Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bir ethan icin kavga etmeyin yaziktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 hadi biraz daha yazıyım. axedice diyoki populizm yüzüdnen bir sürü overated seyle doluyo etraf. yapmyın bunu. anlık gaz yüzüdnen şişirmeyin herşeyi. hadi internt haber siteleri viewver kasmak icin hypelıyo herseyi ama siz yapmayın. sende inatla işin "populist" kısmını, pazarlama kısmını görmezden gelip arz-talep basitliğine indirgiyosun konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 moriarty said: abi size kimse sert konuşmuyor galiba anlamadım. konu sert konusmak deil. kişisel saldırı yapmak. Ha şeyimdede deil zaten. Hatanı yüzüne vurmak için söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 moriarty said: evet demek ki tatmin oluyorlarmış öyle veya başka bir nedenden. önemli olan sonuç. 55kyı neden sana vermediler de patates salatasına verdiler öyle bakmak lazım. sen açsaydın kickstarter patates salatası için iki dakka ayırıp forumlarda MASTER RACE hangisi savaşı vereceğinize sana verselerdi. adam büyü mü yaptı bana 55k verin diye? şu kısma dedim ben. burada kimse "ya ben niye bunu yapamadım mühühü" demiş değil ki "sen açaydın akıllı olup" densin. axedice de "gereksiz işte" demiş. e ona göre gereksiz, başkasına göre gerekli, ilginç vs. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ethan dizin dassaginizi yesin ya değer mi elin ecnebisi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Marty said: bir ethan icin kavga etmeyin yaziktir ethan'ı yedirmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 axedice said: http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/156/482/358.jpg asdsdfhs süpermiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 İnsanların hayatta kalite, kişisel gelişim, üretkenlik, iş tatmini vb. gibi amaçları da olmalı bence. Senden fazla para kazanmayı başarmış her insanın senden üstün olduğu görüşündeysen, ya da yeterli parayı kazandığın sürece çöp gibi yaşamanın sorun olmadığını düşünüyorsan, bence yazık. Bir yandan da kişisel tercih ama tabii. Şu uygulamayı yazıp, network'ünü kullanarak "uff bu araların en popüler app'ı" diye birkaç haber yayınlatıp hype yaratarak (senin gibiler de atlayıp yayınca exponential bir etki oluyor tabii) saman alevi bir gelir elde etmek bence bir başarı değil. Ha adam şu fikriyle "yaratıcılık" ayağına gider bir ajans kurar, oradan başarılı bir işletme oluşturur, eyvallah. Bunun dışında babanın fikriymiş gibi nerd rage'e girince, aklına yaratıcı bir fikir gelememiş boş adamın, gelmiş boş adama gıptayla bakması gibi saçma bir tablo çıkıyor ortaya. "Adama bak lan şu kadar boş bir işle millete ne olta atmış, millet de şuna prim vermiş ehue" dersin ayrı da, İŞTE BU ne yani, ne yapmış işte bu olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 alpha dice'ı bulamıyorum ya nereye atmıştım ben onu duruyosa atsana axe arşivimden uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 elon musk denmis de adam dogustan zaten ortaligi kasip kavuracak seye sahipmis adamin adi elon musk abi sizinkiler anca ahmet, mehmet oturun karin tokluguna gayrimenkul vergisine calisin iste. ayni arabanin 3 sene sonra uretilmisini daha cok para verip aldim diye sevinin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Favorilerimdeydi ben de bulamadım şimdi =( Onun MLG gifini falan yapsan mükkemmel olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 abi güzelim şey kayboldu ya :( hangi topicti en ufak bişey hatırlasam bulurum ama hiç hatırlamıyorum. bi de ben sana öm atmıştım onun çözünürlüğü yüksek olanını ömleri silmediysen bi bak lan o kadar uğraştım kaybolmasın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Yakında Her filmi gerçek olacak ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Bu arada adamın başka bir app i de ekrana elini sürtünce foto çekmesi mi ney asldkjsad "Ethan" was created by the founder of Rubcam, Ethan Gliechtenstein. Rubcam lets users take photos on their smartphones by rubbing the screen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 axedice said: Favorilerimdeydi ben de bulamadım şimdi =( Onun MLG gifini falan yapsan mükkemmel olabilir aslında buldum lan asdf http://forum.paticik.com/thumbnails/fd1/3fd/f40/1e4/80b/b55/460/89b/fe9/d59/55_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Dworgian said: Bu arada adamın başka bir app i de ekrana elini sürtünce foto çekmesi mi ney asldkjsad "Ethan" was created by the founder of Rubcam, Ethan Gliechtenstein. Rubcam lets users take photos on their smartphones by rubbing the screen güldüğün app bu abi. shakyden vs kurtuluyosun. http://www.rubcam.co/ http://www.youtube.com/watch?v=1tdXkMq7hKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 baktım okudum tüm özelliklerini hala gülüorum lan sdkljsadklaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ethan isidciymis diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bir de demin birisi idiocracy ye doğru gidiyoruz demişti katılıyorum. patates salatası fikrine 55k dolar vermek de, böyle "bence" aptal gereksiz uygulamaları indirip hype yaratmak da bu iddiayı kanıtlar nitelikte. giderek "komik olacak kadar aptalca" şeyler prim yapmaya başlıyor. bu başarı mı? bireysel bazda easy money olarak bakılırsa evet adam için başarı. ama bu yapılan işin aptalca olmasına engel mi? değil. zira ethan kim de ben ona niye fikir sorayım ya? böyle alanında önde gelen insanların sorulan soruları yanıtladıkları bir site vardı neydi, o çok güzel bir proje mesela. ama ethan a sorayım? niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Dworgian said: mori, genelde agresif konuşmakla suçlanan biriyim ama bana bile fazla sert geldi yazın yahu. sakin ol ya gerilmeye ne gerek var. valla ben sakin sakin tane tane açıklama yapan birinin yazısı gibi okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bir ethan için birbirinizi kırdığınıza değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20070829232252/lost/images/5/52/Ethan_Rom_-_One_of_Us.jpg Kavga etmiyelim Okumadim ama ismi niye ethan ? Mahmut koymak gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Xenocide said: 1 milyon kişi aynı anda mesaj attığında görecez müthiş appi ben de şunu düşünüp yazmak üzereydim ki kardeşim yazmış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 oo kavga var hangi tarafa destek lazımsa geleyim değilse bi önceki sayfada Baggio'nun 3 paragraflık yazısı kavgaya /thread çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 kardeşim canım gözüm koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar