goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://the3doodler.com/ aleti bilmeyen zaten kalmamıştır patide. bi hevesle aldım bunlardanistiyorumdan. yapması zor ve sabır istiyor. bunun el alışkanlığını kazanıp napcam mimar değilim stilist değilim diyip kaldırdım. sadece iki tane çıbık kullandım. alana yanında: ABS siyah çubuk 25 adet ABS mix çubuk 25 adet vereceğim ekstra. kutudan da 50 tane çıkıyor. ben bir kırmızı bir siyah harcadım denerken. tek eksiğiniz o. alet sağlam ve temizledim. fiyat? patron çıldırdı: HEPSİ 250 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 offf fakkkk çok iyiymiş fiyatı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sıfırını kaça aldın bu arada baktım 110 dolara geliyor temel set+50lik renk şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://www.bunlardanistiyorum.com/3D-Doodler-3-Boyutlu-Cizim-Kalemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 trde çubukları 30 tlden satıyorlar onu da belirtelim. ben 350 mi ne vermiştim işte. direk elden çıksın diye indirdim hakkaten temiz. BİZDE KİMSENİN PARASI KALMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 mmmpphhh ay sonuna kadar satılmazsa mesaiden gelen paraya göre alırım senden sdf para biriktireyim yani eheh daha bugün playdough aldım bir şeyler yaparım diye, iyice el işine verdim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://www.tekzen.com.tr/insert/images/3/2195642.jpg http://www.tekzen.com.tr/einhel_silikon_mum_tabancasibt_gg_200p_/2195642?gclid=CKaZrMrQwMECFfHKtAodXhwAgA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 BabacumMostors said: mmmpphhh ay sonuna kadar satılmazsa mesaiden gelen paraya göre alırım senden sdf para biriktireyim yani eheh daha bugün playdough aldım bir şeyler yaparım diye, iyice el işine verdim kendimi tamam rezerved. gazın kaçmadıysa elden teslim ederim anadolu avrupa merkezi bi yerde. dilersen bi kafede prize takar oynarız sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sen yine müşteri çıkarsa ver, ha baktık ay sonuna kadar satılmadı elleşirim ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ö.m attım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 seldom sıfır almaya yöneldi, ilan güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 20tl atarım evini de biliyorum. anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Selam, Aldım gitti... IBAN falan filan bekliyorum şimdi sanırım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Vay emenike nasil seyler cikmis dunyada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 paramesyuma satıyorum sanırım. kesinleşirse yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 beyler olayın aslını açıklıyorum. harcadım dediği kırmızıyla siyahı yemiş bu şişman. tadı çok kötüymüş, o yüzden satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 satıldı mı, kardeşim iç mimarlıka başladı bu sene ona hediye mi alsam işine yarar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Selam, Valla aldım sanıyordum ama paramesyum diye biri daha çıkmış ortamı kızıştıracak dasghfdhagfd Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 arkadaşlar theridone 500 tl teklif etti, sarı-kırmızı-yeşil çubuklardna da 10'ar tane hazır etmemi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 paramesyum almazsa aldım :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 dildo yapılıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 pardon ö.m atcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 çirkinleşmeyelim........,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 SATILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 forum içi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar