Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Saeros said: ben de geyik yapıyorum zaten abi. şaka olsun diye bişeyler yazıyorum böyle ama sonra beni uzatmak zorunda bırakıyorsunuz sıkıcı bir insan gibi hissediyorum kendimi. şimdi biri gelicek zaten sıkıcı bi insansın haha yazıcak kanlı bıçaklı olucaz. sinirlenince çok sinirleniyorum o yüzden lütfen beni rahat bırakın. http://gifgalaksi.com/upload/bd5ab87efc49f6af3cd3c72f96256862.gif sıkıcıymışsın ama cidden :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 arkadaslik yapilmaz gercekten bogar adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ben haftada 1 gidip vücudundan bıçakla bir parça kopartıyorum zaten sıkıcı olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 gökalp'i hayatımda bir kere gördüm, o da meraba meraba o kadar best friend I ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Kız vermem abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Yeter evlenmeyin lan, sonra biz bekar kalinca bize yapiyolar baskiyi "hadi bi kiz bul sende evlen" diye. Evlenmeyin. Lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yaşın geldi de geçiyo 0ne hadi evlen artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 0ne sana burdan koca bulalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 http://pbs.twimg.com/media/A8k46fGCEAAePKy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abi of geç kaldım. tam adama editle mesajını dicektim. Şimdi nasıl savuncam lan herifi. Adam resmen gereksiz agro çekiyor raidde. skiplenecek bütün thrashleri çekiyor adam. OF yoruldum yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 JrStorMesT said: Yeter evlenmeyin lan, sonra biz bekar kalinca bize yapiyolar baskiyi "hadi bi kiz bul sende evlen" diye. Evlenmeyin. Lutfen. Sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Theridone said: http://pbs.twimg.com/media/A8k46fGCEAAePKy.jpg gene ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 heyecan gelio yavaştan dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Günlük sen TA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ggnnbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 uykusuz geceler sabahlara dönöneeeeer durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 dilbilgisine ko... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 0ne forumun leeroy'u ya, arada gelip aggro çekip ölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 okunacak konu kalmadi yine sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 JrStorMesT said: Yeter evlenmeyin lan, sonra biz bekar kalinca bize yapiyolar baskiyi "hadi bi kiz bul sende evlen" diye. Evlenmeyin. Lutfen. Evlencez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Bu haftasonu ne gibi bir çılgınlık yapsam acaba? Dur en iyisi kimseye söylemeden İstanbul'a gideyim. Harika fikir. Ya da neyse dur anneannemin günü var, komşularına gidip az gıybet yapayım. Off çok çılgın bir haftasonu olacak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yarın gelirsen istanbula kızlarla pijama partimiz var bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 dün bir şeye çok sinirlenip duvara tüm gücümle yumruk attım da elimin şu serçe ve yüzük parmağının arkasında kalan bölümü şişti. sabah baktığımda şişlik biraz inmişti. elimi açıp kapayabiliyorum ve parmaklarımı hareket ettirebiliyorum. serçe parmağımı çok yukarı kaldırmaya çalışınca(elimi tamamen açmaya kalkınca) ve yumruğumu sıkmaya kalkınca acıyor. çatlak falan yoktur değil mi lan? kırılmadığına şaşırdım hatta dayanıklıymışım baya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 rahat ol kimseninki kırılmıyor. çatlak olabilir. benimki hala şişik mesela. good old ergenlik times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar