Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 "Tatar Ramazan" said: sostizm said: Yorumcuları zaplıyorum. Bu Sinan Engin BJK'lı değil mydi? Neden bu kadar üzülmüş? Ne zaman en hasosundan Fenerli oldu bu adam böyle ya? Sinir oldum hırtoya. Bu derece dengesiz değildi bu adam, Rasimin garipliklerine bile itiraz ediyordu ilk başlarda, sonradan Rasim gibi saçmasapan bişeye dönüştü onunlan düşe kalka. AhmetÇakar bi nebze eh işte, ama diğerleri şaklaban o programda ve şov yapıyorlar danışıklı dövüş hep seda sayanın kocası değil miydi bu adam?
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Esnaf said: ya bu adamın bizde ne işi var ya afsjlkhaslfa her maç kendiside düşünüyordur aynı şeyi ben bu salaklarla napıyorum diye ahaha. artık bizim yeniçerilerden umudu kesmiş belli ki pas atmaktan çok kaleyi denedi hep iyide yaptı Yok abi gayet memnun adam. Hatta her fırsatta menajeri bile sözleşme uzatmak istiyoruz diyor. Bu kadar yüksek maaş alıp dünyanın en az vergisini ödediği başka ülkeyi nerede bulacak. İstanbul hayatı da gayet güzel parası olana.
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Prandelli 5 gün (yazıyla BEŞ gün) uzaktan şut antrenmanı yaptırmış ve çok eleştirilmiş bazı futbolcular tarafından.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 burak,selçuk ve olcan en başta geliyordur eleştirenler arasında
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 sostizm said: Prandelli 5 gün (yazıyla BEŞ gün) uzaktan şut antrenmanı yaptırmış ve çok eleştirilmiş bazı futbolcular tarafından. Abi uzaktan şut çeken adam yok ki? 5 günlük çalışmada bu mu yani eldesi? Mesela Dzemaili'nin Napoli'de en iyi yaptığı işlerden biri dönen topları alıp uzaktan sallaması, denemiyor bile adam gibi. Sneijder;ulan herifler 10 kişi, ceza sahasına yine giremiyoruz yapıştırayım bari demese vuracak kimse de yok. Kaldı ki ilk gol uzaktan şut çalışmasıyla açıklanamaz bir gol, önün açık değil, açın kötü, ama işte Sneijder'sin vurursun hdfdshf Hücum aksiyonları anlam verilemeyecek biçimde beklere yüklenmiş durumda, ayı gibi orta sahan var Xelcuk'a rağmen; Melo dikine yardırıyor, Chedjou bile destek vermeye başladı senin topla en çok buluşan oyuncun Tarık. Artık birşeyleri denemekten vazgeçmek lazım, Prandelli iyi bir TD; fakat geç katılıyorsun takıma ve daha yaz adam gibi bitmeden 2 Fener maçı ve CL maçların var, FT'nin 3. dönemini hatırlayın, lige bok gibi girmiştik; Fener derbisiyle anca oturmuştu takım ve yürümüştü, ama işte sadece lig vardı. Şu maçın Alves atılana kadar bahanesi yok, Alves atıldıktan sonra bile 2-1'e, derbi galibiyetidir olsun demezdim gollerin gazı ve mükemmelliği olmasa
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 volki fıtık o yüzden şut çalıştırmıştır
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 zaten snijder önce daha taşa top atıp yordu, sonra da boğdu ayıyı
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 fena tokatladik yalniz
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Laf edip begenemdiginiz ultrAslan Dunya'da sayili 3-5 taraftar grubundan biri. Desibel rekoruyla, bi cok taraftar grubunun yapmaya bile yanasamadigi dunya capindaki koreografileriyle takdiri topluyorlar. oyle KATAGOlGOlGO la olmuyo bu isler. respect.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Aziz Bruno'yu kovmuş diyorlar? http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27424832.asp Ne kadar doğru bilmem de doğruysa ayrı kepazelik bu da. Her kırmızı kart görene kapıyı göstereceksen işin var.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 kirmizi kart gormeden once kovulmasi lazimdi zaten. su hakan cinemre'yi oynatsalar bari of cok merak ediyorum onu.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 macla ilgili hic yorum ypamadigimi farkettim simdi ya. sneijder'in goller enfesti. galatasaraylilar da buyuk takim yenmenin hakli gururunu yasamalilar. ama bruno alves olmasa, ya da emenike mal olmasa, ya da cuneyt cakir kirmizi+penaltiyi atlamasa mac bizimdi. olmadi, kismet. ismail kartal teknik direktor bile degil zaten de, gercekten anlamak icin soruyorum; telles ve bruma neden tribundeydi su macta?
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 dortmund macina sakladik, yenecegimiz garanti macta alves gibi kasaplar varken niye riske atalim?
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 fizban said: cuneyt cakir kirmizi+penaltiyi atlamasa mac bizimdi. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Tori Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 cüneyt havadan gol verdi daha şunu atlamasaydı bunu atlamasaydı demiş adam ya ahahah
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 o pozisyonu atlamasıyla o verdiği gol aynı şey zaten evet sdfds
Tori Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 oooo lube de gelmiş, gözümüz yollarda kaldıydı
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 tahriş mi oldun da lube bekliyorsun
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 fizban yine döktürmüş ahhaahhahahhskdlfldşdjgdl.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 kardeş maç bitti ya :( Theridone said: bu arada kadro açıklanmış kara tren öldürücü santrafor olmuş. en sevdiği mevkii sow yedek kalmış bir de, alper yıpratır o kanadı. http://i.imgur.com/XtuQHJY.jpg
Remus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Prandelli Hamiti oyuna alırken Snideri çıkartsaydı maç bizimdi.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 valequenta said: Laf edip begenemdiginiz ultrAslan Dunya'da sayili 3-5 taraftar grubundan biri. Desibel rekoruyla, bi cok taraftar grubunun yapmaya bile yanasamadigi dunya capindaki koreografileriyle takdiri topluyorlar. oyle KATAGOlGOlGO la olmuyo bu isler. respect. valequenta said: Laf edip begenemdiginiz ultrAslan Dunya'da sayili 3-5 taraftar grubundan biri. Desibel rekoruyla, bi cok taraftar grubunun yapmaya bile yanasamadigi dunya capindaki koreografileriyle takdiri topluyorlar. valequenta said: Laf edip begenemdiginiz ultrAslan Dunya'da sayili 3-5 taraftar grubundan biri. Desibel rekoruyla, valequenta said: Laf edip begenemdiginiz ultrAslan Dunya'da sayili 3-5 taraftar grubundan biri. valequenta said: Laf edip begenemdiginiz ultrAslan Dunya'da sayili 3-5 taraftar grubundan valequenta said: ultrAslan Dunya'da sayili 3-5 taraftar grubundan valequenta said: ultrAslan AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 fizban said: macla ilgili hic yorum ypamadigimi farkettim simdi ya. sneijder'in goller enfesti. galatasaraylilar da buyuk takim yenmenin hakli gururunu yasamalilar. ama bruno alves olmasa, ya da emenike mal olmasa, ya da cuneyt cakir kirmizi+penaltiyi atlamasa mac bizimdi. olmadi, kismet. ismail kartal teknik direktor bile degil zaten de, gercekten anlamak icin soruyorum; telles ve bruma neden tribundeydi su macta? Penaltı+K.Kart dediğin defans arkasına sarkan Emenike'nin topu kontrol edemeyeceğini anlayınca kendini yere atmasıysa dünyada hiçbir ligde penaltı verilmez o pozisyona. Hatta hakemi aldatmaya yönelik diyip sarı bile yer Emenike ligine göre. En ufak bir şey yok penaltıyı çağrıştırabilecek. Başka penaltı benzeri pozisyon da hatırlayamadım açıkçası. Öte yandan eleştirilen hakem göstere göstere utanmasa soyunma odasına kadar gitmiş topu oyun sahası içinde diye devam ettirerek gol verdi Fener'e. Bruma veya Telles'ten en az biri Dzemaili yerine ilk 11'de olmalı. Dzemaili'nin hiçbir olayını görmedim ben, ama inatla kullanıyor bizim t.d. onu. Onun yerine Hamit ya da başka bir yerli gayet orayı toparlar. Emenike iyi kaçırdı, ama o öyle olmasa diyeceksek Burak da geldiği ilk sezonki gibi atıyor olsa deriz, 5-4 bitsin o zaman maç, o olsa da bu olsanın sonu yok. Bruno Alves olmasa çok fark olmazdı bana göre. Benim gördüğüm kadarıylaFener'in esas geri düşmesi Emre'nin çıkışıyla oldu maçta. Birkaç sayfa önce birisi de bir istatistik koymuş zaten bunu doğrular şekilde. FB'nin yaratıcı hücum şansı, oyun kurucu gücü kalmadı Emre de çıkınca. Alves neden öyle bi saçmalık yaptı onu anlamadım, maçta sinir stres yok, kavga gürültü yok, takımı yenilmiyor, hatta deplasmanda oynamasına rağmen daha iyi daha organize oynuyor, maçın sonları da değil, tamamen gereksiz bir saçmalık yaptı.
Öne çıkan mesajlar