kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oyunu yapan şirketin fiyat konusunda söz hakkı olmaması gibi saçma bir şey olamaz ya.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 o atılan maildeki açıklama tırışkadan bir açıklamaya benziyor. sen oyun yapacaksın ama kutulu bile alsa sonucunda steam yüklenmeden oynanmayan bir oyun üstünde hiçbir fiyat hakkı iddia edemeyeceksin. topu başkasına atıp sıyrılma olabilir, belki de gerçek bile olabilir şu anda hiçbirşeyden emin değilim. ben de gerekli yerlere mail attım sonucunda yazarlarsa burada paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 µh said: aral'ı bir şekilde cemaate bağlarsak kesin öperler ağzını sahibi sakallı, close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Peki suan aralin bu yaptigi tekel kapsamina girmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Alternatif var, nasıl tekel oluyor. Yurtdışını geçtim, TR de bile alternatifi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi fiyatlar danışıklı dövüş. Bu herkesin bildiği birşey. Bir şikayet edelim bakalım ne olacak. El altından yapılan anlaşmalar ile kanunun bypass edilmesini engeller Rekabet Kurulu diyor boru değiller herhalde. Turkcell'e haşırt diye giydirebilen bir kurul Aral'a mı geçiremiyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 vaperon said: Abi fiyatlar danışıklı dövüş. Bu herkesin bildiği birşey. Bir şikayet edelim bakalım ne olacak. El altından yapılan anlaşmalar ile kanunun bypass edilmesini engeller Rekabet Kurulu diyor boru değiller herhalde. Turkcell'e haşırt diye giydirebilen bir kurul Aral'a mı geçiremiyecek? Aral in distributorluk sozlesmeleri kendisini koruyor. yayimci zamaninda ARAL a exclusive haklar verdiyse onun rekabeti mekabeti olmaz. ayrica kurul boyle bir basvuruyu umursayacak mi? ayrica playstore da yakin fiyatlarda,ki ttnet destekli yani devlet istiraki kendisi. ayrica baskasina (google) ait olan DNS numaralarini kendi sahte dns ine yonlendiren ve son kullanici google dns kullaniyorum zannederken aslinda kendi sansuru icin yol kesen data haydutu korsan bir devletten bahsediyoruz ustelik burada. orda uluslarasi teammul, internet etigi, baskasinin servisini takeover etmemek falan dinlemezken simdi ARAL in rekabetini mi ipleyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sen neden sıkıntı yaptın ki bu kadar? Bir girsin kurul arala bakalım neler olacak. Bir şu milyon dolarlık pastanın içine dalsınlar bakalım neler çıkıyor. Ben yarın şikayetimi yapıyorum. Bir sıkıntı varsa aral ödesin. Bana ne. Steam de vergi vermiyorsa ve bu fiyatları dayatıyorsa versin. Umrum olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kzpmaza said: oyunu yapan şirketin fiyat konusunda söz hakkı olmaması gibi saçma bir şey olamaz ya.sdfsdf dagitimci yapimci ofise parayi pesin verir. sonra istedigi fiyattan satar. normal bir olay bu. aksi sadece son satistan pay alinan durumlar icindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 HellHound said: oha bir dakka o 2K support'un dedigi steam hakkinda bilinen her seye ters (gercekse eger) bastan salmak icin yada low level support calisani bir sey bilmedigi icin oyle denmis olmasin? valve'in ne yapilan indirimlerin miktarinda, ne pricing'de tavsiye vermek disinda bir yetkisi olmamasi lazim olay reseller mantiği belli bir fiyattan veriyorlar sonuçta gerisini steam kendi ayarliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Namessar said: kzpmaza said: oyunu yapan şirketin fiyat konusunda söz hakkı olmaması gibi saçma bir şey olamaz ya.sdfsdf dagitimci yapimci ofise parayi pesin verir. sonra istedigi fiyattan satar. normal bir olay bu. aksi sadece son satistan pay alinan durumlar icindir. Adam dikmek bu ki rekabet kurulu da bunun için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 vaperon said: Namessar said: kzpmaza said: oyunu yapan şirketin fiyat konusunda söz hakkı olmaması gibi saçma bir şey olamaz ya.sdfsdf dagitimci yapimci ofise parayi pesin verir. sonra istedigi fiyattan satar. normal bir olay bu. aksi sadece son satistan pay alinan durumlar icindir. Adam dikmek bu ki rekabet kurulu da bunun için var. ben onu 2k ile yayimcisi arasindaki iliski icin dedim. aral dan turkiye den bahsetmiyorum orada. bizim seninle diger konusmakta oldugumuz konu ile alakasi yok bu mesajin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Anladım. İşte ben bundan dolayı öncelikle aralı şikayet edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bi bakıyorsunuz vaperon'un açtığı davayla steam'de tüm AAA title'lar 170 TL abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/75/AralSea1989_2014.jpg gölü gibi kurusunlar inşallah. adamlara kızmazken kızdırdılar. petition'a da imza attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 alan yetkilisinin ettiği beddua da bir başka oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 İmza atacaksan sen de bir mektup gönder rekabet kuruluna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 rekabet kurulu işini iyi bilmiyorum bir bakmam lazım neymiş, kaş yaparken göz çıkarmayayım bilinçsizce. aral'ın dağıtmadığı oyunlara da kdv gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Rekabet Kurulunun alakasi yok bu durumla , zaten daha once tecrubeleri yoktur bu sektorle ilgili ve transaction miktari ilgilerini cekmez.Genelde 3-5 milyar dolarlik telekom , internet vs gibi islerle ugrasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Amacım Aral'ın monopolisini şikayet etmek. Steam'den bahsetmeyeceğim bile. Olabilir, belki de hiç şikayet gelmemesinden kaynaklanıyor da olabilir. Ben şikayetimi yapacağım. Yasal bir istek olduğu için cevap da vermek zorundalar. Geri dönüşlerini bildiririm bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aman rekabet kuruluna gitmeyin olan ucuz kalan oyunlara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu arada aral bir aciklama yapacak mi acaba? yoksa hic bir seyden habersiz, haklarinda donen iddialardan habersiz oyle oturuyorlar mi bir kosede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aral niye açıklama yapsın ki? biraz daha mantık çerçevesine oturtmuşsun söylediğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu isin sonunda hic gunahlari yok cikarsa uzulecegim de o yuzden :) gerci 240 TL ps4 oyunu satan her lafi yemeye aliskindir muhtemelen ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bir adet video oyunu için çeyrek milyar tl ücret isteyen adamlara üzülmekten başka işin mi yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar