AthleT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 google yeni bir mail uygulaması çıkarmış. detaylar: said: Google’ın Gmail ekibi Inbox olarak adlandırılan yeni bir web ve mobil uygulaması yayınladı. Inbox kullanıcıların e-posta kullanım alışkanlıklarını değiştirmeyi hedefliyor. Inbox uygulamasının en başta dikkat çeken özellikleri arasında İleti Grupları bulunuyor. Gmail’de geçen yıl kullanıma sunulan kategori sisteminin genişletilmiş hâli olan İleti Grupları sayesinde tanıtım, seyahat, alışveriş, finans gibi farklı kategoriler altındaki e-posta iletileriniz bir arada bulunur. Böylelikle bu iletileri kontrol etmeniz ve yönetmeniz daha kolay hâle geliyor. İletilerde bulunan önemli kısımların altının çizilmesi, öne çıkarılması da Inbox’ı farklı kılıyor. Örneğin havayolu şirketinden gelen ve elektronik bilet bilgilerinin bulunduğu bir iletide uçuşla ilgili bilgiler işaretleniyor. Ayrıca Inbox e-posta iletilerine web tabanlı veriler de ekliyor. Havayolu örneğinden devam edecek olursak, ileti içinde uçuşun gerçek zamanlı durumu gösteriliyor. Diğer Inbox özelliklerinin arasında Hatırlatıcılar, Yardımlar ve Erteleme İşlevi gibi özellikler bulunuyor. Inbox çeşitli görevler için hatırlatıcılar oluşturmaya yarıyor ve daha sonra bu görevleri yerine getirmeniz için de size yardımcı oluyor. Eğer bir mağazayı aramanız gerekiyorsa, Inbox size o mağazanın telefon numarasını sunuyor. Öte yandan Erteleme İşlevi sayesinde gelen e-posta iletileri veya görevleri daha sonra okumak ya da yerine getirmek için erteleme imkanı da sunuluyor. Inbox’a web sitesi üzerinden ya da iPhone ve Android cihazlarında erişmek mümkün. Ancak Inbox’tan yararlanmak için davetiye gerekiyor, tıpkı bundan 10 yıl önce, Gmail’in kullanıma sunulduğu ilk günlerde olduğu gibi. Gmail ekibinin dağıttığı davetiyelerden birine sahip olmak için [email protected] adresine ileti göndererek davetli listesine adınızı yazdırmanız gerekiyor. elinde davetiye olan varsa beri gelsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 [email protected] 'a mail atarak davetiye istenebiliyor ama verirler mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ben mail atınca yolluyoralr diye biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Ben mail attım, bugün inv geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 mail tagleme yok mu ya steamde friend tagler gibi gruplama yerine o daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 mail attım 3 gündür bir invite atamadı ayılar. elinde invite olan varsa ömden gelsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bunun bi video örneği falan var mı görmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 vidyoyu falan boşver, fazla davet var mı görmelik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 3 tane var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Note 2 var bende,rom yüklü. Çalışırken kapanıyor bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 benim de xperia baya yavasladi su salak facebook messengeri yukleyince. 25 tane farkli app cikaracaklar illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 50 liraya satarim davetiyeyi. Mail'inizi todo list olarak kullanip geri kalanlari arsivleyen duzenli biriyseniz isinizi kolaylastirabilir google inbox. Eger mail arsivleme olayiniz yoksa tam bir clusterfuck ile karsilasabilirsiniz actiginizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 invite gelmiş fena değil işime yarayabilir kullanıyorum bakalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bende mail atmıştım bugün davetiye göndermişler, eh işte beklentiyi yüksek tutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yahu bana niye gelmedi şu davetiye hala bekliyoruz 1 ay oldu ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 kullanamadım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben de alışamadım döndüm mail.google.com'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 google+ ve mail olmuş. beğenmedim. kutulu gibi mail.google'a geri dönüşü yaptım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ben de alışamadım sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 2014'te mail ne ya. tuvalete bile facebook üzerinden gireceğiz yakında. çemkiresim geldi. çıktığından beri ignoreluyorum ben bunu meh diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 facebook mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 çok garip geldi bana da bi süre daha şans veriim diyorum ama büyük ihtimalle eskiye dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 eskiden mail ile üye olunurdu hep şimdi http://www.botturk.com/statik/botturk/images/facebook-connet-buton.png http://www.e-ece.com/img/facebook_giris.png http://www.oyun111.com/public/resimler/iconlar/facebook_ile_giris_yap_web.png http://www.biletinial.com/templates/new/img/fb_login.png http://www.postermagazasi.com/images/facebook.gif http://www.2lioyunlar.com/Theme/Default/images/facebook.png http://banadediki.com/img/facebook_login.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 aslında yine mail ile üye oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 açıkcası ben beğendim. any.do yu kaldırdım telefondan.hem to-do list hemde mail uygulaması olarak kullanıyorum 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar