedi diye neredeyse sezonun %10'una çıkamıyor. hayır bi de yazık lan. Portekizli, ispanyol, fransız, rus, alman, italyan ana avrat bacı gitse kimse farketmez bu adamları. Türklere ve ingilizce konuşanlara yazık lan.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi işte onun ayrım noktası ne olcak o kısım sakat. siktir git deyince bişi olmucak, senin ananın lalalay deyince mi kırmızı çıkacak falan orda karışıyor işler :D şurda hakemin yakalayıp zart diye kırmızıyı vermesi lazım işte ki artık taraftar da tükürsün şu herifin suratına kaç kere başımızı yaktı yok kere, kazandırdığı kadar derbi kaybettirdi bize yeter artık şu rezillikleri herifin.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 dusuncelihayvan said: ana avrat bacı gitse kimse farketmez bu adamları. Türklere ve ingilizce konuşanlara yazık lan. Yok canı ceza vermek isterse Portekizcesine kadar kurcalıyor TFF, sorun yok
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Şu fotoğraflara bakın bi, http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay/88597/4369/1/besiktas-fenerbahce-derbisinden-gorulmemis-fotograflar
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 fotolara bakarak soyluyorum; veli kiskirtma islemini basariyla gercklestirmis. veliye sari dogru, emreye kirmizi lazim.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Sürekli fenerlilerin eli adamın boğazında ama veli kışkırmıştır tabi , ağzına çaksalar yeridir.
Öne çıkan mesajlar