senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Laorx said: tek maceran pub olur, alternatifler var tabi. çin çin bağlarına gidip güzel bir akşam yemeği yiyebilirsin olarak yenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Selçük anlatsın istanbulda ne alemlere akıyor bi dinleyelim ya, aynı şekil yiğitte anlatın lan dinliyorum istanbulda ne yapıyorsunuz son 2 haftasonunuzu diyin yeter bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 1 2 3 4 ren küme düştü, 1 2 3 4 aşk küme düştü. kayahan'a selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 wastyrx said: Selçük anlatsın istanbulda ne alemlere akıyor bi dinleyelim ya, aynı şekil yiğitte anlatın lan dinliyorum istanbulda ne yapıyorsunuz son 2 haftasonunuzu diyin yeter bakSon 2 haftasonum nispeten sakin geçti. Geçen haftasonu cumartesi akşamı ferit geldi evime, oturduk şarap içtik falan. Cuma akşamı kadıköydeydim iki bira içtim güzel sohbet ettim falan. Bu haftasonu da cuma akşamı kadıköy, önce thales'te oturup yemek yedik, içkimizi içtik. Ordan kalktık belki güzel müzik vardır diye Karga'ya baktık, tırtmış ordan da çıktık. Nispeten yeni olan barlar sokağında Maside'ye oturduk biralar sohbet muhabbet falan. Maside önünde kadınlar günü için kadınlar müzik çalıp dans ediyorlardı, keyifli bir akşamdı. Cumartesi de gündüz sinemaya gittim, sonra hava çok soğuk diye eve döndüm. Akşam evde oyunumu oynadım. Pazar günü de evde film keyfi falan. Her haftasonu böyle geçse iç sıkıntısından Ankara'ya methiyeler bile düzebilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Başka sorum yok hakimim.....,,,,,,,,,,.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Haftasonu ankara gecelerine götürür müsün beni peki gelsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Anlatamadığım o ya abi, aynısı oranın? Ne fiyat farkı var ne kalitesizlik farkı. Bir tek deniz yok işte sahilde içmek yerine bahçemizde mangal yapıp içiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Holy said: wastyrx said: Selçük anlatsın istanbulda ne alemlere akıyor bi dinleyelim ya, aynı şekil yiğitte anlatın lan dinliyorum istanbulda ne yapıyorsunuz son 2 haftasonunuzu diyin yeter bakSon 2 haftasonum nispeten sakin geçti. Geçen haftasonu cumartesi akşamı ferit geldi evime, oturduk şarap içtik falan. Cuma akşamı kadıköydeydim iki bira içtim güzel sohbet ettim falan. Bu haftasonu da cuma akşamı kadıköy, önce thales'te oturup yemek yedik, içkimizi içtik. Ordan kalktık belki güzel müzik vardır diye Karga'ya baktık, tırtmış ordan da çıktık. Nispeten yeni olan barlar sokağında Maside'ye oturduk biralar sohbet muhabbet falan. Maside önünde kadınlar günü için kadınlar müzik çalıp dans ediyorlardı, keyifli bir akşamdı. Cumartesi de gündüz sinemaya gittim, sonra hava çok soğuk diye eve döndüm. Akşam evde oyunumu oynadım. Pazar günü de evde film keyfi falan. Her haftasonu böyle geçse iç sıkıntısından Ankara'ya methiyeler bile düzebilirim ama. kötü bir hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 gecen haftasonu calistim. bu haftasonu daha cok calistim. haftaya haftasonud daha daha cok calisicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ben de hiçbirşey yapmıyorum, angarayı haketmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 senko said: gecen haftasonu calistim. bu haftasonu daha cok calistim. haftaya haftasonud daha daha cok calisicam. Mumla ararsın olm daha buraları, st patrick için gidiyoruz biz geliyor musun? NAH getiririm şapka sana. FU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 irlandaya mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Yok kızılayda köprü üstünde apaçilerle kutlayacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 size ne olm elin patriginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 elin patrigi deme qanqa lazim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Sayfalarca Ankaralı adama Ankarayı kötüleyerek boşa zaman harcamışsınız beyler. 22 sene ankara 14 sene istanbul deneyimim var. neye adım attığımı biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Dworgian ankaranın sevdiğin yanlarını sayar mısın valla merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 buglari var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 dizimde sadece meniskus yırtıgı var sanıyodum meger durum bambaskaymis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 yoksa doktor cifteyle yanina gelirken mi suphelendin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 SodomVsGomore said: Dworgian ankaranın sevdiğin yanlarını sayar mısın valla merak ettim abi pardon da ankaralıyım. sana tüm mantığımı, niye gittiğimi, niye orada yaşayabiliyor olduğumu mu anlatayım. kusura bakma hiç wot havamda değilim. ankaraya yolun düşerse anlatırım. ha tek dipnot: aile geliri ayda 10k olsa kalabilirdim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 yozgat bile istanbuldan daha yasanilasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 beni de alın ya nereye gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=VUexY14CLlo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar