sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Ne yorum yazsam bilemedim. http://www.youtube.com/watch?v=vC9Qh709gas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 HAHAHAHAH KUCAĞIMDA UYUYAN KEDİ WAR MODE A GEÇTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 throat singing gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bi tek benim kedim mi çıldırdı lan sesi duyunca? 2 si birden uykudan fırlayıp gözler kocaman aranmaya başlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Black-ice said: throat singing gibi üst tonu ayrıca kontrol edebiliyor ama. Throat singingde paralel hareket etmiyor mu sesler? Gözlerini şaşı yapmakla, ikisini de ayrı ayrı istediğin tarafa çevirebilmek gibi bir fark var bence iki teknik arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 evet abi ondan gibi dedim zaten. o da polyfonik sonuçta ama kulağımın aldığı kadarıyla onda aynı notayı farklı 2 tondan veriyor. bunda farklı notalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 memeler de polifonikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 güzel lan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 söylerken çatala bakınca feci kafa yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 yeter lan direkt mp3 olarak söyleyelim artık. acapellalar beatboxlar polifonikler bitsin artık. kız iyiymiş yalnız, aksanı sesi de datlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar