Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bitchin time: Su "coook mesgulum" edebiyatini bi zahmet nbi koseye birakin, 30dk kadar ucacik bir zaman ayirip gcemis olsun demeye ugrayip hic zorunda olmadigim halde "deger" verdigim icin getirdigimcboktan hediyelerinizi bile almaya useniyorsaniz bi durust olun azicik. Hicbiriniz CEO filan degilsiniz, haftada 6 gun calisma saatini anlarimda 34 gunde 30dk yaratamiyan insanlar bi defolup gitsin yani hayatimdan, veya cok mesgulum yalani yerine "senden daha onemli islerim var sorry" deyinde samimiyetten kazanin. Catir catir catir dagittim bu insanlarin hediyelerine baskalarina, en azindan telefonla hal hatir filan sordular duzenli. Surda patide bile birsuru insan yanliz birakmadi beni hani duzenli kontrol ediyorlar. Bi mesaj atamiycak, nasil oldun diyemiycleri cikartiyorum artik hayatimdan tek tek heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 olmuşun sen (tu) http://www.sohbetgor.net/wp-content/uploads/2015/02/kad%C4%B1nlar-neden-trip-atarlar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Laurelin said: olmuş bu olmuş ^^ İstifa ettim oh be!horo horo horo ama şu anki işyerimin haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ne tripi be, adam/kadin gitmeden atip tutmus gelicen, bulusucaz, kutlicaz vs vs. geldik 1 ay gecti bi telefon acmamis ayilar nasil oldun diye. Sallamayin bole bol kepceden madem ilgsizsiniz. Biseyde bekledigimiz yok, basit alo yetiyor genelde. Bkacina aldigim otu boku zevkle kirdim icimin yaglari eridi direk umrunda degil para vermisim vs. az olsun oz olsun, bi ara usenmessem gene purgelerim hepsini facebooktan flan. Sahtekarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 aynı ilde yasayıp yılda 1 kez anca gorusen ve her gorusmede abi daha sık yapalım bunu deyip bir sonraki seneye kadar birbirini aramayan tierden sikayetci lorelin gitmeyin ustune :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 arkadaş dediğin 3 yılda bir görüşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ev sahibinle bile her ay gorusuyosun 3 yılda bi gorustugume ancak yavsak derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ev sahibinle niye her ay görüşüosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Laurelin said: Bitchin time: Su "coook mesgulum" edebiyatini bi zahmet nbi koseye birakin, 30dk kadar ucacik bir zaman ayirip gcemis olsun demeye ugrayip hic zorunda olmadigim halde "deger" verdigim icin getirdigimcboktan hediyelerinizi bile almaya useniyorsaniz bi durust olun azicik. Hicbiriniz CEO filan degilsiniz, haftada 6 gun calisma saatini anlarimda 34 gunde 30dk yaratamiyan insanlar bi defolup gitsin yani hayatimdan, veya cok mesgulum yalani yerine "senden daha onemli islerim var sorry" deyinde samimiyetten kazanin. Catir catir catir dagittim bu insanlarin hediyelerine baskalarina, en azindan telefonla hal hatir filan sordular duzenli. Surda patide bile birsuru insan yanliz birakmadi beni hani duzenli kontrol ediyorlar. Bi mesaj atamiycak, nasil oldun diyemiycleri cikartiyorum artik hayatimdan tek tek heh. tamam olmuş bu, kadınlarkulübü.com üyeliğinizi hemen onaylıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 en son 2010 da görüştüğüm feyste bi ara görüşelim dediğim tonla insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Biyik said: arkadaş dediğin 3 yılda bir görüşür QES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 senko said: en son 2010 da görüştüğüm feyste bi ara görüşelim dediğim tonla insan var. 'Tis oluyor bazen ya hayat iste. bir bakiyorsun iki uc sene olmus gorusememissin. kotu niyet aramamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dworgian said: ev sahibinle niye her ay görüşüosun? kira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ben 2 sene kiracı kaldım 1 kere görmedim ev sahibini mesela? yani her kiracı ev sahibini her ay görür gibi genellemeye gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Adam şampiyon olduğu için bizi de şampiyon sandı sanırım. Ömrümde hiç kusasım gelmemişti valla lisanslı sporcuyken bile O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 darkwingduck said: senko said: en son 2010 da görüştüğüm feyste bi ara görüşelim dediğim tonla insan var. 'Tis oluyor bazen ya hayat iste. bir bakiyorsun iki uc sene olmus gorusememissin. kotu niyet aramamak lazim Agir hayat degistiren bir operasyon olmusum, iseme mesafesindecyasadigi halde 30dk kapidan gecmis olsunu gectim bi telefon edip gecmmis olsun demiyorsa 1ay boyunca kimse kusura bakmasin hayvanat derim ben bu adama. Suratlede bu okuzleri cikaricam hayatimdan, gerizekali gibi hacimli hediye getirmisim bide annemle kavga edip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ifşa et burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ne kadar mad men olmalısınız gibi bir anket çözesim var. cümlelerim ironi rezone ediyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 wastyrx said: Adam şampiyon olduğu için bizi de şampiyon sandı sanırım. Ömrümde hiç kusasım gelmemişti valla lisanslı sporcuyken bile O_o ölüm döüşü ağır mı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 satranc oynamıstır la ne olum dogusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Laurelin said: darkwingduck said: senko said: en son 2010 da görüştüğüm feyste bi ara görüşelim dediğim tonla insan var. 'Tis oluyor bazen ya hayat iste. bir bakiyorsun iki uc sene olmus gorusememissin. kotu niyet aramamak lazim Agir hayat degistiren bir operasyon olmusum, iseme mesafesindecyasadigi halde 30dk kapidan gecmis olsunu gectim bi telefon edip gecmmis olsun demiyorsa 1ay boyunca kimse kusura bakmasin hayvanat derim ben bu adama. Suratlede bu okuzleri cikaricam hayatimdan, gerizekali gibi hacimli hediye getirmisim bide annemle kavga edip. Senin durumun benim bahsettigim olayin disinda tabi. Haklisin ne yapsan yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 pascalnouman said: ev sahibinle bile her ay gorusuyosun 3 yılda bi gorustugume ancak yavsak derim ben KİRAYI NASIL ÖDÜYOSUNUZ LAN SİZ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Laurelin said: darkwingduck said: senko said: en son 2010 da görüştüğüm feyste bi ara görüşelim dediğim tonla insan var. 'Tis oluyor bazen ya hayat iste. bir bakiyorsun iki uc sene olmus gorusememissin. kotu niyet aramamak lazim Agir hayat degistiren bir operasyon olmusum, iseme mesafesindecyasadigi halde 30dk kapidan gecmis olsunu gectim bi telefon edip gecmmis olsun demiyorsa 1ay boyunca kimse kusura bakmasin hayvanat derim ben bu adama. Suratlede bu okuzleri cikaricam hayatimdan, gerizekali gibi hacimli hediye getirmisim bide annemle kavga edip. kim bu hıyar ya hahah hadi söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Theridone said: pascalnouman said: ev sahibinle bile her ay gorusuyosun 3 yılda bi gorustugume ancak yavsak derim ben KİRAYI NASIL ÖDÜYOSUNUZ LAN SİZ :( ev sahibi ile aynı mustakil evde oturmustuk ogrenciyken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ev tek odaliymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar