Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 O zaman Steam cüzdan kodundan devam, şuan ki dolar kuruna göre bazı sitelerden 30 liraya kadar düşüyor aradaki fark. Bankaya daha fazlasını bayılmaktansa denemeye değer diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Bu konuda yakın zamanda bana teşekkür edebilirsiniz. Kuru kuru teşekkür etmek istemeyenler Rewendor id'sine oyun yollayabilir Steam'den Konunun özeti (sırasıyla okumak lazım) https://eksisozluk.com/entry/162502026 https://eksisozluk.com/entry/164561773 https://eksisozluk.com/entry/164695874 4 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 daha çözülmemiş ama farkında olmaları çok güzel olmuş kuru kuru teşekkürler 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Aynen, daha çözülmedi. O yüzden yakın zamanda dedim. Dün Skulls indiriminden eksik kalmış 1-2 WH40k oyununu/DLC'sini aldım test ettim, sürüyordu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 eyvallah rew, seni seviyoruz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Ben de o kadar iş bankasına giydirmistim. Özür dileyim. Rewe destek olarak like attim ama imza falan toplaman gerekirse buraya da yaz. Bugüne kadar kimsenin sesini çıkarmaması da çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Tamamdır, şimdilik dikkateri çekildi gibi gözüküyor, anca perşembe akşamı mesaj geldi en son "sorunu tespit ettik" diye. Şimdi de haftasonu falan. Birkaç güne ses çıkmazsa reddit postunun altına "en son update'te düzeltecekler demiştin, bir gelişme var mı" falan diye sorarsınız isterseniz, orayı takip ettiklerini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Rewendor, 25.05.2024 11:15 tarihinde dedi ki: Bu konuda yakın zamanda bana teşekkür edebilirsiniz. Kuru kuru teşekkür etmek istemeyenler Rewendor id'sine oyun yollayabilir Steam'den Konunun özeti (sırasıyla okumak lazım) https://eksisozluk.com/entry/162502026 https://eksisozluk.com/entry/164561773 https://eksisozluk.com/entry/164695874 yalnız libido diye okuyan tek ben miyim? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 (düzenlendi) Ben de kontrol ettim. Ikisi de lidio'dan çekilmis zaten. Muhtemelen mesai saati dışında almıştım iki oyunu da. Mayıs 25, 2024 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Deathblade, 25.05.2024 20:12 tarihinde dedi ki: Ben de o kadar iş bankasına giydirmistim. Özür dileyim. Rewe destek olarak like attim ama imza falan toplaman gerekirse buraya da yaz. Bugüne kadar kimsenin sesini çıkarmaması da çok garip. bayağı bir yere ben yazdım , banka değil lidio söğüşlüyor bizi diye. Hatta bayağı SS de attım kendi alımlarımdan. Millet bilmiyordu gerçekten, sonra farketti. DH de falanda aylardır kanıtlarıyla yazıyorum. Ticket falanda atmıştım hep otomatik yanıtlar geldi, en güzelini rew yaptı dikkat çekti. Bu kadar beleşe para kazanan başka firma yoktur bakın bunların şikayetvar da bile sorumlusu var cvp falan veriyor. https://www.sikayetvar.com/lidio-odeme-hizmetleri milleti beleşten söğüşleyip cebe ata ata bir hal oldular, çoğunlukla da şu cevabı atıp gitmişler. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Deathblade, 25.05.2024 22:42 tarihinde dedi ki: Ben de kontrol ettim. Ikiside lidio'dan çekilmis zaten. Muhtemelen mesai saati dışında almıştım iki oyunu da. mesai dışı içi kıçı farketmiyor lidio da belirledikleri dolar kurundan çevirip bankaya TL charge ediyorlar. Ondan dolayı kredi kartını $ ekstresi yapsan da kurtulamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 oha bu nasil bir hirsizlik ya oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Aynen. Bildiğin gasp var. Adamlar dolar kuruna bak %1-2 değil, 3-4 değil %10 fark koyup TL olarak alıyorlar. Bu arada ben de başta konuyu ekşi ve reddite taşımadan 2 ticket açtım, aynı şekilde alakasızca kapattı Steam yetkilileri. İlkinde benden teyit beklemeden "banka komisyonlarından biz sorumlu değiliz, bankanızla görüşün" dedil er (konu banka değil diyemedim). İkincisinde de oyun örneği üzerinden açtım ticketı bakın kur farkına diye, "refund talebiniz reddedildi" deyip kapattılar, oyunu istesem otomatik refundluyorum zaten hiç oynamamışım, artı hangi talep, refund talep etmedim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 valla uğur dündar gibi adamsın Rew asafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 steam bakiye nereden satın alabiliyoruz peki şu an? steam harici komisyonsuz vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 oyunfor diye bir site var ben bir kaç kez oradan aldım, ufak bir komisyon alıyor yine bankadan ucuza geliyor. Lidio dan her türlü daha ucuz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Rewendor, 26.05.2024 11:32 tarihinde dedi ki: Aynen. Bildiğin gasp var. Adamlar dolar kuruna bak %1-2 değil, 3-4 değil %10 fark koyup TL olarak alıyorlar. Bu arada ben de başta konuyu ekşi ve reddite taşımadan 2 ticket açtım, aynı şekilde alakasızca kapattı Steam yetkilileri. İlkinde benden teyit beklemeden "banka komisyonlarından biz sorumlu değiliz, bankanızla görüşün" dedil er (konu banka değil diyemedim). İkincisinde de oyun örneği üzerinden açtım ticketı bakın kur farkına diye, "refund talebiniz reddedildi" deyip kapattılar, oyunu istesem otomatik refundluyorum zaten hiç oynamamışım, artı hangi talep, refund talep etmedim ki? Rew demin işlem yaptım, Lidio dan aldı yine ama 10 dolara 339,46 çekti, sistemden atılmamak için oran ayarlaması yapmış olabilirler. Ben olsam bu saatten sonra bu herifleri kabul etmem ama çakalların yanına aldıkları fazla komisyonlar kar kaldı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Darksun, 29.05.2024 13:49 tarihinde dedi ki: Lidio dan aldı yine ama 10 dolara 339,46 çekti, sistemden atılmamak için oran ayarlaması yapmış olabilirler. Ekşi Sözlük'te de "bugün yaptığım alışverişte komisyonu düzgün çektiler" demiş birisi. Hakikaten işe yaradı galiba çabam. https://eksisozluk.com/entry/164862769 Kendim alışveriş yapıp denemedim daha. Reddit'ten de tekrar mesaj atmamış benimle ilgilenen yetkili tamam düzelttik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Shadow, 26.05.2024 16:44 tarihinde dedi ki: valla uğur dündar gibi adamsın Rew asafsd 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Steam den dönüş olursa yine de söyle bu herifler almaya devam ediyor sadece marjını indirdi diye . Haziranda da deneriz bakalım hala alıyor olacaklar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Aldıkları marjin bankayla aynı orana gelmiş gibi. O zaman zaten normal. "Kur makası zaten hep gelecek" demişti steam'deki yetkili, ben de o zaten normal, ama o makas %10 değil demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Valla hala banka alsa daha ucuza geliyor bence ufak da olsa fark var. Boktan olan yanı aylardır kazıklıyorlar yanlarına kar kalıyor böyle. Bizim insanımız işte, birbirini düdüklemeden duramıyor. Steam TL deyken niye almıyordun komisyon? 800 se 800 çekiyordu lidio üzerinden. Ne zaman dolar oldu birileri hemen çakallığa başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Dolar çeksin doğrudan. Isteyen dolar öder, isteyeninkini öderken otomatik banka çevirir. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 axedice, 30.05.2024 16:57 tarihinde dedi ki: şu sabah yine aklıma geldi döndüm bi daha bakıp yine güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Deathblade, 31.05.2024 05:12 tarihinde dedi ki: Dolar çeksin doğrudan. Isteyen dolar öder, isteyeninkini öderken otomatik banka çevirir. Bu niye olmuyor tam olarak anlamis degilim. Kredi karti tl, usd, eur. Sanirim Steam yurtici satici olarak gectiginden, Lidio ya yakalanmazsan bile, benim bankam direk tl ye cevirip tahsil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar