SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 yettim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bu okuduğum makaleleri bir 10 yıl sonra şöminemde yakıp kahkaha atacağım. Bundan 10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun dediklerinde yeni hedefim bu, şöminede makale yakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ivy said: Hiç okumayın o zaman, bi ilerleme için yapılmayan master/doktora ziyan anasını satayım. Master/Doktora yapayım da iyi işe gideyimciler yüzünden bi bok yapamıyoruz zaten. Hoş senin de suçun yok sistem baştan yanlış ki sen ne yapasın. Kilo vereceğim diye iyice küçüldüm bu arada günlük ya, ağırlık antrenmanını arttırayım diyeceğim ama zaman yok ona da :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 tez benim diploma benim saaaane hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 wastyrx said: sistem baştan yanlış e işte yapacak bir şey yok. ha bir de benim kız arkadaşım gibi "alanımda her şeyi öğreneyim" çılgınları var sen de bu türe giriyorsun galiba o zaman? insan boş vaktinde "oh tatil" derken okuduğu kitapların hepsi yakın dönem türkiye siyasi tarihi kitabı olur mu arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kalbim yerinden çıkacak lan ellerim terliyor nasıl bir heyecan tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Liebe said: kalbim yerinden çıkacak lan ellerim terliyor nasıl bir heyecan tövbe miğfer takmayı unutma kardeş ;););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 miğferdibi miğferdibiliğinden (miğferdipliğinden, miğferdibi olmaktan oha nasıl yazılıyo bu kelime?) utanacak inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Dworgian said: wastyrx said: sistem baştan yanlış e işte yapacak bir şey yok. ha bir de benim kız arkadaşım gibi "alanımda her şeyi öğreneyim" çılgınları var sen de bu türe giriyorsun galiba o zaman? insan boş vaktinde "oh tatil" derken okuduğu kitapların hepsi yakın dönem türkiye siyasi tarihi kitabı olur mu arkadaş :D Hayır abi bir işe yaramayacaksan, niye geliyorsun ki mastera doktoraya? Okuduktan 1 ay sonra unutacaksan paperları niye uğraşıyorsun. Oraların amacı yukarıda dediğim değil ona üzülüyorum biraz sadece. Çok duygusallaştım, anlayamazsın... sagfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 işte "niye geliniyor?" çünkü koşullar. malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 NolaxThensbane said: tez benim diploma benim saaaane hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 wastyrx said: ivy said: Hiç okumayın o zaman, bi ilerleme için yapılmayan master/doktora ziyan anasını satayım. Master/Doktora yapayım da iyi işe gideyimciler yüzünden bi bok yapamıyoruz zaten. Hoş senin de suçun yok sistem baştan yanlış ki sen ne yapasın. E bırakıyorum o zaman? Madem ben bir 'Master/Doktora yapayım da iyi işe gideyimci'yim, benim yüzümden bir bok yapılmamasına üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 wastyrx said: Hiç okumayın o zaman, bi ilerleme için yapılmayan master/doktora ziyan anasını satayım. Master/Doktora yapayım da iyi işe gideyimciler yüzünden bi bok yapamıyoruz zaten. Hoş senin de suçun yok sistem baştan yanlış ki sen ne yapasın.WAIT WHAT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ivy said: wastyrx said: ivy said: Hiç okumayın o zaman, bi ilerleme için yapılmayan master/doktora ziyan anasını satayım. Master/Doktora yapayım da iyi işe gideyimciler yüzünden bi bok yapamıyoruz zaten. Hoş senin de suçun yok sistem baştan yanlış ki sen ne yapasın. E bırakıyorum o zaman? Madem ben bir 'Master/Doktora yapayım da iyi işe gideyimci'yim, benim yüzümden bir bok yapılmamasına üzülürüm. Yakma paperları al onları sev onları yeter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 İlerde severim, ama şu an yakacağım. Bilgisayarımı bile yakacağım. Elimden gelse dünyayı da yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 fizban said: wastyrx said: Hiç okumayın o zaman, bi ilerleme için yapılmayan master/doktora ziyan anasını satayım. Master/Doktora yapayım da iyi işe gideyimciler yüzünden bi bok yapamıyoruz zaten. Hoş senin de suçun yok sistem baştan yanlış ki sen ne yapasın.WAIT WHAT? Boşa mı yazıyoruz makaleleri? Neyine wait what? Senin yazdığın makaleyi yaksam hoşuna gider mi? Bugün bilim için ne yaptın? (bugün müydü o ile kurtaramazsınız...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bak gözüm seğirmeye başladı. Bilmem anlatabildim mi? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Yazdigim makaleler kendime ve bilime katkida bulunmak icin yazildi. Daha sonra calisacagim iste de yaptigim master ve doktorada edindigim bilgiler isime yariyor. Bu yuzden sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Ölüm döğüşüne davet ediyorum seni canım sıkıldı çok. @fizban tamam işte bende onu diyorum. Bitsin de gitsek yabmayın atar yabmayın atarın allahını görürsünüz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bu muhteşem konuda ben de sizinle tartışıp bir iki bir şey yazmak isterdim ama şu an okumam ve yazmam gereken iki makale var. Yazayım, sonra yakacağım da onları. Sırf yakmak için yazacağım. İzninizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bitsin de gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Master benim icin sadece amaca giden yol olacak. Degil makaleleri, hocalarimi bile molotofla odullendirecegim. Simdi bilim dusunsun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ulan kaç yaşınıza geldiniz hala okul hala paper hala final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 çok afedersiniz b*lim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar