Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GabeN-Lava: Episode 2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Ben yine de yazayım abi , halicashop.com diye bir siteden yetkiliyle konuştum. herhangi bir görseli halıya dokuyabiliyorlarmış , siz halının yabancılar üzerindeki gücünü küçümsüyorsunuz bence..

bakın baklavayı yine yollayın ona bişey demiyorum ama bu tip görselini filan sağda solda paylaşma ihtimali olan şeyler yollarsanız daha iyi olur. yani thx paticik.com diye herif bi foto koysa veya odasının bi köşesine koysa yolladığın şeyi bence çok mutlu olursunuz :)

ek bilgi;

yün halının m2 sini 650 liraya dokuyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

gerizekalımısınız olm siz? Türk lirasına geçildi diye ne diye hediye yolluyorsunuz o zaman türklükle alakalı bişey olmayacaksa?

Abi bence insanların sevinme sebebi, en azından olayın başında, fiyatların Türk Lirasına geçişle oldukça düşmesiydi, ama bilemedim şimdi bak.
Sosyal ağlarda paylaş

@bingildak

trolllüyomusun sen şimdi beni? olayları neden abartıyorsunuz abi bu kadar? ben türklükle alakalı bişey olsun mu dedim üstünde? türkiyeye ait hediye yollamak değil mi zaten baklava da düşünce olarak? baklavayı elden teslim vs. işleri zor olacağı için , yine Türkiye ile alakalı birkaç hediye önerisi getirdim? nedir bu tavırlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

tutturdunuz bir baklava diye yahu.. Türkiyede el işçiliği Türkiyeye özgü istediğin tarzda iş yapan emekçiler var ; halı ,kilim , yatağan , baston vs. şeylerden bir paket yapıp yollucaktık üzerine paticikli bişeyler işletip.. baklava da baklava.. Al sana baklava

bunun nedenini anlayabilmen için bizim gibi şişman olman lazım. o şerbetin köpürmesi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...