Anhora Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Laurelin said: Anhora said: Patide hristiyan olan var mı acaba? Sahte olarak ben varim, allahsizligi yay,a kursusu baskani diye inanc tanimlamasi yapilmiyor cunki milletle sohbet ederken :( hristiyanim diyip geciyorum ozellikle yabancilarla muhattap olurken. Seninki biraz mecburiyetten olmuş :) Gerçekten istanbulda ankarada hristiyan olarak yaşamanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum ben. Ne yapıyorlar? Onların inancı nasıl felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Varan I: Müslüman olmak bize acı, dert, keder ve kötü itibardan başka bir şey sağlamadı asdf Diğer dinleri de merak ediyorum nasıl diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 burda hayat çok güzel sicheim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 di said: Yemegin ustune yedigim pecan cinnamon crumb cake'i (isme gel) yemicektim gunluk. Acayip uyku bastirdi. Sahlep var mı orada? Cinnamon deyince aklıma geldi. Olsa da içsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kahve Dunyasi'nda ya da Turk urunu satan marketlerde toz olarak var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Sabahtan beri uyuyorum ama nasıl beceriyorsam it gibi de çalışıyorum bir yandan da. Ayık olduğum günler bu kadar üretken olamıyorum. Kediye de ıslak mama söyledim, yesin pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Anhora said: Laurelin said: Anhora said: Patide hristiyan olan var mı acaba? Sahte olarak ben varim, allahsizligi yay,a kursusu baskani diye inanc tanimlamasi yapilmiyor cunki milletle sohbet ederken :( hristiyanim diyip geciyorum ozellikle yabancilarla muhattap olurken. Seninki biraz mecburiyetten olmuş :) Gerçekten istanbulda ankarada hristiyan olarak yaşamanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum ben. Ne yapıyorlar? Onların inancı nasıl felan? Gayet normal yasiyolar. Tanrim be ne yaptim diye gezmiyorlar, yetistirkleri bolgenin sivesini kaliplarini kullaniyorlar. Kurban kesmeselerde dini bayramlara saygiyla yaklasiyorlar, tanidiklarinin sevdiklerinin Ramazan bayramini kurban bayramini kutluyorlar. Ha bi de arkadasin olarak "ulan gavur" dediginde alinmiyorlar. =) Bildigin tanidigin insanlardan farklari yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sabahtan beri çok lanet bi çeviriyle uğraşıyorum arablar ömrümden ömür aldılar. 0a yakın hatayla çevirmem lazım bide falan eheuhe Allah pluralmış ilk onu öğrendim,sonra bi yerde S.a vs A.s vardı onudanda -HELLO -HELLO CANIMS olmadığını farkettim eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kuyruklari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Hakkatten yalnız, Yeşilköy'de bayağı ermeni arkadaşım vardı, çocuk aklı salak saçma sorular sorup dalga geçiyorduk isimleriyle, bir de sünnet oldun mu lan aç çükünü falan yapıyorduk; sıra arkadaşım bi gün utana sıkıla "ben sünnet oldum ama kimseye söyleme" dediydi sdflk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 O zaman bu ehlisünnet, soru sorduğu adamları özenle seçiyor asdf Hristiyan görse pıçaklicak tipler hep. Geçende biri tokat attı hristiyanım diyen amcaya asdf hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 AYETLER VAR AYETLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Anhora said: O zaman bu ehlisünnet, soru sorduğu adamları özenle seçiyor asdf Hristiyan görse pıçaklicak tipler hep. Geçende biri tokat attı hristiyanım diyen amcaya asdf hahahah var mi vidyosu bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 adam neden orada duruyor onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Biraz yatayım sonra yazarım. Üşeniyorum öyleyse yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/4a778ca4b71898f0dc254b59e5795050/200671780/lightpinkwhite.jpg Az daha sunu aliyordum gunluk, son anda uyanip birakip ciktim TRAP AVOIDED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Anhora said: WTF!?! http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/017/172/0b1c1b037f327ac0fd5bb5f1adbd075c1d7726fdf77b8ca0df79af8d71b7e43c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ya olm sdhauhhhhhhh bi gidin b u aan m sdm ... pofff o ffjfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Anhora said: Laurelin said: Anhora said: Patide hristiyan olan var mı acaba? Sahte olarak ben varim, allahsizligi yay,a kursusu baskani diye inanc tanimlamasi yapilmiyor cunki milletle sohbet ederken :( hristiyanim diyip geciyorum ozellikle yabancilarla muhattap olurken. Seninki biraz mecburiyetten olmuş :) Gerçekten istanbulda ankarada hristiyan olarak yaşamanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum ben. Ne yapıyorlar? Onların inancı nasıl felan? ahahah adam icin hristiyan mitolojik bir yaratik gibi. dogal ortamlarinda gormek incelemek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 son 2 postum sayfabasi oldu hayirlisi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 aracı sattım yenisini bakıyorum birde şu beklediğim iş olursa yaza pompa gibi giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Baya uzun aradan sonra bugün antrenmana başlayacağım galiba günlük, sıkıntı görmezsem yardıracağım 1.5 ay sonra normal rutine dönerim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 dönemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 hayırlısı be hako az su iciyormusum hoca uyardı antrenmana 0,5L petle geliyodum gittim 0,75L lik tapır aldim 1-1,5L içmen lazım dedi ama oeh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar