sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Yeni sezonda izlediğim tek dizi, gayet başarılı tavsiye ederim. ratingler de fena gitmiyor, sezonluk anlaşmayı da yaptı ABC. Konu için şunu vereyim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ceza ile baslanmaz bir kere o fakulteye. Guzel ama. Sezonun yeni isleri genel olarak cok kotu ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ABC en kotu kanal iptal olur 2.sezonu goremez kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 kürt ol dovlet bohmıyır de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 inanılmaz kasıntı trailer ya, contexte şunu da koyalım şurdan da audience çekeriz diye nasıl ıkınmışlar belli değil abc dont trust the b- in apt23'ü iptal ettiğinden beri dizilerini izlemiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Şu dizi gayet iyi. Pati ler niye el atmadınız buna. Başroldeki ablamızın performansı da gayet takdire şayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 başarılı dizi ya. ben izliyorum. dizi olayını eskisi gibi takip etmiyorum ama muhtemelen senenin en iyi dizisi veya 2-3 dizisinden biri. edit: lan konusunu ben açmışım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 puaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 10. bolume kadar seyrettik ama sonra baydi. bi ara doner bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Hep bi twist, güzel uyarıyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar