pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Saeros said: yildirimokur said: Bi yalanın içine girdim çıkamıyorum . çarpıya bas aıkshgdkjahdsa sabah sabah iyi guldum sayros akşama mini tatil basliyor yiheaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Anhora said: Kendini düşmüş halde görsen, kendine yardım etmez miydin? http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/885/519/eef.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 burası çok güzel söyleyeceklerim bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Şaka gibi 2 aydan daha kısa bir zaman kaldı comfort zone'dan ayrılmama. Alışmıştım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 günlük pazartesi buluşcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Adamlar bir oracle eğitimini 5k'ya veriyorlar abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Tribimi attim, eyetere beaaa cektim ve sigit dedim rahatladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 orman ne guzel ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 hmm demek o oyleymis vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 22 metrelik anteni tamir ettim, dizlerim çok ağrıyor ve uyuyamadım. ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 cenem hala agriyor cok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 döküm tavam çatladı günnük aklım almıyor döküm tava çotanak diye ortadan nasıl çatlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Geçen haftalarda Migros'tan kampanyadan aldığın MEHTAP döküm tava ise çatlar. Ben de aldım da, oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 dovmelerde simetriyi sagladim kafam rahat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 7(YEDİ) senelik ilişkim bitti,hatun benden ayrıldı. Bitmesi fazlasıyla ağır ama yetmezmiş gibi maddi durumlardan bir süre aynı evde yaşamak zorundayım. Yaşadığım acıya tanık olması gururuma dokunuyor. 7 yıl boyunca en iyi dostum o olmuştu ve tüm yakın arkadaşlarımla bağım bu sebeple kopmuş, şimdi anlıyorum ne kadar da tek başıma, çük gibi kaldığımı. Nereye varacak bu bilmiyorum. Hayatımda hiç böyle bir noktaya geleceğimi tahmin etmezdim. İnsan nasıl yaşamak istemez ki derdim hep. Demek böyle böyle istemiyor, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Bide sevgili yapıp eve getirirse sen o zaman gör eğlenceyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 7 yıl sonra ikimizde öyle bir şey yapmayız ya. Birbirimizden nefret ederek gelmedik bu noktaya zaten, o terbiyesizlik hiç bize göre değil. Hala bizli konuşuyor olmak.. Çok saçma ya :D Hayat baya baya garip, vapurlar bok yemiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 kac yasindasiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Hatun tarafı 27 ben 29. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 sormasi ayip da niye ayrildiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 tam zamaninda bitmis o zaman, yeni jeton at gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ben de çok mutsuzum ya, the office'i bitirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 religion ist über fantastisch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Saeros said: ben de çok mutsuzum ya, the office'i bitirdim :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Creus said: 7(YEDİ) senelik ilişkim bitti,hatun benden ayrıldı. Bitmesi fazlasıyla ağır ama yetmezmiş gibi maddi durumlardan bir süre aynı evde yaşamak zorundayım. Yaşadığım acıya tanık olması gururuma dokunuyor. 7 yıl boyunca en iyi dostum o olmuştu ve tüm yakın arkadaşlarımla bağım bu sebeple kopmuş, şimdi anlıyorum ne kadar da tek başıma, çük gibi kaldığımı. Nereye varacak bu bilmiyorum. Hayatımda hiç böyle bir noktaya geleceğimi tahmin etmezdim. İnsan nasıl yaşamak istemez ki derdim hep. Demek böyle böyle istemiyor, heh. Valla evlilik biterken de aynı süreç oluyor. Been there done that yani kısaca. Üzülme demek saçma, üzüntünü gizle demek de saçma. Üzüntünü göstereceksin ister istemez. En kısa zamanda evden çıkabilmeye bakman lazım. Edit ve vs: Ayrıca hatun kişisi de üzülmüyorsa evet yeni erkek arkadaşın eve getirmeyebilir ama bu o adamın var olması ihtimalinin yüksek olduğu gerçeğini değiştirmiyor elbet. Ha bu duruma ok diyen erkek arkadaş da nasıl bir tiptir ona da girersek ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar