tertip34 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 3-4 Markayi arattim ve dunyaca unlu markalara bile atip tutmus herkes,cozemedim, kullanicilarinin asagilik duygusundan kaynaklaniyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Hadi ekşi tamam da dünyaca ünlü marka olması süper olduğu anlamına gelmiyor. Bkz apple... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 şimdi markadan aldığın geri dönüş pozitifse, beeeeelki gidip yazarsın bi yere, ama negatif bir durumda hıncını böyle çıkarırsın. negatiflerin sayısının çok olması normal bence. ekşiyi de her konuda referans almamak lazım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 kimin altı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 nerde cokluk orada cokluk..arti markalar hakkinda da atilir tutulur normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 paticik hakkında ne demişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 oo soyle boyleymis paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Geleneksel eksi sözlük'ü itin dötüne sokalım şenlikleri Başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 olm ben sokardım eskiden de iyi yer lan. spor yorumcuları, yazmak için yazanlar, görüş olması için görüşleri olanlar, komik olduğunu sananlar, bi de okuduğunda sana bi bok katmayan şeyler yazanları çıkarınca. üç kişi kaldı geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bazı mühendislik terimleri için çok faydalı, onun dışında hoş değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 şu ekşi sözlük'e kutsiyet veren tayfa da hep çok güldürür beni. hindistan'da inek arabanın önüne oturdu diye kontağı kapatıp ineğin kalkmasını bekleyen adamlardan farkları yok he bu tayfanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 önceden entry başına 1 cent veriyorlardı üye sayısı artınca beleşe entry girdiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 yeni mi farkettin bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ilk başlarda güzeldi de sonra çok bozdu önünü alamadık. tv'ye falan çıkıp malzeme olunca yazarların bi dötü kalktı sanki. bi de şu ekşi'nin 'ben yazarım, yazar ağzıyla yazarım' triplerine hastayım. hani yeteneği olmayanlar bile deneyip sçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ekşi'deki en saçma ve iğrenç şey sanırım şu "anadolu çomarı" muhabbeti. ya spektrumu o kadar genişlettiler ki bu tabirin altına yazılmayan kitle kalmadı. ha bi de dolu dizgin ilerleyen kürt düşmanlığı. her olayda en galiz küfürleri utanmadan yazıyorlar, üstelik de devletin kullandığı dili de ödünç alarak bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bu herifin banını kim açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 tahmin hakkımı kullanıyorum Nefr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 vaperon said: Hadi ekşi tamam da dünyaca ünlü marka olması süper olduğu anlamına gelmiyor. Bkz apple... bak şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 tertip34 said: 3-4 Markayi arattim ve dunyaca unlu markalara bile atip tutmus herkes,cozemedim, kullanicilarinin asagilik duygusundan kaynaklaniyor galiba. bu çok normal. sadece ekşi'de değil, internet üzerinde herhangi bir ürünü araştırırsanız; okudğunuz olumsuz yorum sayısı olumlu yorum sayısından fazla çıkacaktır(özellikle elektronik ürünlerde) sonuçta derdi olan gelip yazıyor. bu modeli alan binlerce kişi gelip her 3 ayda bir "x ürün hala sorunsuz çalışıyor" diye rapor vermiyor. bu derdi olanın çare araması efekti yüzünden herhangi bir marka modeli araştırdığında sorunlu olduğunu görürsün. ama bu güvenilir bir veri değildir. Çünkü dediğim gibi derdi olan yazıyor. normalde arıza oranı (büyük/küçük) %20 civarıdır. yani bir modelin ortalama 5 örneğinden bir tanesi garanti süresi içinde mutlaka servise gider. majör arıza oranı ise çok daha azdır. ama bir model örneğin 10 000 tane satılsa 2 000 tanesinin sorun yaşayacağı aşikar. e bunlardan 100 tanesinin de internette de sorununu yazması normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Ekşi'nin şuandaki hali üzücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 5 seneden fazladır o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 biyik hosgelmish! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar