Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutsuzum.

chrome

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

sürekli suratım asık, mutsuzum, işim var çalışmak istemiyorum, yapmaya yapmaya dağ oldu işler zaten, ortağımla aram bozuk, nişanlımla aram bozuk, yaklaşık 20 gündür geçmeyen bir griple uğraşıyorum, arabamda ufak tefek arızalar var yoğunluktan yaptırtamıyorum, sağlıksız besleniyorum, spor yapmıyorum, sigara bağımlısıyım bırakamıyorum, sağ bacağımda ağrı ve uyuşmalar oluyor, geceleri uyuyamıyorum mutsuzluktan, sonra öğleleyin uyanıyorum işlerim karman çorman oluyor, görüşmekten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var iş ortağım onunla da aram bozuk olduğu için dışarı çıkıp bir şey yapasım da gelmiyor, sürekli dişlerimi sıktığımı fark ediyorum, geleceğe dair hayallerden başka hiçbirşeyim yok, kendimi öldürmek de istemiyorum. böyle salak saçma geçiyor günlerim. yaşım 28.

terapiye git. mümkünse karı olmasın terapistin.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

sürekli suratım asık, mutsuzum, işim var çalışmak istemiyorum, yapmaya yapmaya dağ oldu işler zaten, ortağımla aram bozuk, nişanlımla aram bozuk, yaklaşık 20 gündür geçmeyen bir griple uğraşıyorum, arabamda ufak tefek arızalar var yoğunluktan yaptırtamıyorum, sağlıksız besleniyorum, spor yapmıyorum, sigara bağımlısıyım bırakamıyorum, sağ bacağımda ağrı ve uyuşmalar oluyor, geceleri uyuyamıyorum mutsuzluktan, sonra öğleleyin uyanıyorum işlerim karman çorman oluyor, görüşmekten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var iş ortağım onunla da aram bozuk olduğu için dışarı çıkıp bir şey yapasım da gelmiyor, sürekli dişlerimi sıktığımı fark ediyorum, geleceğe dair hayallerden başka hiçbirşeyim yok, kendimi öldürmek de istemiyorum. böyle salak saçma geçiyor günlerim. yaşım 28.

ortakliktan cik, nisani at, depo penisilin yaptir, arabayi sat, kendine bir ulke begen, oradaki ogrenci sehrine yerles, araba ve ortakliktan gelen parayla bir cafe ac, unili citir sevgili yap, profit.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan su son soyledigin su ana kadar aldigim en harika tavsiye galiba ama butun bunlari yapacak got yok bende. cafe degil de muhendislik burosu acabilirim belki. ama onu da yapamam buyuk macera. abi zaten ben esasen app dev olmak istiyorum ama mevzudam cok uzagim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...