Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dünya üzerinde kendi takımı gol atınca bu kadar üzülen bir taraftar daha var mıdır acaba?

yaa dimiyim didim dimiyim didim gene didim

http://galeri8.uludagsozluk.com/463/feto-bitmi%C5%9F_545962.png

Mesaj tarihi:
niye sevinelim manyak mıyız biz , takımın gidişatı kötü rezillere oynuyoruz daha geçen hafta başşakşehirden 4 yedik , takım darmadağın olsunda oradan toparlayıp gelelim silkelenelim istiyoruz.
Mesaj tarihi:
SKOR taraftarlığı mı? Ben göztepeliyim, yensek de yenilsek de isyan marşımızı söyleyip takımımızı alkışlarız bir. İyi gününde de kötü gününde de arkasında oluruz.

Ayağı ilk tökezlediğinde darmadağın olsun diyenlere söyle sen onu. Takım da ayrıca TARİHİNİN en iyi dönemini yaşıyor. üçüncü kez üst üste CL Gruplardayız. üç yılda iki şampiyonluk bir ikincilik yaşadık bu sene de Selçuk Burak biraz silkinse gene şampiyonuz ama yooooo selçuk ölsün burak gol atmasın takım dağılsın dibe vursun çünkü ben galatasarayı seviyorum. yok yaaaaaaaaa
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Takım da ayrıca TARİHİNİN en iyi dönemini yaşıyor. üçüncü kez üst üste CL Gruplardayız. üç yılda iki şampiyonluk bir ikincilik yaşadık

Skor diyerek tam anlatamamışım, sonuç diyeyim o zaman. Söylediklerin takımın bu sezon TARİHİNİN en kötü toplarından birini oynadığı gerçeğini değiştirmiyor. Burak'ın ülkedeki en etkisiz forvetlerden olduğu gerçeğini de mesela.
  • Yeni Oluştur...