sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Ne yorum yazsam bilemedim. http://www.youtube.com/watch?v=vC9Qh709gas
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 HAHAHAHAH KUCAĞIMDA UYUYAN KEDİ WAR MODE A GEÇTİ
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bi tek benim kedim mi çıldırdı lan sesi duyunca? 2 si birden uykudan fırlayıp gözler kocaman aranmaya başlandı
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Black-ice said: throat singing gibi üst tonu ayrıca kontrol edebiliyor ama. Throat singingde paralel hareket etmiyor mu sesler? Gözlerini şaşı yapmakla, ikisini de ayrı ayrı istediğin tarafa çevirebilmek gibi bir fark var bence iki teknik arasında.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 evet abi ondan gibi dedim zaten. o da polyfonik sonuçta ama kulağımın aldığı kadarıyla onda aynı notayı farklı 2 tondan veriyor. bunda farklı notalar.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 yeter lan direkt mp3 olarak söyleyelim artık. acapellalar beatboxlar polifonikler bitsin artık. kız iyiymiş yalnız, aksanı sesi de datlı.
Öne çıkan mesajlar