Cons Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 boyle okuldan cikmissin eve gelmissin pantolon gomlek ustunde bi heves uo ua girmeye calisiyosun ama server yok mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ama bu ekiple aramızda efsane büyük bi fark vardı Cons . Ultima Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Hic farkin yoktu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 "slm birader nasılsın?" "sen aşağıdaki evin arkadaşı mısın?" AN EX POR a s d f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 çok farkımız vardı. baya çok hemde. şu LoL oynayan 15 yaş kesimi ile Uo oynayan 15 yaş kesimi arasında kilometreler falan vardır o kadarını söliyim. Bizim oynadıgımız oyunun efsaneligindendir o'da. Kaybedicek çok şeyin vardı çünkü... LoL nereee Uo nere abi komik olmayın. Biz süperdik. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Oyun bizim karakterimizi şekillendirdi.. Yani bizede o dönem lol versen bizde belki böle olurduk ahaha bilinmez.. ama uo başka bi boyuttu. insanı olgunlaştıran sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Ya oyun kardeşim bu, bütün oynayanları aynı kefeye koyup durmayın. Uo zamanında yok muydu böyle ana bacı küfürlerin hava uçuştuğu servarlar, vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Nası vardı escape.. OOooOOOOo OOo oOOOo dan başka bişey mi duyduk yıllarca ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 yani benim duydum en agır küfür Kesme lan .. KESME .. OoOoOooOOOOoo OOoOoOOoOOoo OoooO ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Theridone said: µh said: yani yok Ahahah cok gelisine ve duzgun vurmus bütün topicte şunu aradım geriye dogru giderek buldum ve aehfahefhaehaegeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 "Nerde o eski gençlik/bayramlar/ramazan" diyip şimdiki jenerasyonu aşağılayan, kafa ütülemeye başlayan yaşlıların muhabbeti kadar sıkıcı bir muhabbet bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 o zaman beraber oyun oynadigimiz insanlar gayet duzgun buyuklerdi, o yuzden. simdi o duzgun buyukler biz olmamis gerekirken, biz hiyar oldugumuz icin, yeni bebeler de bizim o zaman oldugumuzdan daha garip oldugu icin olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 escape said: "Nerde o eski gençlik/bayramlar/ramazan" diyip şimdiki jenerasyonu aşağılayan, kafa ütülemeye başlayan yaşlıların muhabbeti kadar sıkıcı bir muhabbet bu da lol oynuyosun di mi? aquila said: o zaman beraber oyun oynadigimiz insanlar gayet duzgun buyuklerdi, o yuzden. simdi o duzgun buyukler biz olmamis gerekirken, biz hiyar oldugumuz icin, yeni bebeler de bizim o zaman oldugumuzdan daha garip oldugu icin olmuyo. düzgün büyükler olarak lol oynamıyoruz muhtemelen o yüzden lol oynayan düzgün insan olmadıgı için böyle bence yada düzgün insan lol oynamıyo şöyle bir önerme sunabiliriz lol oynuyo => düzgün insan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 o da olabilir, bizim gibi oyun oynayarak buyuyen adamlar degil hepsi tabi ki, o "kulturu" yasamamislar. ama mesela orcun ezelden beri hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Napıcaz abi ignite atmadım diye küfür yediğim velede "güzel kardeşim küfür etme" falan mı dicez? He eğer işe yarayacaksa ben yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 veledle, veled oluyosan, problem sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 İyi de az önce sen dedin ama "düzgün büyükler" olmadığı için durum böyle diye? Neden lol oynayan düzgün insan değil bi de? Bu ne saygısızca bi laf ya? Bir oyunu sevmedin diye küfürbaz ortalama 10 yaş veletler var diye, gerçek düzgün oyuncuları nasıl aynı çatıya koyarsın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 gerçek düzgün oyuncunun lel'de işi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Dota olsa öyle demezsiniz ama... Çatır çutur "dota +1" topikleri açılıyordu zamanında garbıçta. O da yetmeyip paticik albümde muhabbetin içine bile sokuyorlardı "dota +1, hon +1" falan diye. Blizzard seviciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Blizzard'dan babam çıksa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Olm oynadığınız bütün oyunlarda kötü orta dereceli oluyorsunuzda ondan deri set innox katana çın çın uoda lolda silver gold hadi en fazla plat sonra niye sinir niye stress adam akıllı oynayıp aksanız problem olmuyucak ebehübe söbü sebi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 escape said: Dota olsa öyle demezsiniz ama... Çatır çutur "dota +1" topikleri açılıyordu zamanında garbıçta. O da yetmeyip paticik albümde muhabbetin içine bile sokuyorlardı "dota +1, hon +1" falan diye. Blizzard seviciler... sen neyi savunuyosun şimdi ben onu kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Eternal said: yani benim duydum en agır küfür Kesme lan .. KESME .. OoOoOooOOOOoo OOoOoOOoOOoo OoooO ... App bundan daha büyük küfür/hareket görmedim ben. Guild dağıtıyordu o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 selam abi ark olak mı abi ben sana yardım ettim onu keserken beni niye kesiyorsun abi dalma nolur OoOoOo OOooOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 mulgear6 said: escape said: Dota olsa öyle demezsiniz ama... Çatır çutur "dota +1" topikleri açılıyordu zamanında garbıçta. O da yetmeyip paticik albümde muhabbetin içine bile sokuyorlardı "dota +1, hon +1" falan diye. Blizzard seviciler... sen neyi savunuyosun şimdi ben onu kaçırdım Ben bişi savunmuyorum, lol oynanyanları veletleri baz alıp "düzgün insan değil hiçbiri" demk yanlış sadece. O şekilde konuşulması ayıp. Kaldı ki lol gerçekten de güzel oyun aslında gayet düzgün insanlarla oynayınca. Dota olsa böyle konuşmazsınız diyorum bi de blizzard fanboyluğunun sonuçları bunlar. Sonuçta lol dünyanın en çok oynanan online oyunu dotayı geçti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar