Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

olm ben çok yoruldum lan. valla çok yoruldum billa çok yoruldum. aldığı nefesten yorulur mu ya insan? ulan yarın sabah yataktan kalkmak nasip olmasın diye yatar mı insan bi yatağa? bu nası bi hal? iş bok aşk bok hayat bok aldığım nefes bile bok. ne insan görmek istiyorum ne bir insanla konuşmak yaşayan hiç bi varlık ile uzak veya yakından muhattap dahi olmak istemiyorum. hani şu yazıyı yazdıktan 5 dakka sonra ölsem ulan şunu yapmadan öldüm diye bi düşünceye sahip olmam. böyle rezil kepaze bi huzur çöker üstüme. siktirip gidesi geliyo insanın gidemiyo. biraz daha kalayım diyosun kalamıyosun. azıcık nefes alıyım diyosun aldırmıyolar. ulan hadi abanayım şu işe diyosun önüne köstek oluyolar. ulan neye elimizi attıysak kurudu. lan daha benim yaşım kaç. bu neyin hali böyle. lan ne yaşattınız bana ki ben bu hale geldim. iki kişiye derdini anlatsan "insan kendi kendinin bıdıbıdısıdır başarısızlığını hiçbişeye bağlama" der ağzımın ortasına yumruk vur diye tahrik eder insanı. ulan ben bu yaşımda aldıgım nefese lanet edicek hale iki üç kere yenilmeylemi geldim. ulan ben doğduğum günden beri her gün yeniliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ya... üniversite abarttığım kadar zor bişi değilmiş. tam 5 yıl aradan sonra sıralara geri döndüm, sabahın köründe kalkıp bi dünya yol gitmek çok zordu ama çalışınca oluyormuş be abi. hayatta yapamam yok abi bu ders yüzünden ben diploma alamam dediğim istatistik-2 yi d ile geçtim. hatta çiçek gibi kağıt verdim en az 80i var diyodum 65 almışım ama olsun buna da şükür. 11 dersten 8inin sınavına girebildim herhalde ekonometri dışında hepsini geçerim, onu da bütte inş halletçem.

bir tek derslerde evet evli arkadaşımız söz istiyor deyince hocalar biraz sıkıntı oluyor noluyo lan falan diyen gariban birinci sınıflar :(
Sosyal ağlarda paylaş

benim de 4 yıla yakın tecrübem var olm ya armut toplamadık herhalde üniyi bitiremedik belki zamanında ama sdsfds

beni bi askerlik korkutuyo üni illaki bitecek, seneye ilk dönem mezunum kısmetse. sonra kaç kaçabildiğin yere kadar illa bi yerde bedelli çıkar diye umut ediyorum olmadı yüksek lisans da yapabilirim okuma aşkım kabarmışken hazır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...