Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 İsviçre'de yaşayan hayırsever zengin arkadaşlara sesleniyorum. Beni yanınıza alın daha da TR'ye geri yollamayın. Siz işteyken bilgisayarlarınızı tamir eder, güncel dizi ve filmlerinizi en iyi kalitede indirip size sunarım asdfas Çok sıkıldım bu ülkeden ya. Bu ülkede yaşamak beni şikayetçi yapıyor. Aslında elverişli şartlarda çok uyumlu ve iyimser bir insanım. Sadece seviye düştükçe agresifleşiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 konu niye kişiselde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Çünkü, isviçre'ye gitmek isteyip de gidememek benim kişisel sorunum. edit:ingilizce tepkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 abi gözünü seveyim ingilizce şeyler yazma bak burdakiler o konuyla ilgili sıkıntılı şimdi yerden yere vurmaya gelirler söylemedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 adam because f.ck u demeye yeltenip diyememiş gibi. Ayrıca bu konu troll değilse kötü, trollse daha kötü. İki durumda da kişiselde işi olamayacak bir durumda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Trollemek istedim biraz sdfafda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 isviçre güzel değil ya buranın aynı boşver gitme....diyecem de byağı bayağı güzel bir ülke oldğundan inandırıcı olmayacak=) işsizlik maaşı bile 2000 frank civarındaydı..;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Anhora said: Trollemek istedim biraz sdfafda alalım arkadaşı konusuyla birlikte garbage a ltfn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Kötü konular açıp kötü cevaplar veren ve kimsenin sevmediği biriyim. Hepimizin türlü türlü sorunları var ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 başlık aç kişiselde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 zeper said: isviçre güzel değil ya buranın aynı boşver gitme....diyecem de byağı bayağı güzel bir ülke oldğundan inandırıcı olmayacak=) işsizlik maaşı bile 2000 frank civarındaydı..;) Ben maaş felan istemiyorum ya. Paracı bir insan hiç olamadım keşke olsaydım biraz daha hırslı olurdum. Sadece iyi yaşam standartlarını arıyorum. Bu pahalı evlerde oturmak anlamına gelmiyor. İnsan kalitesi ve çevresel şartlar beni cezbediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yannız o standartta yaşamak için para gerekiyor. isviçre ucuz gibi geliyorsa büyük yanılgıdasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 TR'de çalışıp parayı isviçre'de yemek gibi bir hayalim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 dün felan tv demi gördün. yerler buz olduğu için çocuk arabaları kızak şeklindeydi. çekiyodu annesi iple. spiker eğilip seviyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Selam Mert, Sana bu konuda yardımcı olabilirim. Şu an Zürich'deyim zaten, haftasonu bayram için İstanbul'a dönmüş olacağım. Burada bazı diplomatik işlerin koordinasyonu ile uğraşıyorum. Yakında Türkiye ayağı başlayacak olan v-must.net için genç bir ekip arayışımız var. İşin arkasında komisyon (CORDIS) olduğu için biraz yavaş ilerliyoruz fakat en kısa sürede burada projeye başlayacağız. Başvurunu bizzat ben alacağım o yüzden sana vereceğim mail adresine kısaca neden bu projede yer almak istediğini yazmalı ve CV'ni ekleyerek göndermelisin. BlueCard için gerekli başvuruları ben tamamlarım, bunun için de ayrıca nüfus cüzdanının ve kredi kartının önlü-arkalı fotokopisini göndermelisin. Kredi kartı limitin 5.000 USD veya muadili TL'den aşağı olmamalı. E-mail adresi; [email protected] Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 cacodemon said: Selam Mert, Sana bu konuda yardımcı olabilirim. Şu an Zürich'deyim zaten, haftasonu bayram için İstanbul'a dönmüş