WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Modlar saolsun troll sanıp uçurunca mosqun hesabını kaçırdım. Arche age hesabı arıyorum arkadaşlar satan yazsın PM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bende closed betadan beri ellenmemiş founder paketi var, fiyat atabilirsin direkt pm olarak ilgileniyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bingil bende hallendim starter packlerden eğer arkadaş satın almadıysa anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 dün arkadaş pm attı ona da söyledim, paket şu Archeum Pack The top tier package available for $149.99. It includes: Alpha & Beta Access 11,250 Credits ($75 Value) 4-Day Patron Head Start Title: "Trailblazer" (+3 to all stats) 90-Day Patron Status 6 Daru Chests 10 Evenstones 10 Hereafter Stones Glass Phoenix Glider Desert Assassin Platemail Reagents to put your own crest in-game 10 Pet Healing Potions Founder's Cloak Gold Pack tok satıcıyım abi ben, elimden çıkartmam gerekmiyor paraya ihtiyacım yok ondan ucuza bırakma gibi bir fikrim yok. 200 tl verene verir geçerim. satılmazsa kenarda durur işler azaldığında oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 200tl ucuzmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben satıyorum, arkadaşımdan kullandığım tarla var sende kullanırsın 90 gold falan var hesapta, bunun yanında harpoon clipperım ve essegım var lvl 34 um sanırım arcanist dahuta westte 100tl ye okuturum. Tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Suark said: ben satıyorum, arkadaşımdan kullandığım tarla var sende kullanırsın 90 gold falan var hesapta, bunun yanında harpoon clipperım ve essegım var lvl 34 um sanırım arcanist dahuta westte 100tl ye okuturum. Tertemiz Yok abi saol land falan yoksa işime yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 WoodsOfYpres said: Modlar saolsun troll sanıp uçurunca mosqun hesabını kaçırdım. Arche age hesabı arıyorum arkadaşlar satan yazsın PM hala arıyormusun hesap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bingildak said: dün arkadaş pm attı ona da söyledim, paket şu Archeum Pack The top tier package available for $149.99. It includes: Alpha & Beta Access 11,250 Credits ($75 Value) 4-Day Patron Head Start Title: "Trailblazer" (+3 to all stats) 90-Day Patron Status 6 Daru Chests 10 Evenstones 10 Hereafter Stones Glass Phoenix Glider Desert Assassin Platemail Reagents to put your own crest in-game 10 Pet Healing Potions Founder's Cloak Gold Pack tok satıcıyım abi ben, elimden çıkartmam gerekmiyor paraya ihtiyacım yok ondan ucuza bırakma gibi bir fikrim yok. 200 tl verene verir geçerim. satılmazsa kenarda durur işler azaldığında oynarım. abi isimler ne uçuk ya hereafter stone ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 burdansonra tasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bende dokunulmamış founders pack var oynayamıyorum malesef almak isteyen olursa öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bende de archeum pack var. 2 karakter var. cash shopta harcanmamış 11.4k var. ama land mand yok.. bende satıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Suark said: ben satıyorum, arkadaşımdan kullandığım tarla var sende kullanırsın 90 gold falan var hesapta, bunun yanında harpoon clipperım ve essegım var lvl 34 um sanırım arcanist dahuta westte 100tl ye okuturum. Tertemiz Tarla kaçak mı ? tapuluysa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Beyler hala hesap arıyorum, alpha access için founder alip aldığı fiyattan satmaya calısanlar boşuna yazmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 340 tl e hesap satan mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Satamayan diyelim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Masticore said: Suark said: ben satıyorum, arkadaşımdan kullandığım tarla var sende kullanırsın 90 gold falan var hesapta, bunun yanında harpoon clipperım ve essegım var lvl 34 um sanırım arcanist dahuta westte 100tl ye okuturum. Tertemiz Tarla kaçak mı ? tapuluysa talibim arkadasın kacak deılde benımde deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 server aier, firran / east lvl 50 archery/shadowplay/auramancy skiller, bi de lvl 38 mi ne vitalism olması lazım. gear yok sayılır, hasla bowu var sadece, diğer tokenlardan da var işte biraz. pek fazla mal mülk yok. 1 tane ezik ev var. 1 tane 16*16 farm, 2 tane 8*8 farm var. ev 24*24 yere kurulu, farm house alırsan yıkıp yerine yapabilirsin direkt. 8*8'lerden birisi 16*16 arsaya kurulu evin yanında hemen, onu da istediğin gibi upgrade edebilirsin diğer karakterle büyük farm questini tamamlarsan. (bitmek üzere zaten quest, son trade packi götürmesi kaldı bi tek karşıya. üşenmezsem haftasonu tamamlarım büyük ihtimalle bunu.) gerisi standart, harpoon clipper + mount + eşek falan. he bi de 300g civarı para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bu arada hesap alırsam evleri tarlaları kendi mailimde kayıtlı hesaba devretmek istiyorum, yıkmadan etmeden yapılıyo mu bu ? Ve min kaç level lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 WoodsOfYpres said: Bu arada hesap alırsam evleri tarlaları kendi mailimde kayıtlı hesaba devretmek istiyorum, yıkmadan etmeden yapılıyo mu bu ? Ve min kaç level lazım Reyis bende shatigonda karakter var level 50 cart var içinde ev var tarla var her şey var 50$ a aldıydım 10 dolar da tax giydirmişlerdi 60 dolara bırakırım sana. Karakterin diğer class setlerini de kasıyorum.Satın almak istiyorsan detaylı olarak konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 kaç paraya almayi düşünüyorsun tahmini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar