DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 zamaninda alperi gs alsaydi bugun bjk kazanmisti iste bunlar hep gs nin besiktasi cekememesinden, besiktas dusmanlari hep
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 anca bize fk off dan kart verir bunlar :)
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Beloz döktürmüş gene ya ahaahaha.. Ama hakemin onu duyması neredeyse imkansız o hengamede zaten başka yöne bakıyor. Yoksa ben hakem olsam her maç Emre'ye oynardım ahah sinirlenince saçma sapan bir adam oluyor.. Nası bir nefret varsa adamın içinde artık..
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: http://www.youtube.com/watch?v=efN8lXWrgDA
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 volkan tr nin en iyi iki takimi karsilasti diyip aggro cekmeye calismis lawl su herif gs butthurtu yuzunden erken olecek insanustu bi bunyesi olmasina ragmen dsf
janis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Kötüyüz abi net. Şu takıma 4-5 atmamız lazımdı. Kişisel becerilerle maç kazanıyoruz. Caner olmasa hiç bir olayımız yoktu maçta. Ki çıkıncada 10 kişilik takımı nerdeyse ortak ettik maça. Ama bu sene şampiyon oluruz. Rakip yok çünkü. Buda Türk futbolunun özeti işte.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Rewendor said: "Yine Beşiktaş'ın hakkını yemişler" diye dalga geçecektim de, baktım harbi harbi yemişler bu sefer galiba :) https://pbs.twimg.com/media/B1dZz4jIAAAl1Mc.jpg Abi bu Kırkpınarda bile faul ahah
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 ba ters kündeye getirmeye çalışıyor faul kararı doğru
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Catze said: pozisyon penaltı olabilir, olmayabilir, bu senin bu şekilde insanların kafa yapısı ile yorum yapmanı gerektirmez. penaltı için de zaten çok kısa gösterdiğini ve gördüğüm kadarıyla demba ba nın çektiğini söylemişim. yanılmış veya eksik görmüşte olabilirim, birazdan verirler maratonda. Maraton'u bekledim de dandik görüntüsü düşmüş. https://vine.co/v/OOH19ZqPpbI Burada da görüldüğü üzere Bekir sarılmaya başlıyor, ardından Demba kolunu atıyor. Yani neymiş Demba çekmeye başladıktan sonra sarılmıyor. Bir at gözlüğü fantezisi daha sona eriyor. Bunun yanında şimdiye kadar üç kanalda penaltı denildi. Dahası da gelir tahminen de bekleyelim işte, yayıncı kuruluş insaf edip hakemini asacak mı merak ediyorum. Edit: http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2014-2015/8/besiktas-0-2-fenerbahce-mac-ozeti 05:04 gibi başlıyor. Tek kareden maç yorumluyorsunuz diyenlere saniyede 24 kare koyduk, şimdi ne denilecek?
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bariz ba faul yapıyor biraz daha izle sen
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 http://www.ligtv.com.tr/haber/orman-esti-gurledi-artik-tarz-degistiriyorum ahahahahahaha geç kaldın başkan
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bir maçla fbjk kardeşliği bitti mi şimdi
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 'penalti' dediginiz iki pozisyonda da demba ba kendi faulu yapmis.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 fizban said: 'penalti' dediginiz iki pozisyonda da demba ba kendi faulu yapmis. ya hacı bu pozisyonu geçte dediğimiz diğer pozisyon hangisi? yani baştan beri sadece tek pozisyon üzerinde konuşuluyor da asdfsda ayrıca demba'nın ikinci olduğu penaltı beklentisi pozisyonunda ki ondan bahsediyorsanız zaten penaltı yok, faulde yok yani. Kadlec'in eline çarptı sanılıyor da net göbek-göğüs bölgesiyle çekmiş. Top kornere gitmese durmayacak bile oyun asdfasd İkinci pozisyon hangisi?
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 fizban said: 'penalti' dediginiz iki pozisyonda da demba ba kendi faulu yapmis. tek pozisyon var. o da net penaltı. özet izleyip geldin galiba ama çok yanlış gelmişsin.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 şu vine da iki defa üst üste dönüyor ya, iki pozisyon sandı galiba
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bilic sari kartlarin ikisi de yanlis, bir derbi macinda ikinci sari kart olarak o verilmez dedi. yani afyonkarahisarspor'a karsi birinci sari kart olarak verilebilir heralde. LOL. ilk pozisyon demba'nin gogsuyle kontrol edip dustugu pozisyon. ikincisi de bekir'e faul yaptiktan sonra bekir'in de sarildigi ve hakemin fb lehine faul verdigi pozisyon.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 tek pozisyon tartışılıyor. orada da senin yazdığın senaryo ile alakası yok. afyon falan diyorsun da geçen hafta fuck off dediği için atıldı gökhan. say bakalım emre kaç kişiye kaç kez fuck off diyor hakemin yanında. geçiniz.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 vine'da bile var. once ba'nin elleri bekirin kafasini yakaliyor. diger pozisyon twitter'da konusuluyodu.
Catze Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 @dark bekirle olan pozisyon hangisi ya ? ben mehmet topaldan bahsediyorsunuz sanıyordum ligtv linki de açılmadı niye bilmiyorum
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 emre hakemin ynainda demiyor. hatta gormedim bilmiyorum, kimse itiraz bile etmedi. emre kirmizi kart gormeliydi, o dogru. ama hakemler duymuyor gayet. ha bu arada pektemek de ana avrat kufrediyo mesela mac sonunda, emre icin yapilan kampanyayi ona da yapsin bari bjkliler fsds.
benjani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bilic de tam Beşiktaş lı olmuş, kırmızı kart haksızdı diyo
Öne çıkan mesajlar