Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cOqrGcpj_aQ abi açıldı ise bilemem de ne güldüm ya
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 http://www.f5haber.com/ajansspor/eboue-super-lig-ekibiyle-anlasti-haberi-4996868/ akhisar şampiyon olur herhalde bir tane daha zenci santrofor alsa eboue bilal ve gekas can yakar
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Tamam semihe ben de sinirlendim de bu futbolun ötesinde, ayıptır
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bu herifi direk suriye tarafından sınır dışı edeceksin ibret olsun diye, böyle bir nefret olabilir mi ya, potansiyel katil bu adam.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 applev0dka said: beyinsizlik vol. 4464151 sinirlenmiş kumarbaz demek ki. ev kirasını bastıysa
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 S-H said: bu herifi direk suriye tarafından sınır dışı edeceksin ibret olsun diye, böyle bir nefret olabilir mi ya, potansiyel katil bu adam. suriye sınırından sınır dışı edeceksin söylemi ile sen de potansiyel bi katilsin aman ha karşim
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Şu yabancı sınırlamasının Burak ve Selçuk'tan sonra ki en büyük kazığı Semih.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Yok artık şimdi sıra Semihe mi geldi?
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Sen de 1 ayda 4 x4 luk olursan, seba gitsin muslera kalsin bile diyebilirsin. Devreler yanar
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 selçukla veyseli şutlasak mancini şu kadroula çılgın atardı
oldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 applev0dka said: beyinsizlik vol. 4464151 yuh bu gercek mi
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Semih'in karakterine birşey demek ayıp olur ama hep buradan kaybediyoruz. Efendi adam gördük mü unutuyoruz futbol yeteneklerini. Aynısı BJK de var. Necip efendi mesela. Hepimiz biliyoruz ki yabancı sınırlması olmasa bu adamlar kadro da olamaz.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 oldun said: applev0dka said: beyinsizlik vol. 4464151 yuh bu gercek mi abi bir adam kötü oynayabilir, takımını yakabilir falan ama böyle bir beddua etmek... bunlarla aynı havayı soluyoruz abi biz çok üzülüyorum ya.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 souldarkorn said: Semih'in karakterine birşey demek ayıp olur ama hep buradan kaybediyoruz. Efendi adam gördük mü unutuyoruz futbol yeteneklerini. Aynısı BJK de var. Necip efendi mesela. Hepimiz biliyoruz ki yabancı sınırlması olmasa bu adamlar kadro da olamaz.kişiligi bozuk olanlara deger verdikce kaybediyoruz bence necipin durumu gecen senelerdeki ugur boralın durumu işte istekli duzgun adam yetenekleri sınırlı tum bunların ustune sınırlı yetenegine ragmen birde alısık olmadıgı mevkii de oynayınca olmuyor.
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Semih turkiye ligi dışında hiçbir zaman iyi olmadı ki?
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Zaten bırak iyi olmayı olabilecek potansiyel olsa bunlarda Milli Takım bu halde olmaz. 3-5 tane lejyoner var ileri taşıyabilecek onları da yerli magandalığı uğruna kaybediyoruz.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Semih'e laf ediceklerine onun yerine kimi koysan iyi oynar onu düşünsünler ? Var mı alternatif -yok, milli takımı geçtim hele gs'da hiç yok. Koray-balta'yı gördük başakşehir'de. Adam düzgün karakterli ve elinden geleni yapiyor , eee neyini tartişiyosunuz semih'in ? Elinden geleni yapan adam olmasa derim ki tartişilir. Aldiği ücret'de uçuk kaçık değil ki kaç senedir oynuyor cocuk geçen senelerde selcuk'un burak'ın 5'te biri fiyatına bile oynamıyordu. Tr'de futbolcu mu kaldı ki semih'i tartışıcaz.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kendi adıma Semih'in ne karakterini tartışırım ne mevkisinde ki Türk oyunculardan daha yetersiz olduğunu. Savunduğum şey yabancı sınırlaması sayesinde yeteneklerinin abartıldığı. Bu sınırlama olmasa GS de belki altyapı oyuncusu torpiline ilk 18 de yer alır. İlk oynadığı zamanlar Urfalı epey toparladı açıklarını. Şimde takke düştü kel göründü.
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 yabancı sınırına ben de karşıyım. kesinlikle kalkmalı, ama şöyle bi algı var sanırım "sınır kalksa oooo biz ne yabancılar getirirdik" diye. aman ha. cimbomun durumu ibretlik. geçen sene devre arası 40m avro'ya yakın paralar, pandeve cemaliler falan, diğer klüpleri saymıyorum bile kejmanlar, guizalar falan. adam gibi yabancı oyuncu bulabilirsen sınırın kalkması güzel bişey, 6 ay evvel sınır kalksın diye zırlayan klüpler (fb,gs) ligde kaç yabancıyla oynuyor bakın bi, hatta gs CL de kaç yabancı ile oynuyor bi bakılsın.şimdi ki zihniyetle, kriter olmadan sınırın kalkması tamamen tribünlere oynamak, he iyi yönü bence yerlilerin saçma ücretleri makul seviyeye iner orasını tartışmam bile.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 kriter gelirse Anadolu kulüpleri anca Kongonun Zairenin oyuncusunu getirirler, kırım kongo kanamalı virüsünden kırılırız
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Belçika almanya , hollanda Bu milli kadroları yabancı sınırıyla mı kurdular ? Adamlar para basiyor şuan... İlk başta bocalayabilir takımlar fazla yabancı alır vs... ama zamanla oturur. Artık sistem stabil kalsın değişmesin otursun. Milyonlarca suriye'li alacaklarına tr'ye, 3-4 yıl top koşturan yabancıyı türk statüsü versinler. Milli takıma genç yetenekler kazandıralım. Biz de genç yetenekler yetiştirelim artık ya , yeter ak. Genç yetenek, keşfedilmemiş yıldız diye 10m'e bruma'yı alıyoruz. Anadolu takımları bile illallah etti türk futbolculardan. Hem 3 büyüklere satıcak para kazandıracak yetenekli oyuncuları kalmadı hem de hepsi dünyanın parasını kazanıyor. Şuan en az 3 katı fazla kazanıyorlar hak ettiklerinden. Bu yabancı kuralının bir zararıda yabancıların götünün kalkması adam gitmiyor,oynamıyor nasil olsa kovamıycaksın kontenjanın yok paramın hepsini ver gideyim diyor (bknz: eboue)
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 "Tatar Ramazan" said: kriter gelirse Anadolu kulüpleri anca Kongonun Zairenin oyuncusunu getirirler, kırım kongo kanamalı virüsünden kırılırız gelsin... geremi,emenike nereden geldi ? yeterki götlerini kaldırmayalım kontenjandır odur budur adamların elinde koz oluyor hem yerlinin hem yabancının
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Ben sınır kalksın ama yabancıya kriter gelmesin diyorum, milli olma sayısı vs İngiltere modeli yani konuşulan. O gelirse zaten geremi emenike gibi sonradan ünlenenleri alamazsın, onun bunun artığı veya Kongo milli takımından alırız anca. Brezilyalı, Arjantinli falan zaten hiç alamayız milli takımlarında oynayanları
Öne çıkan mesajlar