Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 yazmışın arka sayfada. normal olan o değil mi zaten. ben hayatımda elimle suyu çop çop yapmadım
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Red tam bir pisliksin dostum, senin o kara kıçını sdfsd
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 abi duş alırsın veya ıslak tuvalet kağıdıyla silersin hani illa bal dök yala olmasımı gerekiyor? koku yapmaması gayet yeterli. götümüze cila atıcağımıza günlük duş almayı ve deoderant kullanmayı öğrenseydik milletçe keşke ilk başta.zira avrupalının taharet musluğu görmemiş götü bizim iett otobüslerinin yanında lavanta bahçesi gibi kalıyor.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 gavur halk otobüsü otobüs koltuğuna oturmuyorum bok kokuyor
Mal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 bu elbiselerdeki kuru temizleme tekniği nasıl oluyor?
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 arap-islam haterlığı yapmak için demiyorum ama avrupada toplu taşıma araçları anca arap-bangladeşli vs. binince kötü kokuyor.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 günlük duş ne ya, ırgat mıyım her gün duş alayım
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 al abi işte,adama eliyle göt deliğini suyla sıvazlamak garip gelmiyor,her gün duş almak garip geliyor.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yakın abi şu konuyu ya nedir bu. konu dışını toptan yakın hatta
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 hunty said: kagida tukurup silersin.balgam at ole sil
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 _Rave said: arap-islam haterlığı yapmak için demiyorum ama avrupada toplu taşıma araçları anca arap-bangladeşli vs. binince kötü kokuyor. yalan
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 STOP RIGHT THERE Siz önce götünüzü yıkayıp ondan sonra mı tuvalet kağıdı kullanıyorsunuz? Bu nasıl bir pislik lan. Önce temizlesenize götünüzü, ondan sonra cilasını atın işte suyla. Ancak en temizi günlük boşaltım ve yıkanma. Onda da önce götünüzü silin lütfen, duşa bırakmayın pıtpıt keçi gibi.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Dersimiz göt nasıl silinir yada göt yikama taktikleri nelerdir
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Anelor said: _Rave said: arap-islam haterlığı yapmak için demiyorum ama avrupada toplu taşıma araçları anca arap-bangladeşli vs. binince kötü kokuyor. yalan kesinlikle yalan. taksiye gün ortasında cam açamayacağınız bir gün, bir kış günü binin. şöyle 10 dakika kadar gidin bakalım. kim ne derse desin, kendi gördüğüme inanacağım tabi. hijyen anlayışı yok Avrupa'nın bir çok yerinde. kokuyorlar. kokuyu gidermek için de parfümü basıyorlar. ondan sonra bok kokusu + parfüm = iğrençlik
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Yerine, kimin nerden olduguna gore baya baya degisiyo o. Is hayatinda kotu kokan Ingiliz'e denk gelmedim mesela daha. Onun disinda sabah otobuse binerken ya da trene binerken kapilar acildigi anda suratima vuran kori kokusuyla karsilasiyorum. Hintliler, Pakiler inanilmaz baharat tuketiyor ve kori denen lanet baharati yeyince en az 3 gun kori isiyosun, kori siciyosun, kori terliyosun. Buna ragmen adamlar inatla yiyor ve oturduklari dokunduklari her yere siniyor koku. Bunlarin disinda cogu is arkadasim Ingiliz, bir kismi da Avrupali. Avrupali olanlarin hijyen anlayisi Ingiliz'den kat be kat dusuk. Yikanmayi sevmiyo resmen adamlar. Yediklerini ictiklerini cope atmiyolar ya da kapatmadan atiyolar, les gibi kokuyo ofis falan. Bu bahsettigim kisilerden biri Macar digeri Sirp bu arada.
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ne bicim gotunuz var lan su + tuvalet kagidiyla temizleyemiyosunuz. cok acaip.
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 O got silme mendilleri baya kotu bu arada. Ne yaparsan yap bir yerden sonra kasindiriyo. Malum suya alismis got susuz yapamiyo. Haliyle evde tuvaletin yaninda sise, bardak, surahi, ibrik falan koymak en iyisi. Yolda sokakta zor durumda kalirsan aliyosun bi 500ml su ya da yaninda tasidigin bos siseyle giriyosun, doldurup tuvalete giriyosun, yine sikinti olmuyo.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ben hala anlamadım ele neden ihtiyaç olduğunu suyu böyle tazyikli açınca temizlenmio mu
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 tuvalet kağıdı benim için kontrol ve kurulamadan başka bişeye yaramıyor olmasa en fazla götüm ıslak kalır donu çekerim ıslak ıslak
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Taharet muslugu yok lan ? Neyin tazzigi ? Bu arada killi bi tipsen durumdan duruma (hastaysan vs) temizlenemeyebiliyo gayet.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 olduğu durumu konuşuoz abi biz. taharet musluğu varken bile elle göte vici vici yapmak nedir onu anlayamadım bi de ishalken tabi herşey yalan abi o konuya girmiyoruz
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bi gun basur falan olursan anlarsin abi gote vici vici yapmak nedir neden gereklidir diye. =)
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 abi hastalık gibi sıradışı durumları konuşmuyoruz ki normal zamanlardan bahsediyoruz. basur olmadım ama tabi ki de götün davul gibi şişince nasıl en acısız temizleyebiliosan öyle temizlersin tabi ki de asdad
Öne çıkan mesajlar