Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla cagrus da öm attı "bana sordu kendim denedim" dedi, şimdi gene download klasörünü silip command prompt'tan deniyorum.

2015'te dos tadını yaşatan ms'e teşekkürler.
cagrus said:

görmedim bizzat deneyimledim. sonra internette araştırdım microsoft sitesinde admin de doğruladı bunu.
Mesaj tarihi:
http://www.tenforums.com/installation-setup/9175-what-mess-upgrade-win-10-pro-5.html

evet burada da key istemediği söylenmiş iso'nun. neyse artık update indiriyor artık beceremezse diskten denerim.

bir de mobile casual friendly olmaya kasıyorlar, 24 saatte install edemedik bir os.
Mesaj tarihi:
Sam said:

saydamlığı kaldırmış aptallar, terafloplu makineler kaldıramaz mı demişler artık neyin kafasıysa. bu sadelik akımını da kim başlattıysa bütün ömrü boyunca yediği herşey saman tadında olsun inşallah. sadelik iliğine kemiğine kadar işlesin.

hic sevmem mezarinda ters donsun diyip dururum ama skeuomorphic dizaynin yayilmasinin sorumlusu steve jobstu, microsofttaki salaklar windows phone sonrasi pushladilar, steve in olumunden sonra gelen yetersilerde ios 7 ile bu fad e katildi iste, simdi her yer boktan flat design ile doldu, ntv de bile aralarda gordukce sinir oluyorum. bide flat design = beyaz kusalim diye sartlandirmislar direk tiksinc, ve goz yorucu. maddox teeee kac sene once "neden siyah sayfaya yaziyorsun" diye QQ liyan okurlarina "gozunu yormak istiyorsan git ampule bak" diye ayari vermisti, ileri degil geriye gidiyoruz resmen
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Benim de nispeten sorunsuz geçti ya. Bi Windows aktifleşmiyo bi türlü, bi de 8 ve 8.1'de çalışmayan GeForce Experience çalışmamaya devam ediyo.

drive cleaner ile safe mode da bi temizle, sifirdan yuklemeyi dene ben oyle duzelttim geforce experience i
Mesaj tarihi:
bingildak said:

buyrun efenim

http://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3f0lcs/how_to_clean_install_100_explained_no_more/

upgrade key sormuyor

bana da key sormadı zaten key soruyor demedim, aktive edilemiyor. yani win 7 keyim win 10 keyine dönüşmedi.
Mesaj tarihi:
evet ios7'de de onun canına okudular. yenilik, değişiklik yapacağız diye geriye gidildi cidden. insanoğlunun şu moda hastalığını aşması lazım. nerede abuk sabuk, işlevsiz ve çirkin birşey, kesin moda kaynaklı.

ya bir yıl uğraştılar, ben de 6 ay herşeyi okudum ve tam bir clusterfuck. nasıl yükleneceği, nasıl bedava olacağı bile belli değil.
said:

Q: Can I use Windows 10 media to upgrade to Windows 10 and still take advantage of the free upgrade offer?

A: Yes. You will be able to download Windows 10 installation media to upgrade qualified Windows 7, Windows 8 or Windows 8.1 devices to Windows 10 and still take advantage of the free upgrade offer. Your device will automatically activate online after upgrading to Windows 10 while the free upgrade offer is valid.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/free-upgrade-to-windows-10/a1906d5c-2183-4064-af8e-e6650c15d96d

buna göre aktive oluyor olması lazım ama.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Benim de nispeten sorunsuz geçti ya. Bi Windows aktifleşmiyo bi türlü, bi de 8 ve 8.1'de çalışmayan GeForce Experience çalışmamaya devam ediyo.

geforce driver olarak windows 10 için olan beta driverı yüklediydim çalıştıydı. en son çıkardıklarını yüklemeyi denediğimde işletim sistemi yanlış diyor.

gerçi çalışıyordu şimdi bunu okuduktan sonra tıklayınca çalışmadı sdf.
Mesaj tarihi:
Bende Nvdia driverları yüklenemiyor bir türlü , sitesinden en son win 10 için çıkardıkları driverı denedim hata verdi.
Windows updateden denedim yine olmadı.

4-5 kere restart attıktan sonra düzeldi

Bir de aktivasyon çalışmıyor.Bu serverlarıyla alakalı büyük ihtimal çözerler kısa süre de.

Onun dışında cillop gibi başlat menüsü bu sefer olmuş.
Mesaj tarihi:
aquila said:

mevcut windowsun ne? nerden almistin?

8.1 pro, burada 15tl'ye venüs sinekkapanı upgrade'i gürühuna katılmıştım, ms'ten aldım online.
Mesaj tarihi:
Hah oh be, az önce bi anda ekran gidip gelip, izlemekte olduğum videolar falan kararınca dedim heralde bu driver'la olmayacak, dediğiniz gibi gidip Guru3D'nin driver uninstallerıyla safe mode'da silip yeniden kurdum, şimdi mis gibi. Hatta farkettim ki nedense önceden kurulu olan driver'da (versiyon numarası aynı) notification panel ve start menü saydam olamamış ayarlar açık olmasına rağmen.

Edit: Aktivasyon da gerçekleşti bu arada.

Edit 2: Hay allahın belası şey gidip kendini güncelledi yine açılmıyo şimdi teyallam
Mesaj tarihi:
Sam said:

bende duruyor get win10 ikonu, basınca "makinen hazır, sıranı bekle" mesajı çıkarıyor.

abi update log'da failed yazıyosa, olay corrupt dosyalardan kaynaklı, 3-5 sayfa once verdik, mevcut dosyaları vs silip bi komutla tekrar download ettiriyorsun, kurulumu yaptırıyo. ben şu anda 10'dayım clean install atacam şimdi upgrade sonrası
Mesaj tarihi:
o dediğini sabah iki kere yaptım, ikisinde de kırmızı error verdi windows update. error numarasını yazıyorum generic windows "herşeyini kontrol et" help sayfası çıkıyor. açamadı bile setup'ı. üçüncü kere deniyorum şimdi.
Mesaj tarihi:
Sam said:

o dediğini sabah iki kere yaptım, ikisinde de kırmızı error verdi windows update. error numarasını yazıyorum generic windows "herşeyini kontrol et" help sayfası çıkıyor. açamadı bile setup'ı. üçüncü kere deniyorum şimdi.

http://memecrunch.com/meme/25TQF/haters-gonna-hate/image.jpg

sende hic olmayacak vazgec artik.
Mesaj tarihi:
aida64'ten keye baktım. sonra ilk beşliyi google'den arattım adamlar herkese aynı keyi dağıtmış. nasıl toparlayacaklar bilemiyorum.
güncelleme şeklinde yürüdüm ben de 8.1'den...
Mesaj tarihi:
son tweakleride yaptim, sahane oldu. hizi filan super, oyunlarda sorun yok, driverlarda sorun yok vs vs

tek sikayetim beyaz kusmuk pencerelerdeki

http://i.imgur.com/5ldmc6S.jpg

buda N versiyonlar icin isteye media player vs yi yukleme hedesi

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48231

arada kiyiyda bri yere koymus ms, sabahtan beri ariyordum
Mesaj tarihi:
bende once upgrade yaptım, sonra media tool'la usb'den clean instal, guru 3d cleaner ile windows update nvidia driver'larını sıldım gayet cillop oldu

nvidia experience ve shadow play'da calıstı sıkıntısız, bide multi-monitor olayını gelistirmisler sonunda.
  • Yeni Oluştur...