olacağım. Burada bazı diplomatik işlerin koordinasyonu ile uğraşıyorum. Yakında Türkiye ayağı başlayacak olan v-must.net için genç bir ekip arayışımız var. İşin arkasında komisyon (CORDIS) olduğu için biraz yavaş ilerliyoruz fakat en kısa sürede burada projeye başlayacağız. Başvurunu bizzat ben alacağım o yüzden sana vereceğim mail adresine kısaca neden bu projede yer almak istediğini yazmalı ve CV'ni ekleyerek göndermelisin. BlueCard için gerekli başvuruları ben tamamlarım, bunun için de ayrıca nüfus cüzdanının ve kredi kartının önlü-arkalı fotokopisini göndermelisin. Kredi kartı limitin 5.000 USD veya muadili TL'den aşağı olmamalı. E-mail adresi; [email protected] Saygılar. OHA ÇOK İYİ 5K TL Lİ KART OLUR MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 böbrek.avi edit: kredi kartının önlü arkalı fotokopisi süpermiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Herkes gitmek istiyor zaten bu ülkeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Anhora said: TR'de çalışıp parayı isviçre'de yemek gibi bir hayalim yok. "işviçre'de niye sana iş versinler?" sorusunu cevapla, ondan sonra devam gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Theridone said: cacodemon said: Selam Mert, Sana bu konuda yardımcı olabilirim. Şu an Zürich'deyim zaten, haftasonu bayram için İstanbul'a dönmüş olacağım. Burada bazı diplomatik işlerin koordinasyonu ile uğraşıyorum. Yakında Türkiye ayağı başlayacak olan v-must.net için genç bir ekip arayışımız var. İşin arkasında komisyon (CORDIS) olduğu için biraz yavaş ilerliyoruz fakat en kısa sürede burada projeye başlayacağız. Başvurunu bizzat ben alacağım o yüzden sana vereceğim mail adresine kısaca neden bu projede yer almak istediğini yazmalı ve CV'ni ekleyerek göndermelisin. BlueCard için gerekli başvuruları ben tamamlarım, bunun için de ayrıca nüfus cüzdanının ve kredi kartının önlü-arkalı fotokopisini göndermelisin. Kredi kartı limitin 5.000 USD veya muadili TL'den aşağı olmamalı. E-mail adresi; [email protected] Saygılar. OHA ÇOK İYİ 5K TL Lİ KART OLUR MU Kontör de atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Dworgian said: Anhora said: TR'de çalışıp parayı isviçre'de yemek gibi bir hayalim yok. "işviçre'de niye sana iş versinler?" sorusunu cevapla, ondan sonra devam gogo Sanane, sen mi alacaksın işe? Her nerede bir iş konusu açılsa aynı safsatayı atıyorsunuz ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Adam haklı lan, vasıfsız adamsan ne yapsın seni ülke ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Yanlış bir cevap yazmamış yalnız. Ben de her yurtdışı konusuna bu cevabı yazıyorum. Sen bir yabancısın, elin avrupalısı için 1) kendi ülkesinin vatandaşları 2) AB üyeleri ülkelerinin vatandaşları 3) amerika, ingiltere vs tayfası ndan sonra geliyorsun. Bu arkadaşlara olan üstünlüğün nedir? 6 ay boyunca çalışma izninin paperwork'ü ile uğraştıracak ne özelliğin var? Çok mühim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Anhora said: Dworgian said: Anhora said: TR'de çalışıp parayı isviçre'de yemek gibi bir hayalim yok. "işviçre'de niye sana iş versinler?" sorusunu cevapla, ondan sonra devam gogo Sanane, sen mi alacaksın işe? Her nerede bir iş konusu açılsa aynı safsatayı atıyorsunuz ortaya. ne halt edersen et lan. düzgün cevap verende kabahat. edit; yaşım 35, 13 senedir iş hayatındayım. ben ve çevremde tonla kişi bir ton ülkeye gitmek istedik. bana gitmek istediğim yerlerden genelde "cv güzel ama burada da bu cv ye sahip insanlar var zaten, gelmen ve iş bakman gerekir, bunu coverlayabileceksen gel bakalım" dendi. farkın yoksa hayalinde yaşa dur anca. bu da son düzgün cevabım senin soracağın sorulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar