Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSN Plus Zammı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
UK'den örnek vermek ne alaka? Daha pahalı currency'si olan ülke bulayım ordan örnek vereyim...

UK hesabıda kullanmayın zaten.
TR hesabınız dursun, US hesabı alın, PS+'ı onun üzerinden alın, primary hesap yapın.

Europe PSN gerektiren şeyleri TR hesabınızdan redeem edersiniz. Mesela The Crew Beta'yı TR psn'de active ettim, US psn'e döndüm, ordan oynuyorum.
Mesaj tarihi:
UK'den örnek vermek şu alaka.

UK'de Fifa 15, liste fiyatı 54.99, Shopto 44.86. PSN ise 39.99.

TR'de Fifa 15, liste fiyatı 230 civarı, DR.com.tr indirimli 205 (bandrollü, yasal ürün) PSN ise 100?

Yani adamlar TR PSN'i promote etmek amacıyla çok indirimli açtılar, daha sonra piyasa oturunca gerçek rakamlara çektiler.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
madcow said:

orc_lord said:

Niye zam yaptılar ki kendilerini baltalıyor..
arabayı almıssın benzini mi almıycan? su zam sadece us psn kullanımını arttırır.

Doğru diyorsun, US'e yarayacak kesin...
Mesaj tarihi:
Çok kritik bir soru daha
Şimdi ben driveclub psplus upgrade almıştım psplus iptal edersem bunu kullanamazsin tarzında bir mesaj var sitede
US store a geçersem gerçekten kullanamayacak mıyım yoksa us psplus Uzerinden oynatır mı
Mesaj tarihi:
Zamanında TR PSN çok kötüydü, sonra Playstation müdür değişti, Türkçe dublajlı oyunlar, daha zengin ve makul PSN içeriği sundular. Sonra şimdi ki adam geldi başa ve eski boktan haline geri döndü.

Kendileri de söylediler TR Store'un UK Store'u baz aldığını.

PSN'de FIFA 15 210 TL falan işte. Bir farkı yok yani DR'dan.
Mesaj tarihi:
Oynatmaz.

En başından neden PSN+ almadığını anlamıyorum zaten insanların. Türkiye'de içerik yok, fiyatlar fazla vs.

49 dolara aldım bir senelik aboneliği mis gibi takılıyorum; oyunları da kutulu alıyorum tertemiz.
Mesaj tarihi:
xlaidehlevar said:

Çok kritik bir soru daha
Şimdi ben driveclub psplus upgrade almıştım psplus iptal edersem bunu kullanamazsin tarzında bir mesaj var sitede
US store a geçersem gerçekten kullanamayacak mıyım yoksa us psplus Uzerinden oynatır mı

PSN+ upgrade seçeneği ile oyunu aldıktan sonra, + üyeliğin kapansa bile oyun sende kalıyor.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

xlaidehlevar said:

Çok kritik bir soru daha

PSN+ upgrade seçeneği ile oyunu aldıktan sonra, + üyeliğin kapansa bile oyun sende kalıyor.

Eyvallah
Mesaj tarihi:
PS Plus Prices Creep Upwards In Select Countries

Sony has increased the cost of PlayStation Plus membership, sometimes by as much as 50 percent, in select regions.

Affected countries include South Africa, Ukraine, Russia, Turkey and some states across India. In some instances the price hike is significant, such as in South Africa, where the price of a three-month PS Plus subscription has climbed by 50 percent to R219 ($19.55).

http://www.gamespot.com/articles/ps-plus-prices-creep-upwards-in-select-countries/1100-6422692/
  • Yeni Oluştur...