Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ne denizasirisi yahu, yok mu amarikada bi tane baklava yapan yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 4 ay sonra release olması beklenen oyunu neden şimdi alıyorsunuz güzel insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 işleminiz sırasında bir hata oldu sonra dene diyor, haydaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Marty said: ne denizasirisi yahu, yok mu amarikada bi tane baklava yapan yer her şehirde var baklavacı türk, lokal birinin bulması gerek sadece örnek http://www.yelp.com/biz/food-corner-kabob-house-washington?osq=best+baklava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ben almam şu anda hiçbirini, yani yeni çıkan ya da çıkacak olanları. Bi sürü özel gün olacak tonla indirim falan beklemek lazım. Mesela Shadow of Mordor 75 TL ama %50 indirime gireceğine eminim yılbaşına. Öyle 75 TL edecek bir oyun değil bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 "Tatar Ramazan" said: Jagged Alliance Flashback 39tl olmuş!! beyler ben dayanamıyom ilk kanı akıtıyom, siz arkamdan gelin http://www.leffatykki.com/static/content/image/2e9e507c015c6671af16b5294cf95654.jpg şu oyun güzel mi ya. ja nın orjinalini sevdiydim. alim mi alim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Daesu said: abi güllüoglu yolluyor böle denizaşırı yerlere ve paketlemesi falanda gayet güzel problemsiz ulaşıyor baklavalar. hadi yapalım gaben şu halinizi görse duygusallaşır ağlar asdksad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Marty said: ne denizasirisi yahu, yok mu amarikada bi tane baklava yapan yer alın iste arayınca cıkıyo https://www.baklavaking.com/baklava-usa.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: Marty said: ne denizasirisi yahu, yok mu amarikada bi tane baklava yapan yer her şehirde var baklavacı türk, lokal birinin bulması gerek sadece örnek http://www.yelp.com/biz/food-corner-kabob-house-washington?osq=best+baklava ee siparişi verelim adamlar götürsün lokal baklavacılardan biri notu da iliştiriz altına. ama ödeme konusu nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 forumda bayram havası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 BlackRose said: Ben almam şu anda hiçbirini, yani yeni çıkan ya da çıkacak olanları. Bi sürü özel gün olacak tonla indirim falan beklemek lazım. Mesela Shadow of Mordor 75 TL ama %50 indirime gireceğine eminim yılbaşına. Öyle 75 TL edecek bir oyun değil bana göre. Preorder indirimliler alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 paypal ile olur, banka havalesi olur. baklavaking var bak linklediler, o direkt washington'a falan gönderiyor ve ürünlerde iyi görünüyor fiyat da çok yüksek değil 32 dilim 30 dolares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Dworgian said: alim mi alim mi? ben ezelden fanıyım JAnın, sende videolara bak istersen öyle karar ver. zaten Gaben oyunu kanatları altına alıp almamız yönünde işaret etmiş, artık o ne derse O!! HÜLOOOOĞĞĞĞĞĞĞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 BlackRose said: Mesela Shadow of Mordor 75 TL ama %50 indirime gireceğine eminim yılbaşına. bize %50 indirim uygulayıp uygulamayacaklarından emin değilim. şimdi adamlar zaten 112tl lik oyunu dün 75tl yaptı. yarısı olduğunda 37tl oluyor daha 3 hafta önce çıkan oyun. bir de enpara olayı var oradan da 25tl düşünce yepyeni oyun 12tl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baklava guzel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gaben başbagan olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hepimize hayırlı olsun artık yeni çıkan oyun alırken canımız yanmıcak. assassins creed türkiyede daha oynanmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baklava king'e mail attım bakalım ne kadar sürede gidiyormuş, ödeme paypal alıyorlar mı bir öğrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 oyle olmaz, birinin baklavayi goturmesi lazim. karsisina gecip bak boyle tutacaksin alt tarafini damagina yapistiricaksin diye anlaticak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Dworgian said: Daesu said: abi güllüoglu yolluyor böle denizaşırı yerlere ve paketlemesi falanda gayet güzel problemsiz ulaşıyor baklavalar. hadi yapalım gaben şu halinizi görse duygusallaşır ağlar asdksad http://i.imgur.com/LiqUq5w.jpg http://ardent12.ipage.com/ministry/wp-content/uploads/2013/05/schindlers-list-ending.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Marty said: oyle olmaz, birinin baklavayi goturmesi lazim. karsisina gecip bak boyle tutacaksin alt tarafini damagina yapistiricaksin diye anlaticak. video çekin abi 2014 yılındayız how to eat baklava diye asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aynısını hayal ettım canlandırdım. Orda olsam kesin yapardım lan bingildak said: Marty said: oyle olmaz, birinin baklavayi goturmesi lazim. karsisina gecip bak boyle tutacaksin alt tarafini damagina yapistiricaksin diye anlaticak. video çekin abi 2014 yılındayız how to eat baklava diye asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi o baklavaking de cok kotu gorunuyor. kuru kuru o ne oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Amerikada bir ton pati var götürsün. Hem iki foto çeker buraya koyar. Ne kadar introvert kafalar. Maskeli çekin bi de vidyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Brave new world hala pahalizzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar