Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eksi sozluk ne kadar sacma bir yer


tertip34

Öne çıkan mesajlar

olm ben sokardım eskiden de iyi yer lan. spor yorumcuları, yazmak için yazanlar, görüş olması için görüşleri olanlar, komik olduğunu sananlar, bi de okuduğunda sana bi bok katmayan şeyler yazanları çıkarınca.

üç kişi kaldı geriye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi'deki en saçma ve iğrenç şey sanırım şu "anadolu çomarı" muhabbeti. ya spektrumu o kadar genişlettiler ki bu tabirin altına yazılmayan kitle kalmadı.

ha bi de dolu dizgin ilerleyen kürt düşmanlığı. her olayda en galiz küfürleri utanmadan yazıyorlar, üstelik de devletin kullandığı dili de ödünç alarak bir yandan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tertip34 said:

3-4 Markayi arattim ve dunyaca unlu markalara bile atip tutmus herkes,cozemedim, kullanicilarinin asagilik duygusundan kaynaklaniyor galiba.

bu çok normal. sadece ekşi'de değil, internet üzerinde herhangi bir ürünü araştırırsanız; okudğunuz olumsuz yorum sayısı olumlu yorum sayısından fazla çıkacaktır(özellikle elektronik ürünlerde) sonuçta derdi olan gelip yazıyor. bu modeli alan binlerce kişi gelip her 3 ayda bir "x ürün hala sorunsuz çalışıyor" diye rapor vermiyor.

bu derdi olanın çare araması efekti yüzünden herhangi bir marka modeli araştırdığında sorunlu olduğunu görürsün. ama bu güvenilir bir veri değildir. Çünkü dediğim gibi derdi olan yazıyor. normalde arıza oranı (büyük/küçük) %20 civarıdır. yani bir modelin ortalama 5 örneğinden bir tanesi garanti süresi içinde mutlaka servise gider. majör arıza oranı ise çok daha azdır. ama bir model örneğin 10 000 tane satılsa 2 000 tanesinin sorun yaşayacağı aşikar. e bunlardan 100 tanesinin de internette de sorununu yazması normal :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...