RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Abi düşmeyi de öğretiyorlar orada, bi talihsizlik yaşamış senin müdür. Korkma bence eğer klasik jiu jitsu'ysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Neden sadece bir dala yöneliyorsunuz ki abi? Gidebildiğiniz şeylere gidin hepsi ayrı bir şey öğretir hemde haftanın her günü spor yapmış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Bir vuruşlu bir tutuşlu spor bomba olur aslında. Gallant, SSCB bölgelerindeysen Sambo da araştırabilirsin, Combat Sambo da vuruş da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 BAE deyim. MMA ciler biraz sambo ogretiyor. Biraz Jiu Jitsu kurslarini arastirayim. Toplamda haftada en fazla 3 gun gidebilirim gibi gozukuyor. Kurs seciminde nelere dikkat etmek gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Vall abi 200 TL istedi buradaki bir yer. Ortamın temizliğine, sana öğretecek adamın kişiliğine falan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Spor amaçlı geliyorum ben diye direk belirt. Rahat nefes alabileceğin bir yer olsun aka çok küçük bir yer olmasın. Hocaların referanslarına bakıver ne yapmışlar falan. Onun dışında horoz döğüşünden kaçın dememe gerek yok sanırım zaten yazılırken de belirt hocam böyle böyle şeyler olabiliyormuş gibi zaten direk yok bizde öyle şey olmaz falan başlarlar, ön baskı oluşturmuş olursun yabancı olduğun için artizlik olursa diye. Birde 3 gün gidebilirsen anca tek bi yola yönelebilirsin o yüzden iyice düşün(ki o tek yolda da diğer yollardan gösterirler eser miktarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 krav maga ve kali eskrimaya başladım. haftada 3 gün. hangisini seversem ona devam edicem. kali eskrimayı daha çok sevdim büyük ihtimal o o olur. dual wield takılıcam drizzt gibi zamanı gelince. http://www.youtube.com/watch?v=At4qqFRGkQY http://www.youtube.com/watch?v=Mf8jWtCdFWI http://www.youtube.com/watch?v=3INQor1asH8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Neresini de söylesene tahmini 3-4 ay sonra bakınmam gerekecek benim de yine yeniden. Eskrima diyorsan ebmasdır büyük olasılık gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 kalinin olayı ne onu tam anlayamadım ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Evet gençler hala başlayamadım sdfs ama bilgi edinmeye ara ara devam ediyorum, update edip paylaşayım. Hapkido'nun da sağlam bir savunma sporu olduğunu öğrendim, tek yer var istanbulda ciddi olarak eğitim veren. Marmara üniversitesi Göztepe kampüsünün arkasında. İsteyenler oraya bakabilir. Bu arada bir arkadaş boks tavsiye etti, kadıköy boks gerçekten bu işi güzel yapan bir yer. Buraya başlamayı cidden düşünüyorum çünkü istediğiniz gün/zaman antrenman yapma şansınız var. Antrenman'ı da bayağı bir kondisyon tutturup/kilo verdiriyormuş dediler. Hocaları da çok iyi, fiyatı da makul denebilecek bir seviyede. İstanbul'daki wing tsuncular bana tırt geldi, daha çok ticari kaygı elde etmek amaçlı yapılıyor sanki. Isınamadım ben. Jiu-jitsu konusunda gültepede yeni bir salon açılmış, tam manasıyla aikijujutsu öğretiyorlarmış, onlarla iletişime geçmeye çalışıyorum. Bilgi alınca sizinle paylaşırım. Bir de benim evin yakınlarında Murat Kazganın salonu var.Bilgi almadım ama onlara da sorucam fiyat/antrenman bilgisini. Tam bilmiyorum neyi nasıl öğretiyorlar ama Murat Kazgan hakkında herkes övgü dolu sözler söylüyorlar. Bilgiler bu kadar, sizde ekstra bilgi varsa paylaşınız lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Kozyatağı Spora'ya bir gün deneme dersine katıl gel. En azından denemiş olursun. Pts/Çrş/Cuma 19:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bu brazilian jiu jitsu di mi Mino? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Evet gel bir kere yahu. Deneme dersi ücretsiz. Kilona göre adam da var deneme antremanında :) Dirençli çalışılıyor o yüzden seversin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Tamam minoşko ayarlayıp teşrif etcem bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Hortlatıyorum konuyu. Anadolu Yakası'nda BJJ isteyen varsa, Suadiye Champion Gym'de Corvos takımı derslere başladı. Şişli'de genel merkez var, ama bana uzak olduğu için gidemiyordum. Şimdi ayağıma gelmiş oldu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Ramses geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 anaa benim salon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 gelirsem dağıtırım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Konuyu gördüğümde ilk aklıma şu geldi. Hmm spor bölümü. Acaba bu jiu jitsu ne ola ki derken, dexter dizisinde doakesin şüphelenip dexteri araştırdiktan sonra, gelişmiş jiu jitsu aldığını öğrenmesi ve ona niye bunu öğrendiğini sordugu sahne geldi aklıma. Hmm. Hazır hatirlamisken suprayz madafakır demeyi de ihmal etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 RamsesII said: gelirsem dağıtırım beyler Salı 18:30 Perşembe 19:30 Cumartesi 15:30 Gelin görün bir kere olmadı heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Mino said: RamsesII said: gelirsem dağıtırım beyler Salı 18:30 Perşembe 19:30 Cumartesi 15:30 Gelin görün bir kere olmadı heheh. Hort Ücret ne kadardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Şu an Meridian Spor Club Sahrayıcedit'te 250 aylık. Çarşamba, Cuma, Pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar