deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Bugün yine şekil 1.A modunda çalışıyorum. Böyle kafamda sorular birikip sonra hepsi bir anda çözüme kavuşunca orgazm oluyorum resmen. Şekil 1.A http://i.imgur.com/s8JlpMN.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 lan yine bi sürü işim var ve ben çalışmıyorum pofff ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 git oyun yap bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 bugüün sipora gitcektim kalktıktan sonra hala gitmedim. üstelik bu saatte kadar bira içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 uffff pattaya mafettin beni, iki gun kesintisiz uyuyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 boyundan ufak bir ameliyat oldum. narkozun bi kafası da yokmuş öyle uyudum uyandım bitmiş her şey. hastane odasında hayvan gibi porsiyon döner yedim. acılı adana mı söylesem diye de düşündüm bir ara ama çok tepki toplamak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 geçmş olsun :D kucuk ameliyatlarda narkoz oncesi korkuyor ve anikliyor numarası yaparsan bazen acıyıp mutluluk ilaçları veriyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 sağolasın. ya galiba verdiler öyle bir şey. narkoz vermelerinden önce dedim bakın özür dilerim bunu söylediğim için ama iyi içerim ve bi şey daha var ona göre verin narkozu. ameliyathaneye girip uyutulana kadar bir 3 dakika çok eğlendim güldüm ettim falan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 rüyamda futbol oynuyordum ya. hiç işim olmaz halbuki. bizim iştekiler yeniliyordu artık son dakkalar. abi beni al maça, abi beni al diye zıplıyordum kenarda. alıyorlardı deli dana gibi koşuyordum falan. gol atamadan uyandım. atacak gibiydim ama iyi koşuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 kesin atamazsınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Günlük sabah sabah ne kadar kızlar gördüm öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 seni yenicem ulan matlab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 SodomVsGomore said: boyundan ufak bir ameliyat oldum. narkozun bi kafası da yokmuş öyle uyudum uyandım bitmiş her şey. hastane odasında hayvan gibi porsiyon döner yedim. acılı adana mı söylesem diye de düşündüm bir ara ama çok tepki toplamak istemedim. sunu avrupada türkler yapiyor. hastane les gibi et kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 izninizle küfür edicem *insert küfür here* hayırlı geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 eğitim hayatımda 20. üniversitede 9. yılımı kutladığım bu güzide yılda ilk defa bir vize için sabahlayacağım. yaktın beni uluslararası iktisat. şans dileyin anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Dun barda are you sex dedim muhabbete girdim Ise yariyormus ehuheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Patide hristiyan olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 napçan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Sohbet edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Yemegin ustune yedigim pecan cinnamon crumb cake'i (isme gel) yemicektim gunluk. Acayip uyku bastirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Anhora said: Sohbet edicem. kacin abiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Neden korkuyorsunuz asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Anhora said: Patide hristiyan olan var mı acaba? Sahte olarak ben varim, allahsizligi yay,a kursusu baskani diye inanc tanimlamasi yapilmiyor cunki milletle sohbet ederken :( hristiyanim diyip geciyorum ozellikle yabancilarla muhattap olurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Anhora said: Neden korkuyorsunuz asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar