Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 İki saattir deliricem bağırmaya başlıcam sabahtan başladı Önce nindalf satılık zeplin gördüğünü söyledi öms ile sordum akşama bakarım dedi akşam oldu 2 defa sordum "Bekle olm kaç aylıksın" dedi iyice meraklandırdı Berk ile bişi konuşuyodun aniden text scroller lazım oldu çok basit bir script bu text scroller bi yazığı aşadan yukarı doğru akmasını sağlıyor işte googlede aratıyorum spyware manyağı saçma sapan ezik salak gerizekalı mal eşşoleşşek hayvanoğlu hayvan azına sı.. neyse işte öyle siteler çıkıyor download ediyorsun text scroller hariç binlerce şey va rişte reklam doldurmuşlarrr işte bisürü ayar anlatılmışş gerizekalılara anlatırcasına AMA TEXT SCROLLER YOK İÇİNDE! 3 tane site gezdim yok yokyok sonra berk e sordum yarın gel dedi ya bulursun sen diyorum evet bulurum diyo e bulsana diyorum yarın gel diyor baggio ya söyledim saçma bi yerin linkini verdi sonra bayat a 20 defa mesaj attım cevap vermedi telefonunu çaldırdım nerde diye hazırlanıyomuş falan işte baggionun söledii saçma sitedede saçma spyware kafalı şeyler vardı En sonunda bayat şimdi yolladı scripti zeplininde yerini söylese istanbuldaki en büyük maket model yapan yerin sitesini falan verse de oraya sorsam[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu forum bu hale gelcekse bence kişisel kapansın[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evladım, anlatamadım sana yarın calculus 101 im var benim, bekle yarına kadar siteyle ilgili yaaman gekren TONLA şey var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Tk1265'im var benim de ama anlatamiyoruz iste :)[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Chemical bana gönderirmisin o text scrolerı? başkası etmiş sen etme gel gönder bana onu bende aramiyim.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 şunu beleş script değil de hmtl tag olarak aratsanız 100 defa bulmuştunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kişisel bölümüyle alakası nedir bu konunun peki?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 eheh bayatın uçağını düşürelim biz bence :-P bu arada ilginçtir, aynı günde 3 kişi benden ingilizce yazı çevirmemi istedi. birkaç kişi divx olayını soruyor felan.. yardım isterken bence biraz da bunları düşünün, "küstüm" "kimse beni iplemiyor" "ühüüh ölüyüm ben en iyisi" gibi şeylere girişmeden önce... :) yani karşılıklı tolerans diyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 lan iyi ki bir istedik ha yapmadın da zaten kendim cevirdim zaten sirnaber yardım etti. 3 kisi diye anlatıyosun gerine gerine anlamıyorum bonkıraşır.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet 3 kişi Bir arkadaş Chiptech ve Sen.. gerindiğim bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 beter ol[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Gilean, 12 Ocak 2005 23:28 tarihinde demiş ki: bu forum bu hale gelcekse bence kişisel kapansın [signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Gilean, 12 Ocak 2005 23:28 tarihinde demiş ki: bu forum bu hale gelcekse bence kişisel kapansın [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: beter ol [signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 insing seni tanımıyorum etmiyorum kalkıp beter ol diyorsun[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kemıkıl a noldu ne zamandır görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 endüstriyel tasarımla boğuşuyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 gözlükleri kafa nemini emerek dehidrasyona yol açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ehaehae eskiden bi kemikıl vardı ne oldu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 deney yaparken balkonunu havaya uçurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Özledik be Kemıkıl'ı. Böyle balkonunda mancınıklar fln yapardı, komşularla yöneticilşeri çıldırtır elektrikli motorsikletine binerdi fln. Kemıkıl! Yuvana dön! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 lol dramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bring moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Gaap senin eski nik neydi 2009 kayıtlısın da nası özledin merak ettim gazete kağıdına sigara sarma tutosu çok iyiydi çemikılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kemikıl ın paticiktekiilk mesajını hatırlıycak kadar eskiyim iste :) bayadır görmeyince bişi mi oldu dedim. meger hayattaymıs no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar