Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Teknoloji üstüste koyarak yapılan ilerleyen bişey, hoop diye son model ABD silahı kalitesinde şeyler beklemeyin. Yavaş yavaş daha da iyi olur tabii eğer Devrim otomobili veya Nuri Demirağ projeleri gibi engellenmezse. Ki her boka patent denilen naneyle ve globalleşen dünyayla iyice önünü tıkıyor dev ülkeler/şirketler arkadan gelenlerin.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 abi ilerleyemezsek aselsan mühendislerinin gizemli ölümü derler. Cia,mossad derler,derler...
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Deathblade said: Rerore said: evt uçak-helikopter tasarımı yapabiliyor tusaş Hürkuş + A350 Aileron + A400M Spoiler/Tailcone/Aileron + Anka O kadar uzun boylu değil henüz. yaptılar zaten. seri üretimi yok sadece
µh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 calvaria said: ataktan manevra şov videosunda helikopter sadece sağa sola gidiyor, biraz komik geldi bana ama bir şeyler üretmeye başlanması güzel. yok cidden iyi atak'ın kabiliyetleri altay tankı da çok iyi bir proje bu ikisinin geliştirilme kararı ve süreci son derece iyi. şuan atak için silah sistemleri ve yazılım hariç hiçbir şey bizim tasarımımız değil ancak üretimin çok büyük bir bölümü türkiyede ki bu da tasarımdan önce olabilecek en güzel adım.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Şu kirpi denen mayına dayanıklı aracı görünce inandım,bizimkiler sıkışınca güzel işler çıkarıyorlar.Alet mükemmel olmus,herkes memnun kirpiden,fabrikasını batırdık ama olsun
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bizim bi sniper rifle vardı sanırım bi iyi olan.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 "Tatar Ramazan" said: Teknoloji üstüste koyarak yapılan ilerleyen bişey, hoop diye son model ABD silahı kalitesinde şeyler beklemeyin. Yavaş yavaş daha da iyi olur tabii eğer Devrim otomobili veya Nuri Demirağ projeleri gibi engellenmezse. Ki her boka patent denilen naneyle ve globalleşen dünyayla iyice önünü tıkıyor dev ülkeler/şirketler arkadan gelenlerin. (tu)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 miyaw33 said: Şu kirpi denen mayına dayanıklı aracı görünce inandım,bizimkiler sıkışınca güzel işler çıkarıyorlar.Alet mükemmel olmus,herkes memnun kirpiden,fabrikasını batırdık ama olsun BMC Karamehmetin elindeydi Tmsfye geçti sonra satıldı sakallı birine, ama önemli olan üretimin devam ediyor olması. Kirpinin yanında askeri başka araçlarda üretiyorlar yine öyle kaliteli, sivil araç kamyon falan zaten vardı. ABD ve Natoya olan bağımlılığımız azalsa o bile büyük kardır, her alanda stratejik manevra kabiliyetimiz artar onların tekelinden kurtuldukça. Maddi olarakta çok farkeder uzun vadede maliyetlerde.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 reampage said: Bizim bi sniper rifle vardı sanırım bi iyi olan. http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Mehmetçik-1_Piyade_Tüfeği Heckler & Koch ile lisans anlaşmazlığı üzerine proje iptal
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Ohoo nerede bizde 0'dan yapacaklar falan aynı otomotiv gibi..
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ulan 0dan yapsalar, bu sefer yaa malzemeyi disaridan aliyolar sayilmaz, moo zaten millet bin yil once yapti bunlari, zaa bokum gibi olmus diceksiniz, bi susun ya.
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Teee 15 senedir devam eden bir olaydi helikopter ihalesi, oydu buydu depremdi derken, ertelendi de ertelendi. Apache, King Cobra(prototip vardi sanirim o zamanlar), Agusto, bir de Rus helikopteri girmisti ihaleye(sanirim 1 firma daha vardi toplamda 5 tane olmasi lazim). Bizimkilerin sarti 2 pilotlu, yazilimi yerli, yerli muhimmata uygun, 3. dunya ulkelerine satma opsiyonlu olmasi idi. Apache icin o zamanlar, helikopteri veririz, longbow radarini vermeyiz dediler. Zaten ABD senatosu onay zorunlulugu, yerli yazilimi da kabul etmeme olayindan dolayi elendiler. King Kobra proje asamasindaydi, ABD senatosu onayi, 3. dunya ulkelerine satma opsiyonundan dolayi patladi. Ruslarin helikopter biraz "Hocam elde bu var, dogalgaz karsiliginda verelim" tarziydi. Tutmadi haliyle. En son ihale Agusto ya kaldi.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 aquila said: ulan 0dan yapsalar, bu sefer yaa malzemeyi disaridan aliyolar sayilmaz, moo zaten millet bin yil once yapti bunlari, zaa bokum gibi olmus diceksiniz, bi susun ya. amerikadan söylemek kolay tabi yapamassak sizden alıyoz nasıl olsa emperyalistler
elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Masticore said: reampage said: Bizim bi sniper rifle vardı sanırım bi iyi olan. http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Mehmetçik-1_Piyade_Tüfeği Heckler & Koch ile lisans anlaşmazlığı üzerine proje iptal mpt 76 ile karıştırıyo olmayasın? mpt 76 şu an g3lerin yerini almaya başlıyor ufak ufak...
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bora-12 ile karıştırmışsınız her 2side üretim tasarım yerli
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ben karıştırmadim , wikipedia yanlışsa bilemem. said: Mehmetçik-1, MKEK Tarafından 2008 yılı Ocak ayında basına tanıtılan, [1] Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gereksinimlerini karşılayacak bir biçimde Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından tasarlanmış bir sürümüdür. Standart olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kullandığı G3 Piyade Tüfeği'nin yerini alması planlanmış fakat Heckler & Koch ile lisans anlaşmazlığı üzerine proje iptal edilmiştir.[2][3] http://tr.wikipedia.org/wiki/Mehmet%C3%A7ik-1_Piyade_T%C3%BCfe%C4%9Fi
guden Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bora-12 == jng-90 bizim ürettiğimiz en iyi silah bu, el altından baya satılmıştır.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 TSK olarak heckler&koch ile uzun süreli bir anlaşma yaptık elimizi kolumuzu bağlıyorsa onuda bilemiyorum belki de ondan bahsetmiş orada.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 yoo ilk önce hk ya para ödeyip lisanslı üretim yapılacaktı sonra kopyalaım şu silahı dendi son adı da mpt 76 silahın tasarımı bitti, 250 tane üretildi, birlik sonuçlarını bilmiyorum ama testleri geçen silahlar tutukluk yapmıyor ve isabetli vuruyor
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 aktiftablet said: italyanlar'dan almıyor muyduk ya? ne ara amerikan oldu? orjinali italyan tasarımı ama motor gücü bakımında yetersiz bir helikopter olduğu için tercih edilmedi, bizimkiler ilgilenince yukarıda bahsettiğim başka bir iptal olan helikopterin motorunu aldılar oda amerikan helikopteri ama motor rr nin
elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=NgKrRbIwGhw
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 kaç kg acaba ? Cok agır gözüktü gözüme ve cok sarsıyor be uzi gibi mübarek
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 G3 ten biraz hafif 7.62 g3 ile aynı mühimmat kullanıyor ve hayvan gibi tepiyor diğer çakma mehmetçik 1 olsa bundan iyiydi
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 mehmetçik-1 ile alakası yok zerre mpt-76'nın, m-1 patladı. 5.56 istemedi bizim ordu hep uzun menzil çatışmalara girildiği için. kale tasarımı bu. mpt-76 battle rifle olarak gayet iyi bir tasarım olmuş, o bipod'lu grip (tu) (tu) bf4'e konsa hile denecek silah tasarlamışız, bravo. tepme olayına pek çözüm yok o kalibrede ama.
Öne çıkan mesajlar