goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ürün sıfır. sadece kutusunu açtım poşetler falan kapalı, brick - sensörler her bişi kutusunda poşetinde. poşetlerin dışından parçaları sevdim kapattım. adore 1150 satıyor, ben size 950 TL istanbul içi elden teslim. 200 tl gerçekten sadece dış kutuyu açtığım için indiriyorum. bi bnelik yoktur beni bilen bilir. tipini sevmediğim adama sanalpazar açarım ama sdfs goldba -=legoda güvenin adresi=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ankara'da olsan 100 lira çingene pazarlığı yapıp parayı üstüne atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sen al ankaraya kargo benden hadi. pis çomar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 o ne olaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 goldbären said: sen al ankaraya kargo benden hadi. pis çomar. 850'ye bırakıyor musun? Bi de kutuyu açıp poşeyleri açmamak nedir lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bırakmam olm. öyle seviyorum parçaları poşetten ben. başka bisürü yapılmamış sıfır setim var böyle. sırf dış bantı kesik diye 300 tl indirmem. 200 indirdim daha ne. mezarcı adamdan robotikçi olmaz.......... NEDİR BU MAYNSORMS??? mindstorms.lego.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Lego_Mindstorms_EV3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qHQZcRPqUkY bunu yapabiliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 200 indirim deyince tabi ben şundan 200 eksik hesaplamışım; http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/lego-mindstorms-nxt-ev3-robot-seti-63481470 bi de 100tl chippara hediye ediyormuş sdfsdf ek parça falan var mı seninkinin yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yok. sevimli olursan bir paket goldbaren koyuyodum içine, ama sana koymam sdfs. 900 olur kargo senden. daha da inmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ok bi durumlara bakayım haber ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 abi çok afedersiniz ama legoya o kadar para veren adamın aklını sikiyim. yazık değil mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Hobi abi niye yazık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 masa said: abi çok afedersiniz ama legoya o kadar para veren adamın aklını sikiyim. yazık değil mi abi aynen abi. knex olsa hadi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Bu ayıya Mindstorms'u çok istediği için 3 arkadaş ısmarlama doğum günü hediyesi olarak aldık, daha 6 ay olmadı. Üç kişiye göre çok pahalı bi hediye olduğu için yarısını da kendi verdi hatta biz kalanı bölüştük :p Sonra daha açıp denemeden hevesi geçti, o yüzden satıyor, biz de trip atıyoruz arada falan. Bir ibneliği yok yani, temiz set, ellerimle aldım ben Adore'den. Satacağını bilsem faturayı da saklardım ama Adore Kart'la aldım, rahatça kaydını bulurlar gerekirse. masa said: abi çok afedersiniz ama legoya o kadar para veren adamın aklını sikiyim. yazık değil mi abi Senin günlük harcamalarının bir kısmı da buradaki bazı insanlara göre kafa sikmeye bile değmeyecek apaçi apaçi şeylerdir. Hobi dediğin zevk meselesinin bayrak sallayanı. Fiyata gelince, Lego var, Lego var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 alamayanlara gelsin..gayet legal..lego digital designer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 hediyeyi satması yazık olmuş çogzel aletler nxtler http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2013/01/lego-mindstorms-ev3-1357509014.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Baggio said: masa said: abi çok afedersiniz ama legoya o kadar para veren adamın aklını sikiyim. yazık değil mi abi Senin günlük harcamalarının bir kısmı da buradaki bazı insanlara göre kafa sikmeye bile değmeyecek apaçi apaçi şeylerdir. Hobi dediğin zevk meselesinin bayrak sallayanı. Fiyata gelince, Lego var, Lego var. konuşmaz ezik, git lego oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 aman da aman gücüne gidermiş http://forum.paticik.com/thumbnails/f86/ee5/f25/ddc/57e/603/76b/7b3/c73/3e2/85_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 knex dururken lego.. der ve kaçarım awsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 http://media.giphy.com/media/a12VcrplOG3sY/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 şikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Hadiye satılır mı yahu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 topikteki yorumlardan ötürü almamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 şaka abi şaka zamanında korsanlı lego için çok ağladım.Allaha da çok yakardım kabul etmedi :( mindstormslar imba onda şüphe yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ilan güncel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar