axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Üzerinde TÜRK BAYRAĞI olan olan bir halının içine sarılı TÜRK YATAĞANI gönderelim. Ayrıca yanına da TÜRK DANSÖZÜ saralım, GabeN dansözle dansedip yorulunca da KÜRT BAŞLI TÜRK BASTONUna dayanıp bi nefes alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ay pardon KURT BAŞLI olacaktı baston. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 gerizekalımısınız olm siz? Türk lirasına geçildi diye ne diye hediye yolluyorsunuz o zaman türklükle alakalı bişey olmayacaksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bu mesajından sonra kendimi gerizekalı gibi hissettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 baston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ulan her seferinde paticik hype'ı ile bi bok olmayacağını kendime hatırlatıyorum, yine de vazgeçemiyorum bir parçası olmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 offf http://img.pandawhale.com/52197-Picard-facepalm-gif-ubif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ben yine de yazayım abi , halicashop.com diye bir siteden yetkiliyle konuştum. herhangi bir görseli halıya dokuyabiliyorlarmış , siz halının yabancılar üzerindeki gücünü küçümsüyorsunuz bence.. bakın baklavayı yine yollayın ona bişey demiyorum ama bu tip görselini filan sağda solda paylaşma ihtimali olan şeyler yollarsanız daha iyi olur. yani thx paticik.com diye herif bi foto koysa veya odasının bi köşesine koysa yolladığın şeyi bence çok mutlu olursunuz :) ek bilgi; yün halının m2 sini 650 liraya dokuyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 halinin ortasina gaben surati, altina da 3 fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 3 m2 olsun, para da yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paticiğin amblemiyle beraber gabenle alakalı bişey tasarlarsa bir arkadaş bence güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ben pazarlık yaparım merak etmeyin , akasına etiketinizi basıcaksınız nasıl olsa , amerikada böyle böyle bir şirkete hediye yollayacağız filan deriz. gerçi böyle dersek sponsor bile yaparım adamları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 suBzer0 said: yani thx paticik.com diye herif bi foto koysa veya odasının bi köşesine koysa yolladığın şeyi bence çok mutlu olursunuz :) Paticik değil de GabeN TÜRK BAYRAĞInı 3 defa öpüp alnına koysa ben çok mutlu olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bence ilk olarak gaben'a ülkücü bıyığı şoplayalım sonra sağına ve soluna http://dostagel.net/wp-content/uploads/2014/01/ulkucu-bozkurt.jpg atalım öyle dokusunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 dokuma suresi neymis ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 suBzer0 said: gerizekalımısınız olm siz? Türk lirasına geçildi diye ne diye hediye yolluyorsunuz o zaman türklükle alakalı bişey olmayacaksa? Abi bence insanların sevinme sebebi, en azından olayın başında, fiyatların Türk Lirasına geçişle oldukça düşmesiydi, ama bilemedim şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 @bingildak trolllüyomusun sen şimdi beni? olayları neden abartıyorsunuz abi bu kadar? ben türklükle alakalı bişey olsun mu dedim üstünde? türkiyeye ait hediye yollamak değil mi zaten baklava da düşünce olarak? baklavayı elden teslim vs. işleri zor olacağı için , yine Türkiye ile alakalı birkaç hediye önerisi getirdim? nedir bu tavırlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Kanuni said: dokuma suresi neymis ki ? 1 hafta içerisinde adrese teslim yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 suBzer0 said: tutturdunuz bir baklava diye yahu.. Türkiyede el işçiliği Türkiyeye özgü istediğin tarzda iş yapan emekçiler var ; halı ,kilim , yatağan , baston vs. şeylerden bir paket yapıp yollucaktık üzerine paticikli bişeyler işletip.. baklava da baklava.. Al sana baklava bunun nedenini anlayabilmen için bizim gibi şişman olman lazım. o şerbetin köpürmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ben çözücem bu işi ama çok işim var halledeyim çözücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Abi dusundum de , yemisim gabenini ya. bu toplanan parayi Ermenekteki isci ailelerine mi yollasak? hatta boyle yapacagimizi soylesek o para daha da yukselir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 nah yükselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 olsun bu parada yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Hayır. Yardım yapmak isteyen farklı kanallardan yardım yapar / yapıyor. Bu parayı geyik amaçlı topladık, ya geyik amaçlı kullanılır ya da kullanılmaz. Ermenek ya da başka bir yardım işi için para toplanacaksa onun konusu ayrı açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sokiyim yapacaginiz ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar