RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Arkadaşlar bu nudoyu marketlerde görmüşsünüzdür, poşeti ve bardakta olanı var. Bardakta olan çok pratik güzel de 1 paket (70 gr) noodle kimseyi kesmez.2 tane ancak... Deneyen seven filan var mı? Denemediyseniz deneyin derim, katkısız msgsiz diyor adamlar.Ne kadar doğru bilemem. Aha bu da sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 katkısız hedehüdüsüz nası 3dk da hazır oluyor ? ve nası uzun ömürlü olur ? kısa ömürlü olmaları lazım ozaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 iste baharatli oyun hamuru gibi birsey..saka bir yana icindeki zimbirtiya tutkal doksen ayni sey olacakmis gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Lezzet fena değil yalnız ben bardaklı versiyonu beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 arada körilisinden alıyorum bardak hedesinde. tadı hoş geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Makarneks var birde müdahili evet bok gibi bişi.2 ayda 20 kilo verdim .2 ay 70 gram makarnayı yedim.ip gibiyim şimdi işe yarıyor .zararlı olsa ne olmasa profu bile terors diye kandırıyorlar nolcadıki bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Lithran said: Makarneks var birde müdahili muadili ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Noodle'lar yerine Tulum peynirli cevizli erişte yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 olaya müdahil olucam, yada neyse işte saat 2 nudo na su ko güzel reklam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 sabah akşam yiyorum şerefsizim. 3 dk abi gayet güzel suyu da fazla koyuyorum iyi oluyor. yanına da hazır cordon bleu falan. fast-fastfood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 RamsesII said: katkısız msgsiz diyor adamlar.Ne kadar doğru bilemem.[/url] değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 yiyorum ben bunu da paketlisinin içinden çıkan sebze poşedini katınca tadı iğrençleşiyor. sadece baharatı ve yağı katıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Warhero said: Noodle'lar yerine Tulum peynirli cevizli erişte yiyin.Tulum peyniri değil keşle güzel oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 iki paket yemedin mi doyurmuyor ama lanet şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Adamlar bi reklam verdi patlama yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Warhero said: Noodle'lar yerine Tulum peynirli cevizli erişte yiyin. https://pbs.twimg.com/media/BrxLG8PIEAABhUI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 tadı güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 tadı güzel diyen de olmuş.güzel değil diyen de.makarneks facia da bu gerçekten o kadar berbat mı? yoksa yenilebilir mi? hangi çeşidi denediniz birde hangisini önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 yemeyin lan böyle kötü şeyleri. lokantadan artık yemek isteyin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Makarneks tavuklu fena deil bu arada onu bi deneyin. Yine de bi noodle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Frostbite said: tadı güzel diyen de olmuş.güzel değil diyen de.makarneks facia da bu gerçekten o kadar berbat mı? yoksa yenilebilir mi? hangi çeşidi denediniz birde hangisini önerirsiniz? Soğanlı en iyisi.Körili de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar