senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 çözmem bi 5 dakika mı aldı benim de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 JrStorMesT said: üstteki mesaja hitaben http://www.youtube.com/watch?v=rjyELfw9cc4 cuk diye oturduğu için valla, başka bi niyetim yok dinledim iyi geldi eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Sayroz omme cevab vermedigin icin olum dovusune davet ediyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ya ben onu unuttum dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Hasta oldum hep sayerosun suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 düşündüğünde helter skelterla her türlü skertir aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Benim annemin annesinin erkek kardeşinin oğlunun karısının abisi Cem Yılmaz. Hatta daha kısası , benim annemin annesinin erkek kardeşinin oğlu Tolga Çevik. Şimdi biri kan bağı değil biri biraz kan bağı ama çok yakın değil. Fakat ikisinide aynı sıklıkla görüyorum. Ulan bu kadar komik adamlar aile içi bireylerse bi tükürük falanda mı sıçramadı bana bi eli falanda mı değmedi emenike ben niye hiç ama hiç komik değilim? İnsan az buçuk bulaştırır lan. Bi daha cem yılmazı görürsem ve abi elini bi sakalıma değdiriim belki bişiler bulaşır dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Mithat said: Benim annemin annesinin erkek kardeşinin oğlunun karısının abisi Cem Yılmaz. Hatta daha kısası , benim annemin annesinin erkek kardeşinin oğlu Tolga Çevik. Şimdi biri kan bağı değil biri biraz kan bağı ama çok yakın değil. Fakat ikisinide aynı sıklıkla görüyorum. Ulan bu kadar komik adamlar aile içi bireylerse bi tükürük falanda mı sıçramadı bana bi eli falanda mı değmedi emenike ben niye hiç ama hiç komik değilim? İnsan az buçuk bulaştırır lan. Bi daha cem yılmazı görürsem ve abi elini bi sakalıma değdiriim belki bişiler bulaşır dicem. Annemin kuzeni yazsan yeterdi ne uzattın bu kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Bugün nişanlanıyorum gençler. Bekarlık gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Uğraşacağın bir ton soruna merhaba diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 kaç kurtar kendini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 SeaGle said: Bugün nişanlanıyorum gençler. Bekarlık gg. Hayırlı olsun sigılcım. Çok hastayım günlük, akşam yine havale geçiriyordum soyunup. Bu her soğuk aldığımda ateşin 38+ olması nereden geliyor lan?! Pıçaklayacağım bozuk genlerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 habire hasta oluyorsun sende kilo vercem diye yemek mi yemiyon napıyon olm az et girsin vicidina dikkat et kendine white russian yaptım sanırsam oldu gibi. şimdi gelsin kızlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Benim diyetim sizin normal yediğiniz kadardan fazladır belki abi ondan olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Valvyn said: Annemin kuzeni yazsan yeterdi ne uzattın bu kadar :D Öyle kısa söyleyince yakın gibi duruyor , adamla toplasan 10 kere konuşmamışımdır , tolga çevik zaten daha uzak geliyor ailelerin arası tırt , o yüzden böyle uzak uzak yazıyorum ki sanki çoook uzak akrabaymış izlenimi yaratsın. Annemin kuzeninin eniştesi demek vaar annemin annesinin kardeşinin oğlunun eşinin abisi demek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 SeaGle said: Bugün nişanlanıyorum gençler. Bekarlık gg. Aaa negzel lan mutluluklar dilerim. Insallah az dirdirli gecer nisan evresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Taktım yüzüğü geldim sdfgsfg. Abi bizim 7. sene doluyo bi dahaki ay. Nişanlılık dırdırı fln muhabbetleri bize uymuyo yani sdf. Bizim aileler de bizler de tanışma alışma dönemini geçtik çoktan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Hea biliyordum uzun oldugunu soylemistin sanirsam. Hadi bakalim insallah darisi tamamina, bebeler yapin sevmeye geliriz Bursa'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 yarın iş var ya.. iş olsa bi türlü olmasa bi türlü. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 SeaGle said: Taktım yüzüğü geldim sdfgsfg. Abi bizim 7. sene doluyo bi dahaki ay. Nişanlılık dırdırı fln muhabbetleri bize uymuyo yani sdf. Bizim aileler de bizler de tanışma alışma dönemini geçtik çoktan sdf. Gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 uhh neredeyse 1 sene aradan sonra yarın randevum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ne randevusu? Dişçi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 randevu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar