KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 gecenin 1inde can çekti valla. çiğ köfte ve lahmacun. mis...
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 arasınamı koyuyosun çi köfteyi kuddisi abi
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 önce lahmacunun yarısını yiyorum.tadına varıyorum.kesinlikle limon,soğan,nevale,vs. koymuyorum. sonra kalan yarısını açıyorum...şöyle yukarıdan aşağıya,soldan sağa limonu sıkıyorum. üzerine çiğ köftelerden iki tanesini yatırıyorum. varsa soğan ve diğer nevaleyi de gezdiriyorum. dürüyorum. sonra da götürüyorum. B)-
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 lahmacunun içine çiğ köfte koymak nedir ya.sdfsd
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yapmasın abi öyle bişey ne gerek var. ben çig köfte sevmiyorum gerçi ondan garip gelmiş olabilir. lahmacunu da soğuk seviyorum ya. buzdolabından çıkarıp yemek sıcak yemekten daha tatlı geliyor.sfsdf
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Oh be. 40 mekik ve 20 şınav gece maratonumu da bitirdim. Rahat uyuyabilirim artik. Ama lahmacun yenirdi şimdi olsa...
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Sonra da niye uçakta götümü sığdıramıyorum sdfgdsfg Afiyet olsun çetin başgan
Tori Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 50 yaşında götürün lahmacunları çiğ köfteleri, götürün götürün. Sonra gelsin hemoroidler basurlar anal fissurelar.
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 KuddusiMavra said: önce lahmacunun yarısını yiyorum.tadına varıyorum.kesinlikle limon,soğan,nevale,vs. koymuyorum. sonra kalan yarısını açıyorum...şöyle yukarıdan aşağıya,soldan sağa limonu sıkıyorum. üzerine çiğ köftelerden iki tanesini yatırıyorum. varsa soğan ve diğer nevaleyi de gezdiriyorum. dürüyorum. sonra da götürüyorum. B)- otlu lahmacun mu yiyosun, diger nevale dedigin ne?
Soris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Abi bari ayranla yoğurtla filan ye bu şekilde midene zararlı olabilir kiloyu filan geçtim yani.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Valla bizim mahallede bu meredi etli yapan var, korka korka yiyoruz hep/
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Hala Windows Xp mi kullanıyosun kuddusi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Lahmacuna laf atan bizden degildir. Linc edilmesi sevaptir.
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 lazerbulbul said: Hala Windows Xp mi kullanıyosun kuddusi? ASDHAHHASAHA TAM BİR ULUSALCI
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 GERGE said: Lahmacuna laf atan bizden degildir. Linc edilmesi sevaptir. Faşik torrent düşmanı:(
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Marty said: KuddusiMavra said: önce lahmacunun yarısını yiyorum.tadına varıyorum.kesinlikle limon,soğan,nevale,vs. koymuyorum. sonra kalan yarısını açıyorum...şöyle yukarıdan aşağıya,soldan sağa limonu sıkıyorum. üzerine çiğ köftelerden iki tanesini yatırıyorum. varsa soğan ve diğer nevaleyi de gezdiriyorum. dürüyorum. sonra da götürüyorum. B)- otlu lahmacun mu yiyosun, diger nevale dedigin ne? havuç, mor salata, vs. edit: kırmızı lahana
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Fin said: lahmacunun arasına pastırma gömün (tu) kaşar da iyiy eriyor arasıda
Öne çıkan mesajlar