Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 acaba fibromiyalji olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Meditasyon yapman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 aquila said: bisey yaptigindan degil olm, dayagini yicen pamuk gibi olucan. soyle bi şey lazım chromceguma kendine gelmesi için http://www.youtube.com/watch?v=kN486lSPx-Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 banada lazım abi beraber yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Pat'at bi osbir dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 dayaga 3. gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 amerikadan sırf dayak için gelirsen ben de o dayağı yerim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 soyle mart nisan gibi baharin gelisiyle yiyelim dayagimizi, dogayla birlikte yeniden baslayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Ölüm döğüşü isterseniz ben hazırım. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 kırbaçlı mırbaçlı giricez biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Dirseklerim sizin kırbaçlarınızdan daha efektif olur sanırım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 chrome said: sürekli suratım asık, mutsuzum, işim var çalışmak istemiyorum, yapmaya yapmaya dağ oldu işler zaten, ortağımla aram bozuk, nişanlımla aram bozuk, yaklaşık 20 gündür geçmeyen bir griple uğraşıyorum, arabamda ufak tefek arızalar var yoğunluktan yaptırtamıyorum, sağlıksız besleniyorum, spor yapmıyorum, sigara bağımlısıyım bırakamıyorum, sağ bacağımda ağrı ve uyuşmalar oluyor, geceleri uyuyamıyorum mutsuzluktan, sonra öğleleyin uyanıyorum işlerim karman çorman oluyor, görüşmekten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var iş ortağım onunla da aram bozuk olduğu için dışarı çıkıp bir şey yapasım da gelmiyor, sürekli dişlerimi sıktığımı fark ediyorum, geleceğe dair hayallerden başka hiçbirşeyim yok, kendimi öldürmek de istemiyorum. böyle salak saçma geçiyor günlerim. yaşım 28. terapiye git. mümkünse karı olmasın terapistin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Buradaki mutsuzlarla dövüş kulübü kurup caddebostan sahilde dövüşcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 28 yaş sendromu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 öyle bişi var hakketen ya ben de girdim de sabırla çıkmayı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 allahın izniyle çıkıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 çıkayım diye şimdi bi kızla tanıştım 95 doğumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 @chrome amsterdama git, türlü arsızlıklar yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Derdini sileyim denmiştir sanırım, ama tekrardan zarar gelmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Rasmon said: çıkayım diye şimdi bi kızla tanıştım 95 doğumlu. Gayet iyi abi, bir şans ver derim onun gençlik enerjisi saflığı toyluğu seni epey meşgul eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 chrome said: sürekli suratım asık, mutsuzum, işim var çalışmak istemiyorum, yapmaya yapmaya dağ oldu işler zaten, ortağımla aram bozuk, nişanlımla aram bozuk, yaklaşık 20 gündür geçmeyen bir griple uğraşıyorum, arabamda ufak tefek arızalar var yoğunluktan yaptırtamıyorum, sağlıksız besleniyorum, spor yapmıyorum, sigara bağımlısıyım bırakamıyorum, sağ bacağımda ağrı ve uyuşmalar oluyor, geceleri uyuyamıyorum mutsuzluktan, sonra öğleleyin uyanıyorum işlerim karman çorman oluyor, görüşmekten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var iş ortağım onunla da aram bozuk olduğu için dışarı çıkıp bir şey yapasım da gelmiyor, sürekli dişlerimi sıktığımı fark ediyorum, geleceğe dair hayallerden başka hiçbirşeyim yok, kendimi öldürmek de istemiyorum. böyle salak saçma geçiyor günlerim. yaşım 28. ortakliktan cik, nisani at, depo penisilin yaptir, arabayi sat, kendine bir ulke begen, oradaki ogrenci sehrine yerles, araba ve ortakliktan gelen parayla bir cafe ac, unili citir sevgili yap, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ulan su son soyledigin su ana kadar aldigim en harika tavsiye galiba ama butun bunlari yapacak got yok bende. cafe degil de muhendislik burosu acabilirim belki. ama onu da yapamam buyuk macera. abi zaten ben esasen app dev olmak istiyorum ama mevzudam cok uzagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hem apperantice olup hem dev nasıl olcan ki. önce gm kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 long distance relationship'inden kurtul abi. gerçek bir sevgili veya gerçek bir hatun bul kendine. uzaktaki = hayali sevgili. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar