forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 çok soğuk lan keşke cesaret edip haftayı kapatsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 günlük sanırım alkolik oldum. gerçekten ilk defa dürtülerime engel olamıyorum. sırf tadı güzel diye içiyorum diyip kendimi kandırıyordum da yok, baya alkolik olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 her gun tek basina evde icmiyosan sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Acaba 6-7 kedi alıp üstüme mi yapıştırsam? Böylece hiç üşümem. Off yine harika fikirler, yine harika bir yaratıcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 O zaman ivy hanıma merhaba de kist hidatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Offf senin yüzünden google görsellere baktım :( Edit: Demesin bana merhaba falan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 İyi yıkanmamış meyve ve sebzeden bile bulaşabiliyor. Dikkat diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben artık patide yazılan bilmediğim hiç bi kelimeyi google da aratmıyorum, tryphobia mı öyle bişey aratmıştım en son, bütün gün gözümün önünden gitmedi o görüntüler. Şimdi bile aklıma geldi, bi fena oldum. Iyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 sıcaklar gelsin olm sevmiyorum ben soğuğu yağmuru çamuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 hadi kesinleşsin sokucam yok daha kesin değil bak diyip diyip duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 soguk degil de belediyelerin yetersizligi can sıkıyor parayi daha ise yarar seylere yatirmiyolar varsa yoksa gereksiz harcama lanet olsun hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 yok abi ben direkt hava ısınsın gezeyim istiyorum günler uzasın falan hormanlar cıvırdasın yazlık elbiseler gelsin yihuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 bf4 de adamların kafasına kafasına sıkmak ne büyük keyif arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Hiç ısınamıyorum abi, siz nasıl yapıyorsunuz. ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Allah şimdi ne yapıyordur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 günlük sanırım büyük hatayı yaptım. evlilik meselesi, ailelerin tanışması, ev almak, tören ıvır zıvır. dönülmez bir yola girdiğimi hissediyorum nasıl olucak hiç bi fikrim yok ne zor şeymiş şu evlilik mevzuları 2 haftadır onlarla uğraşıyorum, patiyede bugun girebildim :/ bi de günlük kış aylarından ve soğuktan nefret ediyorum 4 mevsim ılık geçen ekvatoral kuşak mıydı oralara taşınsam güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 http://www.pinigo.com/content/images/thumbs/0009778_rengarenk-gokkusagi-semsiye.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Rüyamda Taylor Swift'le sevgiliydik ve onu mağaza çalışanı Olivia Wilde'la aldattım sagfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 doğru seçim zipzip. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 çok yanlış yapmışsın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 vivavale said: günlük sanırım büyük hatayı yaptım. evlilik meselesi, ailelerin tanışması, ev almak, tören ıvır zıvır. dönülmez bir yola girdiğimi hissediyorum nasıl olucak hiç bi fikrim yok ne zor şeymiş şu evlilik mevzuları 2 haftadır onlarla uğraşıyorum, patiyede bugun girebildim :/ bi de günlük kış aylarından ve soğuktan nefret ediyorum 4 mevsim ılık geçen ekvatoral kuşak mıydı oralara taşınsam güzel olur seviyorsan yardır gitsin adrianayı da alsan evlilik zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 bisi olmaz, evlenen nasi evlenio. mental olarak hazirsan yardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Günlük, Bugün kendimi Facebook ta bir meslektaşın paylaştığı "Candan Erçetin den Beyaz a şarkılı cevap" ı izlerken ve gülümserken yakaladım. Bildiğin amca olmuşum günlük. Abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 sen amca olmuşsan candan erçetin reslenip lich lord olarak dönmüş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 sonu güzelmiş de çok milf ya klip parfüm kokusu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar