Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzcon 2014

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Sorieno said:

bingildak said:

adamlar mmo projesini iptal etti, titani çöpe attılar "büyük işlere girip takılı kalmak istemiyoruz, ufak işlerle ceplerimizi dolduracaz" dediler

Bu kötü olduğu anlamına mı geliyor işin?

adamlar heartstone gibi oyunlar yapıp, 3 dolar 2 dolar insanların gözünde küçük gözükecek miktarlarla insanları dürtmeye çalışacak bundan sonra planları bu.
nasıl dota yada cs bi anahtar için 2.5 dolar alıyorsa ve günde 10bin kişi anahtar alıyorsa(belki abartmışımdır belki daha fazladırda), blizzarda buna yöneliyo yavaş yavaş işte.
artık wow dışında hiç bi mmo oyuncusunu bağımlı yapamıyo. yeni bişi yapsalar yine 1 ay oynayıp eleştrip subscribe yapmıycaz o oyuna.
release olduğunda bi sürü oyun 10 milyon player oluyo 1 ay sonra 1 milyona düşüyo, 1 sene sonra adı sanı duyulmuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

OYUNDA TANK KULLANILIYOR ITIZ HAPPINING diye Titanfall'u hypelayıp yıllardır Cod-BF döngüsünde FPS oynayarak zaten oyun janrları içinde en casual mp deneyimine sahip FPS'yi tuhaf bir kutsanmışlık aurasında değerlendirdiğiniz için böyle tepkiler vermenizi normal karşılıyorum.

Sadece şu an gördüklerime bakarak konuşuyorum;
Charge eden ya da leap attack yapan melee, Weaver'ın time lapse'i benzeri bi skilli falan nerede deneyimlediniz mesela?

Tamam en iyi sensin Blizzard'ı kötülediğin için, sıyrıldın kalabalıktan.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar titanı iptal ederken çok net söylediler

büyük projeler istemiyoruz
macera aramıyoruz

meali

güvenli limanlardayız
çerez oyunlar yapacaz

business plan free to play'den şapka satarak para kazanmaca.

hayır adamlar ticari zihniyetle yaklaştığı için yaptıkları şey doğru. amerikayı tekrar keşfetmek istemiyorlar. yeni IP'ler yaratıp, başarısızlığı riske etmek istemiyorlar.

sürdükleri yeni projelerin hiç birinde yenilik yok. adamlar challenge aramıyor. zaten f2p piyasasında bu oyunlar para basıyor. bizde yaptığımız işi çok iyi yapıyoruz, neden buradan da kapı açmayalım diyorlar. pixar tier animasyonlar, smooth gameplay, lovable karakterler, storyline. başarılı güvenli limanlarından yürüyorlar işte.

biz romantik yaklaşıp blizzard'tan yenilikler bekliyoruz adamların potansiyelini bildiğimiz için. adamlar /care çekip, paramı cebime koyar muhattap olmam dedi.

vat ken yu du samtayms
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

kemılıt unçeynd dışında beklediğim bi oyun yok yani benim mesela. o efsane olsun diye bekliyom patlarsada bi daha oyun oynamıycam

o patlamıştır ya sayenizde gaza gelip para fırlattım
yıllar oldu ss bile yok

parayı alıp kaçtılar bence, arada random maiş atıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Roqq said:

Casual oyunlar ile ilgili açıklamalarını hatırlıyorum.

Ama şu da var, adamların hali hazırda deli gibi oynanan mmosu varken neden bi tane daha yapıp kendi bacaklarına sıksınlar.

yapmayacaklar zaten
ilk 3 ay wod'un 8 9 milyon olcak subscribe'ı
sonra 2 sene daha gidecek 3 4 milyonla
sonra bi exp daha gelcek bence
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Flassh said:

Sorieno neden inatla saçma sapan aaa title birbirnin aynısı fpsleri öne suruyorsun ki? zaten kimse o oyunları sana yenilik diye göstermedi

Çünkü FPS diye o oyunlara tapıyorsunuz.
Kaçınız Loadout oynadı?

ben oynadım, kız arkadaşımda hasta gibi oynuyor. çok iyi oyun. 30 dolardan fazla harcamışımdır.

smooth gameplay.
güzel setting.
eğlenceli modeller.
customizable silahlar.

daha ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Sorieno said:

Flassh said:

Sorieno neden inatla saçma sapan aaa title birbirnin aynısı fpsleri öne suruyorsun ki? zaten kimse o oyunları sana yenilik diye göstermedi

Çünkü FPS diye o oyunlara tapıyorsunuz.
Kaçınız Loadout oynadı?

ben oynadım, kız arkadaşımda hasta gibi oynuyor. çok iyi oyun. 30 dolardan fazla harcamışımdır.

smooth gameplay.
güzel setting.
eğlenceli modeller.
customizable silahlar.

daha ne olacak.

E tamam
Şu saydıklarının hepsi bunda da var gibi gözüküyor şimdilik.
Sorun nedir?
Blizzard'ın yapıyor olması mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır sadece tek bir noktayı vurgulamaya çalışıyorum.
4 dakikalık trailer görüp UF ÇOK KÖTÜ diye 5 tane mesaj atan adam da, Blizzard'dan farklı bir şey bekliyorum diyen adam da söylediğim şeyi yapıyor; Blizzard ortalamaya hitap ediyor, ben bunu reddederek ortalamadan sıyrılıyorum psikolojisine yenik düşüyorsunuz.

Oyun zevk veriyor mu, veriyor.
Eğlence amaçlı oynandığı halde bu kadar kutsallaştırdığınız için FPS'yi bu paradigmayı bir türlü kavrayamıyorsunuz, RPG muamelesi yapıyorsunuz.

Oyuna 10 yıl harcamıyor, download etmesi 3 ay sürmüyor, oynamak için yeni sistem kurmam gerekmiyor, o yüzden kötüdür.
Düşünce tembelliğinize hayranım.
Sosyal ağlarda paylaş

bence hiç tartışma haline girmeyelim, senin için iyi sonuçlanmayacak asdadsad

oyuna kötü falan demedim

senin "inanılmaz yenilikçi" demene güldüm sadece, yenilikci değil çünkü. yenilikci olmaması oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor. adamlar yaptığı şeyi iyi yapıyor ama zor şeylere yönelmek yerine kolay şeylerin peşinde koşuyorlar kazanç uğrunda dedim

bunların hiçbiri adamların oyunları kötü veya bu oyun kötü anlamına gelmiyor.

zerzeniş farklı yani.

lütfen insanlara düşünce tembeli falan deme, okuduğun 2 paragrafı anlayamıyorsun, gözünü seveyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...