jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 randevu ne lan ahaha kafam guzel kızla bulucam iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Theridone said: Hea biliyordum uzun oldugunu soylemistin sanirsam. Hadi bakalim insallah darisi tamamina, bebeler yapin sevmeye geliriz Bursa'ya Beleşe bebe sevme yok aga. Bebelerin kanvasını yapıcan hediye önce sfgd. Kanvas dedim de, en ufak kanvas boyutu ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 30x30 dan basliyo kare kanvaslar. 30x30 40x40 50x50 60x60 70x70 e kadar gidiyo. Dortgenler de 35x50, 50x70, 70x100, 90x130 diye gidiyo. Ekim sonunda kampanya yapicaz cok sukela, o zamana guzel seyler olur bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 hayırlı olsun Sigıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Theridone said: 30x30 dan basliyo kare kanvaslar. 30x30 40x40 50x50 60x60 70x70 e kadar gidiyo. Dortgenler de 35x50, 50x70, 70x100, 90x130 diye gidiyo. Ekim sonunda kampanya yapicaz cok sukela, o zamana guzel seyler olur bence sdf İyi iyi. Nişan fotosundan bi tane ufak yaptırayım diyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 gece gece deli gibi turşu çekti canım yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 hamilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Archangel_ said: gece gece deli gibi turşu çekti canım yav Günaha çağrı mı yoksa? afgakdags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 yok la yedim rahatladım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 6:30da kalkcam ama içtim kafam iyi günlükçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Sen git durex gercek dokunusa 27 TL ver ama kiz bakire ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mithat said: Benim annemin annesinin erkek kardeşinin oğlunun karısının abisi Cem Yılmaz. Hatta daha kısası , benim annemin annesinin erkek kardeşinin oğlu Tolga Çevik. O zaman Tolga Çevik'in karısının abisi mi Cem Yılmaz? :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bugün ilk istifa dilekçemi verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 niye la mufettis bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 oo istifa eden müfettiş mi? bayılırım, 1,5 ay önce tadına baktım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 nasilmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Dworgian said: Mithat said: Benim annemin annesinin erkek kardeşinin oğlunun karısının abisi Cem Yılmaz. Hatta daha kısası , benim annemin annesinin erkek kardeşinin oğlu Tolga Çevik. O zaman Tolga Çevik'in karısının abisi mi Cem Yılmaz? :| evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Anaa :| Çocuğunun durumu da tuhafmış Babası Tolga Çevik, dayısı Cem Yılmaz, amcası Yılmaz Erdoğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 müfettişlikten istifa edenler ne iş yapıyor acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 iş dışında kendime kalan süreden yemiş olmayım diye mesai içinde kaka yapar oldum. kahrol kapitalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 imamizer said: Resmen dünyadaki tüm çirkinliklerin birleşimisin ya.....,,,,,,,,........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Dworgian said: Anaa :| Çocuğunun durumu da tuhafmış Babası Tolga Çevik, dayısı Cem Yılmaz, amcası Yılmaz Erdoğan Tolga Çeviğin abisi değil ki yılmaz erdoğan , hani beraber çalıştılar hadi iyi arkadaşlardır belki falan ama akrabalık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Odeon said: niye la mufettis bey daha fazla dota oynayabilmek için :D Dworgian said: müfettişlikten istifa edenler ne iş yapıyor acep? başka bir yerde yine müfettişlik yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mithat said: Dworgian said: Anaa :| Çocuğunun durumu da tuhafmış Babası Tolga Çevik, dayısı Cem Yılmaz, amcası Yılmaz Erdoğan Tolga Çeviğin abisi değil ki yılmaz erdoğan , hani beraber çalıştılar hadi iyi arkadaşlardır belki falan ama akrabalık yok. Hmmm. Senin yazından sonra internete bakayım dedim, google ladığımda sabah gazetesi röportajında böyle demiş adam, film çekimi zamanıydı demek ki, yılmaz erdoğan kısmını hani geyiğine demiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 cacodemon said: Dworgian said: müfettişlikten istifa edenler ne iş yapıyor acep? başka bir yerde yine müfettişlik yapar. ggwp (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar