Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurtdisi ve taharet muslugu sorunsali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi duş alırsın veya ıslak tuvalet kağıdıyla silersin hani illa bal dök yala olmasımı gerekiyor? koku yapmaması gayet yeterli.

götümüze cila atıcağımıza günlük duş almayı ve deoderant kullanmayı öğrenseydik milletçe keşke ilk başta.zira avrupalının taharet musluğu görmemiş götü bizim iett otobüslerinin yanında lavanta bahçesi gibi kalıyor.
Mesaj tarihi:
STOP RIGHT THERE

Siz önce götünüzü yıkayıp ondan sonra mı tuvalet kağıdı kullanıyorsunuz?
Bu nasıl bir pislik lan.
Önce temizlesenize götünüzü, ondan sonra cilasını atın işte suyla.

Ancak en temizi günlük boşaltım ve yıkanma. Onda da önce götünüzü silin lütfen, duşa bırakmayın pıtpıt keçi gibi.
Mesaj tarihi:
Anelor said:

_Rave said:

arap-islam haterlığı yapmak için demiyorum ama avrupada toplu taşıma araçları anca arap-bangladeşli vs. binince kötü kokuyor.

yalan

kesinlikle yalan.
taksiye gün ortasında cam açamayacağınız bir gün, bir kış günü binin.
şöyle 10 dakika kadar gidin bakalım.
kim ne derse desin, kendi gördüğüme inanacağım tabi.
hijyen anlayışı yok Avrupa'nın bir çok yerinde. kokuyorlar. kokuyu gidermek için de parfümü basıyorlar.
ondan sonra bok kokusu + parfüm = iğrençlik
Mesaj tarihi:
Yerine, kimin nerden olduguna gore baya baya degisiyo o.

Is hayatinda kotu kokan Ingiliz'e denk gelmedim mesela daha.

Onun disinda sabah otobuse binerken ya da trene binerken kapilar acildigi anda suratima vuran kori kokusuyla karsilasiyorum. Hintliler, Pakiler inanilmaz baharat tuketiyor ve kori denen lanet baharati yeyince en az 3 gun kori isiyosun, kori siciyosun, kori terliyosun. Buna ragmen adamlar inatla yiyor ve oturduklari dokunduklari her yere siniyor koku.

Bunlarin disinda cogu is arkadasim Ingiliz, bir kismi da Avrupali. Avrupali olanlarin hijyen anlayisi Ingiliz'den kat be kat dusuk. Yikanmayi sevmiyo resmen adamlar. Yediklerini ictiklerini cope atmiyolar ya da kapatmadan atiyolar, les gibi kokuyo ofis falan. Bu bahsettigim kisilerden biri Macar digeri Sirp bu arada.
Mesaj tarihi:
O got silme mendilleri baya kotu bu arada. Ne yaparsan yap bir yerden sonra kasindiriyo. Malum suya alismis got susuz yapamiyo. Haliyle evde tuvaletin yaninda sise, bardak, surahi, ibrik falan koymak en iyisi.

Yolda sokakta zor durumda kalirsan aliyosun bi 500ml su ya da yaninda tasidigin bos siseyle giriyosun, doldurup tuvalete giriyosun, yine sikinti olmuyo.
Mesaj tarihi:
abi hastalık gibi sıradışı durumları konuşmuyoruz ki normal zamanlardan bahsediyoruz. basur olmadım ama tabi ki de götün davul gibi şişince nasıl en acısız temizleyebiliosan öyle temizlersin tabi ki de asdad
  • Yeni Oluştur...