KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 gecenin 1inde can çekti valla. çiğ köfte ve lahmacun. mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ulan benim de çekti ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 arasınamı koyuyosun çi köfteyi kuddisi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 önce lahmacunun yarısını yiyorum.tadına varıyorum.kesinlikle limon,soğan,nevale,vs. koymuyorum. sonra kalan yarısını açıyorum...şöyle yukarıdan aşağıya,soldan sağa limonu sıkıyorum. üzerine çiğ köftelerden iki tanesini yatırıyorum. varsa soğan ve diğer nevaleyi de gezdiriyorum. dürüyorum. sonra da götürüyorum. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 çiğ köfte bulgudan yapıldıysa sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 LAN UYUYACAKTIM BEN ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 şişkolar damlar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 lahmacunun içine çiğ köfte koymak nedir ya.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 dışına mı sıvasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yapmasın abi öyle bişey ne gerek var. ben çig köfte sevmiyorum gerçi ondan garip gelmiş olabilir. lahmacunu da soğuk seviyorum ya. buzdolabından çıkarıp yemek sıcak yemekten daha tatlı geliyor.sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Oh be. 40 mekik ve 20 şınav gece maratonumu da bitirdim. Rahat uyuyabilirim artik. Ama lahmacun yenirdi şimdi olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Sonra da niye uçakta götümü sığdıramıyorum sdfgdsfg Afiyet olsun çetin başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 50 yaşında götürün lahmacunları çiğ köfteleri, götürün götürün. Sonra gelsin hemoroidler basurlar anal fissurelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 KuddusiMavra said: önce lahmacunun yarısını yiyorum.tadına varıyorum.kesinlikle limon,soğan,nevale,vs. koymuyorum. sonra kalan yarısını açıyorum...şöyle yukarıdan aşağıya,soldan sağa limonu sıkıyorum. üzerine çiğ köftelerden iki tanesini yatırıyorum. varsa soğan ve diğer nevaleyi de gezdiriyorum. dürüyorum. sonra da götürüyorum. B)- otlu lahmacun mu yiyosun, diger nevale dedigin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Abi bari ayranla yoğurtla filan ye bu şekilde midene zararlı olabilir kiloyu filan geçtim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Valla bizim mahallede bu meredi etli yapan var, korka korka yiyoruz hep/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Hala Windows Xp mi kullanıyosun kuddusi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Lahmacun ne ya, hamur sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Lahmacuna laf atan bizden degildir. Linc edilmesi sevaptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 lazerbulbul said: Hala Windows Xp mi kullanıyosun kuddusi? ASDHAHHASAHA TAM BİR ULUSALCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 GERGE said: Lahmacuna laf atan bizden degildir. Linc edilmesi sevaptir. Faşik torrent düşmanı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 lahmacunun arasına pastırma gömün (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Marty said: KuddusiMavra said: önce lahmacunun yarısını yiyorum.tadına varıyorum.kesinlikle limon,soğan,nevale,vs. koymuyorum. sonra kalan yarısını açıyorum...şöyle yukarıdan aşağıya,soldan sağa limonu sıkıyorum. üzerine çiğ köftelerden iki tanesini yatırıyorum. varsa soğan ve diğer nevaleyi de gezdiriyorum. dürüyorum. sonra da götürüyorum. B)- otlu lahmacun mu yiyosun, diger nevale dedigin ne? havuç, mor salata, vs. edit: kırmızı lahana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Dürümcü Dede'den mi lahmacun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Fin said: lahmacunun arasına pastırma gömün (tu) kaşar da iyiy eriyor arasıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar