wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Sanırsam şu iki günde şehiriçi 400 km yaptım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 peki asfalt ağladı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 yanlaya yanlaya gitmiş http://www.youtube.com/watch?v=E1wef6MDVmQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 memuru takmaz da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Saeros said: peki asfalt ağladı mı Ben ağladım abi, asfaltı ağlatacak bi hareket yapmadım. Ergen gibi mi araba kullanıyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ustunden gecip gittin diye aglamistir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Fin said: tatile geç başlayan ben :( uçağı kaçırdım gene amk Ucak demisken benim ucak ariza yapmis:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 benim de motor bozulmus. aksamki yemek dokundu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 oh be normal bi saatte uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Feci sıkıldım şu sunumu bitirsem de uyusam 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 o komşu öğrenci kızlar varya... birdaha kahve istemeye gelirlerse eve davet edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Bi kere karşıdaki doktor abi limon istemeye geldi, tam raid zamanıydı alelacele açıp LİMON MU!? BAKAYIM! diyip, limonu alıp gelip üstüne ben adama teşekkür edip kapattım. Arkaplanda wowun öğürürcesine spell sesleri, teamspeak seslenmeleri falan. Bir daha kapımı çalmadı kimse =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 niye raide hazirliksiz geldin diye bagirsaydin adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Hahaha postayla yolladım limonu =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 riskli yapı analizi raporu yazıyorum ve canım çok sıkılıyor. keşke app yazsaydım. böyle güzel güzel uygulamalar yapsaydım. keşke bilseydim nasıl yapılıyor. keşke vaktim olsa öğrensem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Sözlü küfürü bıraktım çoğu zaman gülerek küfür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paşaya uyurken yakalandim markette, adam askeri kimligimi aldi. İns. Uzatmaz askerligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 kim jong un devrilmiş diyorlar günlük, 1 aydır kayıpmış adam, başkent tecrit edilmiş giriş çıkış yasaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 koltuktan devrilmistir sisman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 asdsafse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 alıp başımı gidecem yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 üstteki mesaja hitaben http://www.youtube.com/watch?v=rjyELfw9cc4 cuk diye oturduğu için valla, başka bi niyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Ada'da son gün gene jet gibi geçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Beyler nisan alisverisine ciktim. Korkmayin tr de 10 sene daha riz olmaz. Mukemmel bi nakit akisi sagladim piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bende nisan diye okuyorum, ekim ayında ne nisanı diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar