Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 videoyu izleyemedim de kız ölüyo mu sonunda? ya da sayılı günleri mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sonunda uyuyor bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yok ya, 10 seneye filan tamamen gidiyomus zaten. yalniz kiz hic hastaligin demografigine uymuyo, bi de milyonda bir rastlanan hastalik, nasi proclamissa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Shaklaban said: nesi haklı ak Anlatsana nesi hakli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 her yazılanı ciddiye alıp hababam ahmete dönmek pek mantıklı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Anladım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 küskük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Kiz ve yatak deyince devreler yandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 alan yetkilisini troll'lemek, so paticik (garbage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Xaenin said: Ya inşallah ilk doğan kızınızın başına gelir bütün şu söyledikleriniz, valla o kadar içten istedim ki. Ailesinde hastalıklı bir birey olmayan, bu tür hastalıklarla yaşamaya çalışan insanlara empati bile yapmaya çalışmayan abaza zavallı insan güruhu resmen. kızgınlığını anlasam da, şöyle bir cümleyi sarfedemiyorum ben. hep "lan o çocuğun ne günahı var?" diye düşünüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Xaenin said: Ya da ilk doğan kızınızın ne günahı var. Siz hasta olun da sizin gibi pislik herifler sizi sikerek uyandırsın. Hah burada denmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 vicdan comforting completed. thanks for using our filthy forum for relieving your vicdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Xaenin said: Ya inşallah ilk doğan kızınızın başına gelir bütün şu söyledikleriniz, valla o kadar içten istedim ki. Ailesinde hastalıklı bir birey olmayan, bu tür hastalıklarla yaşamaya çalışan insanlara empati bile yapmaya çalışmayan abaza zavallı insan güruhu resmen. İşte seksten nefret eden ve günah gibi gören pis bir dinci. Çünkü kendisi 32 yaşında imam nikahıyla evlendiği 16lık kızın elini tutabilmiş ancak. Sonra da gelip naif fantazilerimize laf atıyor. Pis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Grego said: Jaegerjaquez said: ben bunu uyutmam ben uyanık kalacağı dakkalardaki özetinizi geçeyim olayın; uff ya hic soyle dayakli falan hayvanca sevisemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ama burada sevişme reddedildiği için dayak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yau zaten niye böyle sevişesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Çocuk Justin Bibere benziyo o mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Justin Biber kız diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hepimiz dövecek kadar istekli bi kızın dayağını kıskandık arkadaşlar. şapkanızı önünüze asın ve utanın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ya abi boyle ciftler var. Kavga edip, agiz burun birbirine dalan sonra hunharca sevisen. Hic boyle atesli bi iliskim olamadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hiç denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Onu deneyecek elektirigi kimseden almadim. Yoksa sorun bende mi? Soyle acaydim kollarimi , sak diye basaydim tokadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Klitorisini mıncıklamazsanız uyanmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ohoho direk daldı adam konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar