Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Limitsiz derken limit dolu ama cumlenin gidisatindan belli olmustur gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 dolmuşa 200 tl ile binemketen iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 aksama ark ın dugunu var gideyim de traş olayım bi iyice sakallandı surat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yok bu adam umutsuz vaka ya lksadjsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 6 kilo gitti 4 kilo kaldı AÇIZ AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Theridone said: :) Abi mesaj kutunu boşaltsana, bişi sorcam öm'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 pipi fotosu gönderecek boşaltma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 boşalttım korkuyorum :(:((:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 eh.. var midir ole dusunceli insan ..kutun bosmus dolduralim pipili diye ugrasan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 cok bunaltıcı bir hava resmen enseme ufluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 dana22 said: eh.. var midir ole dusunceli insan ..kutun bosmus dolduralim pipili diye ugrasan.. abi sen mesai saatine fazla paf-küfe dalma istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 rid1 serkanı da alip gelsenize la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Gelmesin onlar bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 rid1 esnaf adam atlasın gelsin yea koltugunun altına da bi kanvas alsın di mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 haziran basi izmire gelicez valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Telefon parasını yatırdım eve dönerken bir dürüm yiyeyim dedim. Selamın Aleyküm deyip ak sakallı bir amcanın yanına oturdum. Benim dürüm gelene kadar konuşmadı. Geldikten sonra öğrenci misin dedi, evet üniversite 4. sınıfta okuyorum dedim. Havadan sudan iki muhabbet açıldı. Adam yemeğini bitirdikten sonra, senden bir şey rica edebilir miyim dedi. Tabi buyrun dedim. Senin yemeğinin parasını ben verebilir miyim içimden geldi dedi. Estağfurullah efendim öyle şey olur mu felan dedim. Lütfen içimden geldi vs diye ısrar etti. Sonra bende hayır efendim benim param var dedim. En çok bu lafa içerledim. Sezercik gibi benim payam var amca dedim. Adam daha da ısrar edince size mahçup olucam ama tamam dedim. Sonra da gitti. Aklımda benim param var, ben ödeyebilirim kaldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ben pic degilim diye de bagirsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Ne pis herifsin sen ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 buna da emrah filminden cok unlu bir cevap var asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Gayrettepe-mecidiyekoy-levent ucgeni idealdi gunluk. simdi taaa maslaga giderek rahatimi bozmak mantikli olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 maslak güzel yer. metro da var. öyle "taaa" lık bir durum yok gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 19 mayısta burgazadaya gidelim kalpazankaya'da yemek yiyelim diyen ağzınıza sıçayım mülteci deneyimi yaşattı tatil gibi ipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 3 hafta izin alamazsam 2 hafta izin ve onden 1 hafta rapor patlatayım diyorum izinden sonra rapor bariz yuzsukluk de belki bu daha sirin gorunur kahghdslkjabşldsdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar