Bright Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Bir tane 5.56 bullpup carbine uretmeleri lazm simdi sehir ici catismalar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 acemi cocuga vermisler heralde, ayakta ates ederken geri dusuyodu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 isviçre çakısı gibi silah yapmışız helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Bright said: Bir tane 5.56 bullpup carbine uretmeleri lazm simdi sehir ici catismalar icin. hiç gerek yok inan. tonla sub-machine gun var şehir içi ya da kapalı dar alanlarda çatışma için. smg den tek üstünlüğü bullpup ların menzili. o da yakın çatışmada bir şey farkettirmiyor. bullpup lar genelde askeri araç içerisinden ateş etmek için uzak/yakın farketmeden kullanıma imkan veriyor. humvee lerin falan önünde oturanlarda oluyor genellikle. çünkü smg çok kısa kalıyor omuzuna dayayıp ateş etmek için, m4a1 gibi uzun silahlarda mobiliteyi engelliyor. ayrıca arkası olmadığından ve kovan çıkış yeri sağda olduğu için, solak biri sol omuzuna dayayıp ateş ettiğinde, o çıkan kovan ağzına yüzüne, kollarına çarpıyor. görüntü dışında işlevi adam gibi olmayan silahlar. zaten normal AR ile Bullpup ların üretim sayısına ve çeşitliliğine baktığında belli oluyor. Esas şu MG3 leri değiştirmek lazım bullpup a gelene kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Sadece menzil diil, 5.56'lar 9mm'ye gore daha efektifler. TAVOR gibi bullpuplarda icindeki mekanizmayla birlikte merminin ciktigi yer degistirilebiliyor, daha eski nesillerde bu olaya pek dikkat etmemis olsalar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 battlefield mi call of duty mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ben g3 u hiç auto kullanamadım lan, içimde kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 sokak açtışması diyorsunuz da nasıl bir sokak çatışması düşünüyorsunuz, swat gibi evlere taarruz edileceğini ben zannetmiyorum... duvarın kapıların arkasına mevzilenmiş adamlara da 5,56 ile ateş etmek istemezsiniz her halde... denildiği gibi daha modern ve kullanışlı bir destek silahı lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar