Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral Ithalat

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

o atılan maildeki açıklama tırışkadan bir açıklamaya benziyor. sen oyun yapacaksın ama kutulu bile alsa sonucunda steam yüklenmeden oynanmayan bir oyun üstünde hiçbir fiyat hakkı iddia edemeyeceksin. topu başkasına atıp sıyrılma olabilir, belki de gerçek bile olabilir şu anda hiçbirşeyden emin değilim. ben de gerekli yerlere mail attım sonucunda yazarlarsa burada paylaşırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi fiyatlar danışıklı dövüş. Bu herkesin bildiği birşey. Bir şikayet edelim bakalım ne olacak. El altından yapılan anlaşmalar ile kanunun bypass edilmesini engeller Rekabet Kurulu diyor boru değiller herhalde. Turkcell'e haşırt diye giydirebilen bir kurul Aral'a mı geçiremiyecek?
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Abi fiyatlar danışıklı dövüş. Bu herkesin bildiği birşey. Bir şikayet edelim bakalım ne olacak. El altından yapılan anlaşmalar ile kanunun bypass edilmesini engeller Rekabet Kurulu diyor boru değiller herhalde. Turkcell'e haşırt diye giydirebilen bir kurul Aral'a mı geçiremiyecek?

Aral in distributorluk sozlesmeleri kendisini koruyor. yayimci zamaninda ARAL a exclusive haklar verdiyse onun rekabeti mekabeti olmaz. ayrica kurul boyle bir basvuruyu umursayacak mi? ayrica playstore da yakin fiyatlarda,ki ttnet destekli yani devlet istiraki kendisi.

ayrica baskasina (google) ait olan DNS numaralarini kendi sahte dns ine yonlendiren ve son kullanici google dns kullaniyorum zannederken aslinda kendi sansuru icin yol kesen data haydutu korsan bir devletten bahsediyoruz ustelik burada. orda uluslarasi teammul, internet etigi, baskasinin servisini takeover etmemek falan dinlemezken simdi ARAL in rekabetini mi ipleyecek?
Sosyal ağlarda paylaş

Sen neden sıkıntı yaptın ki bu kadar? Bir girsin kurul arala bakalım neler olacak. Bir şu milyon dolarlık pastanın içine dalsınlar bakalım neler çıkıyor.

Ben yarın şikayetimi yapıyorum. Bir sıkıntı varsa aral ödesin. Bana ne. Steam de vergi vermiyorsa ve bu fiyatları dayatıyorsa versin. Umrum olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

oha bir dakka o 2K support'un dedigi steam hakkinda bilinen her seye ters

(gercekse eger) bastan salmak icin yada low level support calisani bir sey bilmedigi icin oyle denmis olmasin? valve'in ne yapilan indirimlerin miktarinda, ne pricing'de tavsiye vermek disinda bir yetkisi olmamasi lazim

olay reseller mantiği belli bir fiyattan veriyorlar sonuçta gerisini steam kendi ayarliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

kzpmaza said:

oyunu yapan şirketin fiyat konusunda söz hakkı olmaması gibi saçma bir şey olamaz ya.sdfsdf

dagitimci yapimci ofise parayi pesin verir. sonra istedigi fiyattan satar. normal bir olay bu. aksi sadece son satistan pay alinan durumlar icindir.

Adam dikmek bu ki rekabet kurulu da bunun için var.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Namessar said:

kzpmaza said:

oyunu yapan şirketin fiyat konusunda söz hakkı olmaması gibi saçma bir şey olamaz ya.sdfsdf

dagitimci yapimci ofise parayi pesin verir. sonra istedigi fiyattan satar. normal bir olay bu. aksi sadece son satistan pay alinan durumlar icindir.

Adam dikmek bu ki rekabet kurulu da bunun için var.

ben onu 2k ile yayimcisi arasindaki iliski icin dedim. aral dan turkiye den bahsetmiyorum orada. bizim seninle diger konusmakta oldugumuz konu ile alakasi yok bu mesajin.
Sosyal ağlarda paylaş

Amacım Aral'ın monopolisini şikayet etmek. Steam'den bahsetmeyeceğim bile.

Olabilir, belki de hiç şikayet gelmemesinden kaynaklanıyor da olabilir. Ben şikayetimi yapacağım. Yasal bir istek olduğu için cevap da vermek zorundalar. Geri dönüşlerini bildiririm bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...