mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 http://d.haber3.com/gallery/22445/1.jpg deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 sokak kedisi benim 2 parmağımı dikişlik drecede pençesiyle yardı sadece kolonya döktüm kuduz olmak için bekledim olmadım. kısacası bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 öff olursun he olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 kermit said: sokak kedisi benim 2 parmağımı dikişlik drecede pençesiyle yardı sadece kolonya döktüm kuduz olmak için bekledim olmadım. kısacası bi bok olmaz Olm her kedi de kuduz olacak diye bir kural yok, ama o hayvanda varsa patisini yalamışsa ve pençeyle derinin üst tabakasını kaldırmışsa kanatmış ya da sağlam çizmişse hastalık geçebilir. Tetanoz riski bence daha fazla zaten sabah akşam kuma bok gömüyor o patilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 kedi tirnakladi diye olursen hem gulerim hem sinirlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben de gelir üzerine işerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 kunduz olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mortis said: tamam bu mesajlar beni sevindirdi, istediiniz gibi d..ş..k geçebilirsiniz, en azından rahatladım öperim hepinizi ^_______^ tetanoz ol acile git yapsınlar 1-2 gün sızlar sonra geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 acile gitmesine gerek yok gitsin bir eczaneye 14 tl mi ne vuruyorlar bitiyor bir de gider hastanede "beni kedi cırmaladı eheh eheh" der sonra al başına belayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 çivi battı desin vurdursun beleşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 abi hastaneye gitsene, foruma neden konu açıyorsun onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 mirasta ne vardi senin ? tapu filan var mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hocam parmağıma iğne battı tetenoz aşısı olur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Yavrucagim ben hastaneye gitsem hastane her turlu bana yapar o asiyi. Diorum ki yurt disina gidiorum gerek var mi bu kdr kucuk biseyden dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bence bu konuşmaların yurtdısındaki işverenlerin tarafından takip ediliyor. sınır kapısında seni karantinaya alıp 3 ay çıkartmıyıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bir şey olmaz abi sokak hayvanlarında kuduz inanılmaz rare bir şey özellikle büyük şehirlerde ama emin olmak istiyorum dersen gidip aşısını yaptır. ben lisede yaptırdım, 20 küsür gün her gün bir shot. artık değişmiş sanırım. kalmadı gibi bir şey artık kuduz büyük şehirlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ben de kediden dolayı yaptırmıştım nolur nolmaz, kafa rahat olsun diye. 4 ya da 5 haftalık bi süreç içinde, haftada bir gidiyodum. iki tane belirgin yan etkisi var sanıyorum. aşı olduğun kol baya ağrı yapabilir veya ateşin çıkabilir. ilginçtir galiba birinden birisi oluyor, bende ağrı olmuştu, arkadaşta ateş. ama denildiği gibi bişey de olmayabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 etrafa soruşturmam ve mantık sonucu aşı maşı olmamaya karar verdim. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 yarayı kızgın bıçakla dağlamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mortis said: etrafa soruşturmam ve mantık sonucu aşı maşı olmamaya karar verdim. tenks Claiborne said: yarayı kızgın bıçakla dağlamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bi yapsın belki hoşuna gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 en ufak bi kedi tırmalasında vs kuduz olur muyum diye gidip aşı olanları anlamıyorum ben hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Kuduz dendiği gibi çok yaygın değil, hatta hiç yaygın değil, ama sorumluluğunu almak istemiyolar, tetanoz için gittiğin gibi yazıyolar kuduzu da. Takibini de bayağı sıkı yapıyolar anladığım kadarıyla. Tetanoz kapma ihtimali daha büyük, o yüzden tetanoz aşısından kaçmasan iyi olur aslında. Tabi o da çok büyük bir ihtimal değil, ama gereksiz bi risk. Elan_Morin said: ben de kediden dolayı yaptırmıştım nolur nolmaz, kafa rahat olsun diye. 4 ya da 5 haftalık bi süreç içinde, haftada bir gidiyodum. iki tane belirgin yan etkisi var sanıyorum. aşı olduğun kol baya ağrı yapabilir veya ateşin çıkabilir. ilginçtir galiba birinden birisi oluyor, bende ağrı olmuştu, arkadaşta ateş. ama denildiği gibi bişey de olmayabilir tabi Kuduz değil de tetanoz aşısından oluyo bu. Tetanozu bi defa yapıyolar, o ilk hafta filan fena halde acımaya devam etmişti, benim ateşim çıkmadı ama ona da sebep olabiliyomuş ve bazı kişilerde 10-15 güne kadar devam edebiliyormuş. Kuduzun öyle bir etkisi var mı bilmiyorum gerçi, ama kuduz aşısını 1 ay boyunca tekrar tekrar yedim, bi yan etkisini farketmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar