barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 150TL veririm. KEŞ. Başka param yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 1 karton malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 goldbären said: :) alacam en sonunda ne çile çektin satmak için aylardır. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ama sonra legoya bin lira vermenin pişmanlığını hayatım boyunca taşıyacağımdan almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 SON FİYAT 800 BU ARADA. MEZARCI VARSA ÇIKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 aluriel niye kiklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 knex daha iyi dediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Selam, Öncekine de son demiştin. Hangi sözüne inanacağız şimdi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 daha fazla da inilmez ya sıfır ürüne %30 indik aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bak doğumgünü hediyesi yollamak istersen kabul ederim. gerçi nereye koyucam ya lsdjaslkjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Dworgian said: bak doğumgünü hediyesi yollamak istersen kabul ederim. gerçi nereye koyucam ya lsdjaslkjd yengeye yuzgorumlugu olarak takarsin..boyle olur noobun yuzgorumlugu diyecegim de sen artik veteran oldun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 askdhjkdha ben prestige level a geçtim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Valla bende benimkini satmaya ugraşıyorum . Ama kimse almıyor. DEğişmek istersen lego tren setleri var degişebilirim . Sırf sana fiyat vermek icinde 600 TL vereyim . Hic olmazsa bir fiyat görsün . Gerçi satmak istersen alırım ama . herhalde bende hic acmam bir kenarda durur . Oglum zaten cs go dan başını kaldırmaz. Torunlara kısmet Bu arada benim mindstorm u 400 e veririm istiyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Selam, Yaaa bana trenler için fiyat verecektin :( Bu arada NXT hangi versiyon; 1.0 veya 2.0? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 paramecium said: Selam, Yaaa bana trenler için fiyat verecektin :( Bu arada NXT hangi versiyon; 1.0 veya 2.0? Saygılar. Sevgiler Hocam nasılsın ? hepsini vereyim sana uygun fiyata inanılmaz bir lego koleksiyonun olur. Trenlere bakamadım ya daha. :P bakayım ama. nxt ninde versiyonuna bakayım . Çok fazla technic parçam var bu arada çok ama çok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Selam, ÖM attım B) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 paramecium said: Selam, ÖM attım B) Saygılar. Boşver öm yi hafta sonu gel bana kola içeriz. anlaşırız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Selam, İlaç atacaksın değil mi gazlı meşrubatıma :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 O zaman bir kaç da pervane getir büyügünden olsun . Malum yaz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 arkadaşlar 800 diyorum niye almıyorsunuz. SIFIR YAHU SIFIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Selam, Ama kutusu açık :P akirafes said: O zaman bir kaç da pervane getir büyügünden olsun . Malum yaz geliyor. Ayıp ettin, lafı olmaz :D Ama sağda solda uçacak şeyler varsa kaldır sen :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold__fire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 EV3 için 600 TL ye olur derseniz incelemek için gelip bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Selam, Sattı! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 vay arkadaş millet oyuncaklara ne para veiryo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar