Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsviçre

Anhora

Öne çıkan mesajlar

İsviçre'de yaşayan hayırsever zengin arkadaşlara sesleniyorum. Beni yanınıza alın daha da TR'ye geri yollamayın. Siz işteyken bilgisayarlarınızı tamir eder, güncel dizi ve filmlerinizi en iyi kalitede indirip size sunarım asdfas

Çok sıkıldım bu ülkeden ya. Bu ülkede yaşamak beni şikayetçi yapıyor. Aslında elverişli şartlarda çok uyumlu ve iyimser bir insanım. Sadece seviye düştükçe agresifleşiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

isviçre güzel değil ya buranın aynı boşver gitme....diyecem de byağı bayağı güzel bir ülke oldğundan inandırıcı olmayacak=)

işsizlik maaşı bile 2000 frank civarındaydı..;)

Ben maaş felan istemiyorum ya. Paracı bir insan hiç olamadım keşke olsaydım biraz daha hırslı olurdum. Sadece iyi yaşam standartlarını arıyorum. Bu pahalı evlerde oturmak anlamına gelmiyor. İnsan kalitesi ve çevresel şartlar beni cezbediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Mert,

Sana bu konuda yardımcı olabilirim. Şu an Zürich'deyim zaten, haftasonu bayram için İstanbul'a dönmüş olacağım. Burada bazı diplomatik işlerin koordinasyonu ile uğraşıyorum. Yakında Türkiye ayağı başlayacak olan
v-must.net için genç bir ekip arayışımız var. İşin arkasında komisyon (CORDIS) olduğu için biraz yavaş ilerliyoruz fakat en kısa sürede burada projeye başlayacağız. Başvurunu bizzat ben alacağım o yüzden sana vereceğim mail adresine kısaca neden bu projede yer almak istediğini yazmalı ve CV'ni ekleyerek göndermelisin. BlueCard için gerekli başvuruları ben tamamlarım, bunun için de ayrıca nüfus cüzdanının ve kredi kartının önlü-arkalı fotokopisini göndermelisin.

Kredi kartı limitin 5.000 USD veya muadili TL'den aşağı olmamalı.

E-mail adresi;

[email protected]

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

cacodemon said:

Selam Mert,

Sana bu konuda yardımcı olabilirim. Şu an Zürich'deyim zaten, haftasonu bayram için İstanbul'a dönmüş olacağım. Burada bazı diplomatik işlerin koordinasyonu ile uğraşıyorum. Yakında Türkiye ayağı başlayacak olan
v-must.net için genç bir ekip arayışımız var. İşin arkasında komisyon (CORDIS) olduğu için biraz yavaş ilerliyoruz fakat en kısa sürede burada projeye başlayacağız. Başvurunu bizzat ben alacağım o yüzden sana vereceğim mail adresine kısaca neden bu projede yer almak istediğini yazmalı ve CV'ni ekleyerek göndermelisin. BlueCard için gerekli başvuruları ben tamamlarım, bunun için de ayrıca nüfus cüzdanının ve kredi kartının önlü-arkalı fotokopisini göndermelisin.

E-mail adresi;

[email protected]

Saygılar.

OHA ÇOK İYİ 5K TL Lİ KART OLUR MU
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

cacodemon said:

Selam Mert,

E-mail adresi;

[email protected]

Saygılar.

OHA ÇOK İYİ 5K TL Lİ KART OLUR MU

Kontör de atabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Anhora said:

TR'de çalışıp parayı isviçre'de yemek gibi bir hayalim yok.

"işviçre'de niye sana iş versinler?" sorusunu cevapla, ondan sonra devam gogo

Sanane, sen mi alacaksın işe? Her nerede bir iş konusu açılsa aynı safsatayı atıyorsunuz ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış bir cevap yazmamış yalnız. Ben de her yurtdışı konusuna bu cevabı yazıyorum. Sen bir yabancısın, elin avrupalısı için
1) kendi ülkesinin vatandaşları
2) AB üyeleri ülkelerinin vatandaşları
3) amerika, ingiltere vs tayfası

ndan sonra geliyorsun. Bu arkadaşlara olan üstünlüğün nedir? 6 ay boyunca çalışma izninin paperwork'ü ile uğraştıracak ne özelliğin var? Çok mühim.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Dworgian said:

Anhora said:

TR'de çalışıp parayı isviçre'de yemek gibi bir hayalim yok.

"işviçre'de niye sana iş versinler?" sorusunu cevapla, ondan sonra devam gogo

Sanane, sen mi alacaksın işe? Her nerede bir iş konusu açılsa aynı safsatayı atıyorsunuz ortaya.

ne halt edersen et lan. düzgün cevap verende kabahat.

edit; yaşım 35, 13 senedir iş hayatındayım. ben ve çevremde tonla kişi bir ton ülkeye gitmek istedik. bana gitmek istediğim yerlerden genelde "cv güzel ama burada da bu cv ye sahip insanlar var zaten, gelmen ve iş bakman gerekir, bunu coverlayabileceksen gel bakalım" dendi.

farkın yoksa hayalinde yaşa dur anca.

bu da son düzgün cevabım senin soracağın sorulara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...