deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Böyle bir problemim var benim de, klimayı sıcağa alıp açtığımda geliyor bir süre sonra. Kokuyu tam olarak tarif etmek gerekirse Calve fıstık ezmesi, crunchy olanından sdf. Acaba ben mi aşeriyorum diye arkadaşlara sordum kokuyu alınca, onlar da benzettiler. Isıtmayı kapatınca koku geçiyor. Polo 1.2 tsi, 2 haftalık araba daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Klima gazı kokusu olabilir mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 dana ne istiyosun be , tanesi 13 tl migros'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ne güzel işte. fırından yeni çıkmış ekmek al bi de, yar ekmeğin buğusuna karışsın. canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 zengin arabası kokusu bi başka oluyor demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 üretim bandından karışmıştır, yaza kadar erir gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 biri sigara içip klimaya üflemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Bir şeyler yanıyor olmasın da fana ekmeği dayarım yoksa dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 İmalatta çalışan hatunlardan biri hamileymiş, senin aracı hazırlarken fıstık ezmesi aşermiş. Ondan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Doğuş otomotivden aldığım gerçek bilgi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 VW fabrikası bunun arabalısı diyorsun? http://www.youtube.com/watch?v=V5bYDhZBFLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Arabasızıyla da çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 senden önceki sahibi baya ezmiş demek arabada, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 İlk ben biniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 fabrikada ezmislerdir abi np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Ooooo Fabrikadan çıkmadan önce, vardiya müdür falan, içerde sağlam bir fıstığı ezmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Selam, Yeni araç kokusunun verdiği haz olmasın :D Eskiden daha kimyevi olan kokular artık kontrol altına alındığı için "bir şeye" yakın kokmaya başlamış olabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Abi yeni araç kokusu var zaten de bu bildiğiniz fıstık ezmesi, eğer vw fıstık ezmesi aromalı klima yaptıysa congratz. Keşke koku kaydedici falan yapılabilse eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 hayir sabahtan beri guncel basliklarda gordugumden beri siritiyordum ufaktan yahu dedim neymis diye arattim goggle den yalniz degilmissin.. yahoo quest 2-3 tane daha var..cevap yok.. bu arada ogrendigim eroin kacakcilarinin mal kopek tarafindan yakalanmasin diye mali fistik ezmesi kavanozuna poset icinde attiklari..o yuzden kokar diyen de var. bir ihtimal..aaba dizelse belki yakit biodizeldir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Önceden ayı boku sürüyorlardı zulaya, şimdi fıstık ezmesine mi dönmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Araba benzinli, sadece ısıtmayı açınca geliyor koku. Bir süre daha geçmezse servisi arıycam da ne diycem onu bilmiyorum işte ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 deadwoll said: Abi yeni araç kokusu var zaten de bu bildiğiniz fıstık ezmesi, eğer vw fıstık ezmesi aromalı klima yaptıysa congratz. Keşke koku kaydedici falan yapılabilse eheh. ABV ne güzel fikir koku kaydedici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Selam, Ben kahvenin içine saklıyorlar sanıyordum. Koku, kokuya benzeyebilir :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 klimanda mantar oluşmuş... ozon temizliği yaptır hava kanallarına veya bunu kullan mantar temizleme ayrıca mutlaka polen filtreni de değiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 araba içinde fantazilerinizi gerçekleştiriyosunuz sonra gelip fıstık kokuyo yeaa. http://i.imgur.com/8IyjzDa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar