chrome Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Kizim kizlik yapma surada forumluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 İYİ FORUMLAR ARKADAŞLAR..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 :((( Yapacağım. Çünkü yarın işe gitmek istemiyorum. Canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Senkoya uzanan eller kirilacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Yavaş kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Kadina siddet yok bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Orta 2 gibi oldu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yazdığımdan utandım. çok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ivy said: Offf senko'yla konuşmayın, terbiyesiz o. hiç de bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Delireceğim ya, indiremiyorum oyunu. Bilgisayarı balkondan atsam oyun iner mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Boot camp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 senko said: abi skicem ben niye uyuyamiyorum ya :( forumda gezdigin icin. yuru git yat. kapatiyorum zaten forumu az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yatın beyler ortalık pislik içinde kalmış. di kapatıcak forumu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 demin bi kapattı zaten =/ yatayım ben nasılsa uyku sorunum da yok. gg nn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Theridone said: Senkoya uzanan eller kirilacak Theridone said: Kadina siddet yok bizde Adam bütün gönüllerin white knight ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 > "bık bık kıl yün" > "hmm. HAHAHA. tamamdır. hıhı. ok." > arkasını dönerek uzaklaşır > GÖRÜZÖKOLU nezaketi bıraksam mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 3 senedir geçemediğim veri yapılarını geçmişim. Allahtan yarım dönem uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sen o okulu bitiriceksin, 0 bilgiyle ise giriceksin. bir avuc para ya vericekler ya vermiyecekler. ofisboy gibi her ise kosturtacaklar. artik biraz islerden anliyorum diyecek kivama gelip zam istediginde, hem sana burda is ogretiyoruz ustune bir de maas veriyoruz, senin bize para odemen lazim asil is ogrendigin icin diyip iyice ezicekler. sen simdiden birak git, bir yerden ticarete falan bulas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 okulu bitirip 0 bilgiyle işe giriyorsa problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 en iyi ihtimalle, ya biri ise alirsa diye dedim. yoksa issizlik hikayesini yazmasi da keyifli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Bartınlı mıydı bu arkadaş? Zor kardeşim, zor. İtülüler iş bulmakta zorlanıyorlar. Çevre lazım Türkiye'de. Ya da baya ilgili olup bir sürü proje yapmış olman lazım. O şekilde de özel sektörde iş bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Vallahi bıraktım işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Yok yok şu anda pozitif moddayım. İş insanın kendisinde bitiyor. Türkiye'de herkes iyi niyet ve güvenle iş yapıyor. Uzmanlık kazanılır. Önemli olan sana değerecek ve sendeki potansiyeli iyi kullanacak bir şirket bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Saat 6 olsa da gidip iki döğüşsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ben de mi dövüşsem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar