Anhora Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paticik gibi bir yerde takılan biri, ömrü boyunca amaçsız hissedemez öyle değil mi? It's just University. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 şu anhora'ya yardım eli uzatın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Editor said: Yine SexKölem geldi aklıma bitirdin bizi editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Şuna mı gitsem ne yapsam. https://www.facebook.com/joygrup/photos_stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bingildak said: şu anhora'ya yardım eli uzatın ya oha bingildak sana bu aralar kendimi çok yakın hissediyorum iki 50 lik ismarlayabilirim şuan sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Anhora said: Şuna mı gitsem ne yapsam. https://www.facebook.com/joygrup/photos_stream Buna gir ;) https://www.facebook.com/GayGroup/photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Tecrübelerini paylaş bizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 editor sen bu adamları neden takip ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 gaydir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Anhora said: Şuna mı gitsem ne yapsam. https://www.facebook.com/joygrup/photos_stream Bunlar nasıl acıklı ortamlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 normal bi ortam, acikli olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ben de anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Adam şanzelizeye alışkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 13" crt monitor ile parti vermeyi anlayamazsinizzzz bu hafta hep yagmurlu ve daha da kotusu ruzgarli olcakmis peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 anafartalardaki bogazici lokantasinin resmen gotu kalkmis adama diyorum ki haşlamanız hayvan gibi yagliydi-midem bulandi o derece-cikartin onu listeden adam bana tatlı ne vereyim diyor agzina kurekle vurasim geldi bi de mekana o kadar masa atmislar ki soysuzlar tıkıs tıkıs icerisi servis yapamiyolar garsonlar boyle muessesse olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Tekrarladı lan bu çükümsonik hastalık. Sanırım bakire kanıyla beslenme zamanım geldi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ilk defa kucağıma çocuk aldım bebek falan sevdim.sanırsam baba olmamın vakti geldi. Anaç kızları özele bekliyorum. Gidip ayılarla güreşeyim testesteron bassın vicid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Spora başlayamıyorum bana coach gibi bi adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Yarın sınava gireceğim. Yani bu gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 o zaman 7 gibi bir uyu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 benim de önümüzdeki ay sınavım var tesadüfe bak. başarılar ivy:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Çok heyecanlıyım. Uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Kızımız masterını bitirmiş, doktora yoluna girecek. Anne baba modern, her yıl yurt dışı gezileri, herkesde araba, tek çocuk vs 6 aydır çıkıyodum normalde bakire kızlar tarzım değil çünkü kompleksi oluyorlar neyse, Sen git özel günler + diğer günler süpriz yap, hediye al. "Sen bana hiç çiçek almadın" diye kafama kak. Bir kere evde oturmadık, hiç eve gelmedi zaten, sürekli dışarıdaydık ve gidilebilecek her türlü mekana gittik. Ama kızımızın ikinci isyanı "hiç baş başa akşam yemeğine çıkmamışız" Ve bunları bana alttan alta vurguluyormuş ama ben anlamamışım. Kusura bakma benim öküzlüğümmüş dedim. Şuan konuşmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 kiz gel beni iste yapmis sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sende 4 tane falan backup manita yok muydu zaten argos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar