ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 6 Of sağlam dayak geldi ahahahahah. Çok belliydi ama böyle dayak yiyeceği. Bu kadar göstere göstere dövünce tadı da olmuyo hiç. Ama şu Korra yı şamaroğlanına çevirme olayına da bi son versinler ya. Gelen vuruyo giden vuruyo, Legend diye 3 sezon bitirdiler, 4 ün de yarısına geldik, hala sağda solda sürünüp duruyo. Bari adına Legend demeyin, Aang bundan daha efsaneviydi. Arada dayak yiyip sürünse de en azından karakter gelişimi filan vardı. Korra yerinde saymaktan başka bir şey yapamıyo. Bir de hatun Darth Kuvaderlığı iyice benimsedi yalnız, Zaofuyu söktürüp yerine Death Star yaptıracak belli ki :p
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 korra avatarlığın anasını 2. sezonda önceki avatarları silerik belledi zaten, bir hikayenin içine anca bu kadar sıçılır.
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 abi ben çok sıkıldım avatarın oraya buraya element fırlatmasından. 3 sezon oldu yeter. insan 5 yılda en azından 1-2 hareket kapar. teknik geliştirir. her fight aynı şey.
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 fight bitti direk reddite baktım insanlar ne düşünüyor diye. ben baya sinirlendim çünkü said: mubashir1337 207 points 5 hours ago You can really notice the lack of intensity in Korra's fighting style. She's not back yet. sanki 3 sezondur akıyordu da zehri yeyince zayıfladı emenike. reddit de fanboy yuvası olmuş
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kyoshi'nin kemikleri sızladı yeter birader ya.
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Aynen asiri baydi artik Korra acilarin cocugu modu.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 gecen sezonun sonlarında falan ıyı dovusuodu korra ama evet, watercı olmasına ragmen fıre asıgı ve sureklı fıre gıbı bısı fırlatan avatar.
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Claiborne said: abi ben çok sıkıldım avatarın oraya buraya element fırlatmasından. 3 sezon oldu yeter. insan 5 yılda en azından 1-2 hareket kapar. teknik geliştirir. her fight aynı şey. O kadar senedir bir sürü Boss fight geçirmiş, Zaheer gibi bi adamla çatışmış, üstelik Avatar olan birisinin yeni yetme bir komutana yenilmesi cidden sinir bozucu. 3. sezon ekip toparladı, güzel bölümler çıkartıyor, Korra canla başla mücadele veriyor derken, son bölümde yine sıkıcı yenilmelere başladı.
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 plot için yenildi. yenilsin eyvallah. ama bir avatar hiç mi gelişim göstermez ya? avatarın oğlundan eğitim alıyorsun. zuko var, katara var. tekme yumruk atmaya çalışıyo 4. sezon olmuş sdfsdfsfs.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 hadi ben çok takmıyorum da spo'ya neden almıyorsunuz böyle şeyleri?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yeminle bıktım su ergenden veled ang bile soykırım esnasında bu kadar ezilmedi.
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Millet birbirine ana baci girmis sovmus kavga cikmis onemli degil karismiyorum onlara da boyle ulu orta spoiler vermeyin yakarim.
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Spo degil ama genede kapatim. Hicbir unique bending'i ögrenmedi. Lightning reflection bile yok bu kizda. Varsa yoksa Pro-bending. Onda da görüyoruz, biligin ezik. Tek bir bölüm yok ki Legend of Korra ismine yarassin. 4 sezondur onlarca yetenekli bender gördük, hepsi de birbirinden özel yeteneklere sahipler, ama korra denen bu kari avatarlarin yüz karasi oldu cikti. Yeter artik ya.
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 okuyan varsa özür dilerim rage esnasında unutmuşum spoilerı.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Hadi Korranın ne kadar tırt olduğunu konuşmayı bırakıp biraz da Kuviranın saçları açıkken ne kadar taş olduğundan bahsedelim http://i.imgur.com/WdactPz.png http://i.imgur.com/buAyfkf.png kütür kütür bu da bonus http://i.imgur.com/YBU3NQr.jpg
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ayfon said: Spo degil ama genede kapatim. Hicbir unique bending'i ögrenmedi. Lightning reflection bile yok bu kizda. Varsa yoksa Pro-bending. Onda da görüyoruz, biligin ezik. Tek bir bölüm yok ki Legend of Korra ismine yarassin. 4 sezondur onlarca yetenekli bender gördük, hepsi de birbirinden özel yeteneklere sahipler, ama korra denen bu kari avatarlarin yüz karasi oldu cikti. Yeter artik ya. metal bending var işte. o olmasa gözündeki metal bandı çıkaramazdı direk baştan elenirdi zaten.
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Claiborne said: okuyan varsa özür dilerim rage esnasında unutmuşum spoilerı. dolaylı da olsa ilk defa forumda biri benden özür diledi. genel müdür yaradı foruma.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 6 Eh işte plot için yeniliyor illa bir şekilde, hikayenin yazımında sıkıntı var direkt. hmm sezon ortasında endboss fight, acaba kim yenecek?! daha ilk sezondan beri neredeyse hiç midboss tier birileri yok, paso son dövülmesi gereken kimse onunla kapıştırıyorlar. Amon, uneleği, zehir ve şimdi de kuvira. göstere göstere dayak attırmadılar bir türlü, hep bir diablous ex machina bir yerden. magneto avatar ve diğer bütün benderlar yaratıp, fırlatıp bırakırken nasıl kuvira uzağındaki metalleri uçuruyor kaçırıyor orasını da anlamadım gitti. moar leik x-bend amirite guise
dergul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 seriyi kurtarabilecek tek şey hikayeyi toparlayacak tek şey, zhu li'nin red lotus ajanı çıkması ve ruh sarmaşığını kullanarak, savaş meydanında toplanmış tüm liderleri yok etmeye çalışması olacaktır. belkide aptala malum olmuştur.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 seriyi kurtarabilecek tek şey korranın kafasına sıkıp yerini adam gibi başka bir avatara bırakması olur.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bazen aynı seriyi mi izliyoruz karıştırıyorum. Sezonun açık ara en iyi bolumlerindendi varrick başta olmak üzere. Korra'nin yetersiz, gereksiz olduğunu düşünen, bütün avatar'ların efsane olduğunu sananlar çok sevdikleri aang serisindeki son avatar'larla bağlanma sahnesini unutmuş. Lan bildigin surf'cu avatar vardı aralarında be. Hepiniz oradaydiniz. Neyse korra > aang. Japonlar dub yapsa artık su seriye ya.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 pacing yüzünden inanılabilirlik yeterli değil ama olay örgüsü gayet şahane gidiyor. weaboosundan kitabı daha iyicisine statükocular toplanmış, avatar state açsın herkesi dövsün istiyorlar. zevksizliğin de bir sınırı olmalı.
Öne çıkan mesajlar